Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Redstar0356 said:

Burmancevic ili tako nesto, hteli smo ga al ultra kopu nije podoban

Ili Vlada Rodic, i on je otisao u Malme iz Rada, igrao krilo, posle ga vratili na beka. 

• Like 1
Posted

Terza kaze da treba da bude bonus pravilo sa 2 ili 3igraca

Šta ga sprecava da igramo sa 2 ili 3 bonusa? 

Isto bi uzeli titulu, samo bi jos zaradili mnogo love, ali ne vredi pricati.... 

Posted

Спречава га уградња у премије и плате Гобељића, Срнића, Павкова итд. Клинци мала плата, мала уградња. Нема обештећења, фамозних пара за "чисте папире".

Sent from my SM-G998U using Tapatalk

• Like 8
Posted

Zanimljivo je da je i ovaj Bukari iz Akre dosao u Trencin i onda dalje po Evropi. Znam jos dosta igraca koji su imali takav razvojni put (iz Akre u Trencin) i svi su dobri. 

Posted (edited)
13 hours ago, Redstar0356 said:

Burmancevic ili tako nesto, hteli smo ga al ultra kopu nije podoban

Nije on. Mislio sam na Vladimira Rodica. Secam se da je bio solidan u Radu i nekako zaglavljen izmedju pozicije desnog beka i desnog krila, ali vidim sad u statistici da u Svedskoj vise igra kao krilo.

Edited by СтелаРоса
Posted

Srecan Gobelja svima koji slave😂😂😂

Kaze lik, kad sam dolazio niko nije htio da dodje a sad svi bi da ostanu. Ko ce tebe druze?

Taj daje pola plate Terzi i druzini ili ima neke snimke, trece ne moze biti.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Bukvalno tamo negde od 2019 svakih par nedelja otvorim Transfermarket da proverim kada Gobelji ističe ugovor ...

Prodje par nedelja,ja opet,tera me  neki djavo,pomislim : Ma da nisam ne daj bože loše video .. Pa opet proverim ...

Završi se ova sezona,reko,evo dodje i taj dan,sada će da se pozdravimo sa Pankovim,francuskom braćom i povrh svega,napokon da se kurtališemo bede sa vrata ...

A sve me neki tanušni glas u pozadini opominje : Pa znaš ti ko nam vodi klub,nemo' da si budala,a ja mislim : Pa nisu baš tolika goveda i govna,neće valjda ...

Kad ono : Prc ... Pa ti budalo posle opet kidaj živce i grizi nokte kad igra Zvezda ...

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Srecan Gobelja svima koji slave😂😂😂

Kaze lik, kad sam dolazio niko nije htio da dodje a sad svi bi da ostanu. Ko ce tebe druze?

Taj daje pola plate Terzi i druzini ili ima neke snimke, trece ne moze biti.

on ima dogovor sa terzom 70:30.

70% terzi, 30% njemu.

Posted

Jbg, mora Gobelja da bude tu zarad mira u kuci, da nam Borjan bude raspolozen. A i bolje Gobelja za 200k nego Gajic za 500k. Svakako ce Picini biti starter.

E sad, da li Picini moze da iznese sezonu bez povreda, a usput i da odigra na zadovoljavajucem nivou, veliko je pitanje. Ovo do sada je bilo prilicno traljavo za igraca s takvim pedigreom, osim frizure nista vredno pomena nismo videli.

Posted

Od desnog beka nema nista, sto jelte nedvosmisleno vodi scenariu da nespremnog Talijana vazda menja Zvezdin vojnik - Zvezdanov tal(ija)...

Znamo kako ce se sve zavrsiti.

• Like 1
Posted

Mislim da ce Stankovic pre probati neki novi eksperiment tipa Srnic ili Ben na desnom beku, nego sto ce mu igrati Gobeljic. Videlo se u ovoj polusezoni koliko ceni njegove kvalitete.

Olako je Bakajoko pusten niz vidu, ima sve sto treba za modernog beka - fizikalije, brzinu, korektan centarsut. Momak je prosao mladje kategorije francuske repke, igrao redovno u svajcarskoj ligi, debitovao za prvi tim Intera... Vala je mogao da dobije sansu, mozda bismo sad imali sasvim solidnog beka.

• Like 1
Posted
1 hour ago, fradler said:

Mislim da ce Stankovic pre probati neki novi eksperiment tipa Srnic ili Ben na desnom beku, nego sto ce mu igrati Gobeljic. Videlo se u ovoj polusezoni koliko ceni njegove kvalitete.

Olako je Bakajoko pusten niz vidu, ima sve sto treba za modernog beka - fizikalije, brzinu, korektan centarsut. Momak je prosao mladje kategorije francuske repke, igrao redovno u svajcarskoj ligi, debitovao za prvi tim Intera... Vala je mogao da dobije sansu, mozda bismo sad imali sasvim solidnog beka.

Tu je Bakajoka još 😁

Posted

Pa da tako je, moze da proba na desnom beku Srnica ili Bena ili Branka Lazica ili mene, a moze i jednostavno da se dovede igrac koji je desni bek a ne da se produzavaju i potpisuju likovi koji ne mogu da igraju fudbal

• Like 5
Posted
6 minutes ago, berti said:

A koji je kurac tom Piciniju. Koliko mu treba da se spremi? 

Boli ga kurac. Zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, dosao da uzme jos neke pare na ime i da ulaze u one glupe VR projekte.

Mocart:

Pičini je Zvezdina opklada: Mora da pokaže da je u stanju da iznese sezonu ili u vatru ponovo uskače Gobeljić

Citaj: Gledacemo balvana Gobelju do daljneg

• Like 1
Posted
2 hours ago, berti said:

A koji je kurac tom Piciniju. Koliko mu treba da se spremi? 

Nije stvar do spreme. imao je povredu koja je mogla da u potpunosti udalji od fudbala, i pitanje je da li igrač sa takvom povredom ikada više može da se vrati na nivo pre povrede. Propustio je gotovo dve sezone pre ove, i sada je manje više normalno da čak i ako se u potpunosi oporavio od primarne povrede, da ga muče druge "sitnije".

On u suštini zna fudbala, ne stiže se tako lako do reprezentacije Italije, ali je ozbiljna kocka i veći je rizik što mi nemamo alternativu, osim da menjamo formaciju, pošto i na levom beku nemamo alternative.

Možda je 3-5-2 rešenje, ali opet imamo manjak odbrambenih igrača, a i to što imamo kao back-up (Gobeljić, Pankov) je diskutabilno najblaže rečeno. 

Jedino klinci koji dolaze, pod uslovom da više nemamo odlazaka na tim pozicijama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...