Markoss Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 1 hour ago, Redstar0356 said: Burmancevic ili tako nesto, hteli smo ga al ultra kopu nije podoban Ili Vlada Rodic, i on je otisao u Malme iz Rada, igrao krilo, posle ga vratili na beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Terza kaze da treba da bude bonus pravilo sa 2 ili 3igraca Šta ga sprecava da igramo sa 2 ili 3 bonusa? Isto bi uzeli titulu, samo bi jos zaradili mnogo love, ali ne vredi pricati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Спречава га уградња у премије и плате Гобељића, Срнића, Павкова итд. Клинци мала плата, мала уградња. Нема обештећења, фамозних пара за "чисте папире".Sent from my SM-G998U using Tapatalk 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Zanimljivo je da je i ovaj Bukari iz Akre dosao u Trencin i onda dalje po Evropi. Znam jos dosta igraca koji su imali takav razvojni put (iz Akre u Trencin) i svi su dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) 13 hours ago, Redstar0356 said: Burmancevic ili tako nesto, hteli smo ga al ultra kopu nije podoban Nije on. Mislio sam na Vladimira Rodica. Secam se da je bio solidan u Radu i nekako zaglavljen izmedju pozicije desnog beka i desnog krila, ali vidim sad u statistici da u Svedskoj vise igra kao krilo. Edited June 13, 2022 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Ahmetov 1997 MC ruski reprezentativac,slobodan igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Srecan Gobelja svima koji slave😂😂😂 Kaze lik, kad sam dolazio niko nije htio da dodje a sad svi bi da ostanu. Ko ce tebe druze? Taj daje pola plate Terzi i druzini ili ima neke snimke, trece ne moze biti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Bukvalno tamo negde od 2019 svakih par nedelja otvorim Transfermarket da proverim kada Gobelji ističe ugovor ... Prodje par nedelja,ja opet,tera me neki djavo,pomislim : Ma da nisam ne daj bože loše video .. Pa opet proverim ... Završi se ova sezona,reko,evo dodje i taj dan,sada će da se pozdravimo sa Pankovim,francuskom braćom i povrh svega,napokon da se kurtališemo bede sa vrata ... A sve me neki tanušni glas u pozadini opominje : Pa znaš ti ko nam vodi klub,nemo' da si budala,a ja mislim : Pa nisu baš tolika goveda i govna,neće valjda ... Kad ono : Prc ... Pa ti budalo posle opet kidaj živce i grizi nokte kad igra Zvezda ... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Srecan Gobelja svima koji slave😂😂😂 Kaze lik, kad sam dolazio niko nije htio da dodje a sad svi bi da ostanu. Ko ce tebe druze? Taj daje pola plate Terzi i druzini ili ima neke snimke, trece ne moze biti. on ima dogovor sa terzom 70:30. 70% terzi, 30% njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Gobelja predstavlja sve ono lose sto nam je u drustvu i fudbalu... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Jbg, mora Gobelja da bude tu zarad mira u kuci, da nam Borjan bude raspolozen. A i bolje Gobelja za 200k nego Gajic za 500k. Svakako ce Picini biti starter. E sad, da li Picini moze da iznese sezonu bez povreda, a usput i da odigra na zadovoljavajucem nivou, veliko je pitanje. Ovo do sada je bilo prilicno traljavo za igraca s takvim pedigreom, osim frizure nista vredno pomena nismo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Bolje Gajic za milion nego Gobelja za dzabe. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Od desnog beka nema nista, sto jelte nedvosmisleno vodi scenariu da nespremnog Talijana vazda menja Zvezdin vojnik - Zvezdanov tal(ija)... Znamo kako ce se sve zavrsiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Mislim da ce Stankovic pre probati neki novi eksperiment tipa Srnic ili Ben na desnom beku, nego sto ce mu igrati Gobeljic. Videlo se u ovoj polusezoni koliko ceni njegove kvalitete. Olako je Bakajoko pusten niz vidu, ima sve sto treba za modernog beka - fizikalije, brzinu, korektan centarsut. Momak je prosao mladje kategorije francuske repke, igrao redovno u svajcarskoj ligi, debitovao za prvi tim Intera... Vala je mogao da dobije sansu, mozda bismo sad imali sasvim solidnog beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 @ManolyPostoji i jedna gora mogućnost, da nespremni Talijan menja Zvedinog vojnika u manje bitnim utakmicama. Već ga vidim u 11 u kvalifikacijama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 hour ago, fradler said: Mislim da ce Stankovic pre probati neki novi eksperiment tipa Srnic ili Ben na desnom beku, nego sto ce mu igrati Gobeljic. Videlo se u ovoj polusezoni koliko ceni njegove kvalitete. Olako je Bakajoko pusten niz vidu, ima sve sto treba za modernog beka - fizikalije, brzinu, korektan centarsut. Momak je prosao mladje kategorije francuske repke, igrao redovno u svajcarskoj ligi, debitovao za prvi tim Intera... Vala je mogao da dobije sansu, mozda bismo sad imali sasvim solidnog beka. Tu je Bakajoka još 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Pa da tako je, moze da proba na desnom beku Srnica ili Bena ili Branka Lazica ili mene, a moze i jednostavno da se dovede igrac koji je desni bek a ne da se produzavaju i potpisuju likovi koji ne mogu da igraju fudbal 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 'nači , dovodimo (za cca 2M + ugradnja ) 18og krilnog igrac ..jebes ostale pozicije u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 A koji je kurac tom Piciniju. Koliko mu treba da se spremi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 6 minutes ago, berti said: A koji je kurac tom Piciniju. Koliko mu treba da se spremi? Boli ga kurac. Zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, dosao da uzme jos neke pare na ime i da ulaze u one glupe VR projekte. Mocart: Pičini je Zvezdina opklada: Mora da pokaže da je u stanju da iznese sezonu ili u vatru ponovo uskače Gobeljić Citaj: Gledacemo balvana Gobelju do daljneg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Bice da Terza kara onu Gobeljinu kreštalicu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 39 minutes ago, berti said: Bice da Terza kara onu Gobeljinu kreštalicu Pre ce biti da mu ona namesta njene drugarice kurave Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Elita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 1 hour ago, Zli Coban said: Pre ce biti da mu ona namesta njene drugarice kurave Dok se one nećkaju ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 2 hours ago, berti said: A koji je kurac tom Piciniju. Koliko mu treba da se spremi? Nije stvar do spreme. imao je povredu koja je mogla da u potpunosti udalji od fudbala, i pitanje je da li igrač sa takvom povredom ikada više može da se vrati na nivo pre povrede. Propustio je gotovo dve sezone pre ove, i sada je manje više normalno da čak i ako se u potpunosi oporavio od primarne povrede, da ga muče druge "sitnije". On u suštini zna fudbala, ne stiže se tako lako do reprezentacije Italije, ali je ozbiljna kocka i veći je rizik što mi nemamo alternativu, osim da menjamo formaciju, pošto i na levom beku nemamo alternative. Možda je 3-5-2 rešenje, ali opet imamo manjak odbrambenih igrača, a i to što imamo kao back-up (Gobeljić, Pankov) je diskutabilno najblaže rečeno. Jedino klinci koji dolaze, pod uslovom da više nemamo odlazaka na tim pozicijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts