Venger Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Stankela rutinirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Jbt, sta je Stanoju... ne verujem sta je izjavio 17 minutes ago, pavijan2 said: Kakvo smeće i kako loš igrač ovaj Zdjelar. Drugi žuti je mogao/morao da bude direktan crveni... retko iritantan igrac, konstantno prigovara, provocira i pravi previše sitnih , "prljavih" faulova 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Šteta što nismo igrali drugo poluvreme. Penal čist za Partizan, po meni, ali sem toga nisu ništa uradili. Zaslužena pobeda ali ovde je moglo gaženje da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 4 minutes ago, Kooineeperk said: Mogli smo da ih zgromimo. No, dobro je i ovako, da se zna ko je ko, i sta ko igra. Deki opet branio i to 2:0 citavo poluvreme. Srecom Partizan toliko veze nije imao, da ni nase branjenje nisu nesto iskoristili. Drugo poluvreme kao mnogi derbiji u moderno vreme, puno igre - malo fudbala. Ocekujem da ce Deki biti ponosan na svoje momke, da nece nikoga da istakne, da ce da najavi dalju borbu, itd. Isto tako ocekujem da Stanoje izjavi kako Partizan uopste nije bio los, sta vise da su bili i bolji, i da treba da nas bude sramota sto smo pobedili. Tu i tamo ce se potkaciti sudije, Zvezdu itd. Rekao Stanoje da su bili 0 u 1.pol, iskren bio coEk... Deki ljubi svoje ljubimce, kaze za 10 su odigrali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Kanga me odusevio 2 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Šteta što nismo igrali drugo poluvreme. Penal čist za Partizan, po meni, ali sem toga nisu ništa uradili. Zaslužena pobeda ali ovde je moglo gaženje da se desi. Penal? Daj brate ne sprdaj se. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 3 minutes ago, Martin Mystere said: Iznenađujuće korektna izjava od strane Stanojevića. Pa sta drugo da kaze, svestan je i on da veze nisu imali. Nije minimalna pobeda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 2 minutes ago, Manoly said: Rekao Stanoje da su bili 0 u 1.pol, iskren bio coEk... Deki ljubi svoje ljubimce, kaze za 10 su odigrali. А реално и јесмо рутински победили и одлично одиграли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 1 minute ago, Edward Louis Severson III said: Šteta što nismo igrali drugo poluvreme. Penal čist za Partizan, po meni, ali sem toga nisu ništa uradili. Zaslužena pobeda ali ovde je moglo gaženje da se desi. Nije penal. Ruka u prirodnom polozaju, var soba nije reagovala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 1 minute ago, Crni said: Kanga me odusevio Убише га ки зеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Dobar derbi sa nase strane. Izasli smo da odigramo fudbal u prvom poluvremenu i odradili posao. Da li bi tako igrali da pobeda nije bila imperativ to je druga stvar. Tesko je svariti Srnica u 2022., ali na kraju dana bitan je pristup igri. Mozemo da izadjemo sa najjacim sastavom i igramo kao jajare. Tako da ako izadjemo da igramo fudbal i idemo na pobedu onda je lakse preci preko nekih stvari. Erakovic i pre svega Dragovic su pojeli Rikarda i uzeli mu sve lopte. Rodic je bio fenomenalan i mi smo druga ekipa kad on igra ovako. Ono sto Stankovic mora da uradi je da motivise ekipu na svakoj utakmici do kraja prvenstva kao da je finale jer maltene i jeste tako. Ova ekipa mora da dominira na domacim utakmicama, pa i ako izgube neki bod to neka bude uz surovu dominaciju i nedostatak srece. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 3 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Šteta što nismo igrali drugo poluvreme. Penal čist za Partizan, po meni, ali sem toga nisu ništa uradili. Zaslužena pobeda ali ovde je moglo gaženje da se desi. Не знам за пенал, јесте рука ал је био у доскоку, лопта од земљу. Питање дал је и могао да држи руку скроз уз тело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Sacekajmo Stanoja na KZS.Tada cemo videti sta ima da kaze. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Pohvale za Strahinju Erakovića. Bez greške je danas odigrao, čak je i na levom beku bio dobar. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 7 hours ago, vepar said: gubimo ovo 2 0 stankela je amater, a stanoje je majstor za nasu ligu i derbije iako ga ne cenim uopste kao coveka Nadam se da nisi kucu stavio na ovu prognozu. Nepogresivi!. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Odbrana čista desetka - Rodić, Dragović, Eraković i Pičini, ali pre svega Sanogo. Sanogo je doktor za naš fudbal. Sa Pičinijem smo dobili još veću čvrstinu u odbrani. Drugo poluvreme, naša klasika. Nepotrebo povlačenje, ali dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Igrali smo jedno poluvreme a posle ne znam kako to da nazovem u drugom. No pobeda u derbiju zaslužena pa da ne kvarimo veselje. Šteta što prevlađuje palanačko shvatanje fudbala posto imamo igrače koji mogu da igraju ozbiljan fudbal. Večiti rival jalov, bezidejan. Promena tri igrača na poluvremenu sve govori. Očito su pregoreli protiv Sparte. Pojedinačno Dragović i Sanogo za 10, Kanga i Ivanić za 8 ostali 7. 2 minutes ago, Volter said: Pohvale za Strahinju Erakovića. Bez greške je danas odigrao, čak je i na levom beku bio dobar. Pa da je bez greske i nije tacno ali napreduje i to je dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 (edited) A sta predstavlja koreografija na severu sa pocetka utakmice? Edited February 27, 2022 by Papadac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 (edited) 3 minutes ago, Papadac said: A sta predstavlja koreografija na severu sa pocetka utakmice? "Svetli grobovi" Šalim se, posle je valjda bio onaj iz Maratonaca....ko zna. Edited February 27, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 8 minutes ago, Don Radonja said: Nadam se da nisi kucu stavio na ovu prognozu. Nepogresivi!. :)) алимпије би добио 5 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Samo Rodic nikad bolji. Bas momak kida. Ono kad ga Zdjelar pusti da centrira me podsjetilo na scenu kad pustaju Stefana Markovica za tri a on trpa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 38 minutes ago, Martin Mystere said: Iznenađujuće korektna izjava od strane Stanojevića. Zašto iznenadjuće? Moram da se ogradim da ne pratim pomno fudbal u poslednje vreme, ali mi deluje da je Stanoje jako korektan od kako se vratio u Partizan. U svakom slučaju, zreliji je, nije na početku karijere... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 27 minutes ago, Papadac said: A sta predstavlja koreografija na severu sa pocetka utakmice? Iz Maratonaca kada gospodin Rajkovic ustane iz groba i kaze "Dobro vece" a svi kradljivci grobova se razbeze 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 4 minutes ago, drperce said: Iz Maratonaca kada gospodin Rajkovic ustane iz groba i kaze "Dobro vece" a svi kradljivci grobova se razbeze Super ako je to... mene ona plavo-zuta pozadina asocirala na nesto drugo... Nadam se da nece i neke druge asocirati na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Zašto iznenadjuće? Moram da se ogradim da ne pratim pomno fudbal u poslednje vreme, ali mi deluje da je Stanoje jako korektan od kako se vratio u Partizan. U svakom slučaju, zreliji je, nije na početku karijere...Slažem se, izgleda da ne pratiš pomno fudbal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 1 minute ago, Papadac said: Super ako je to... mene ona plavo-zuta pozadina asocirala na nesto drugo... Nadam se da nece i neke druge asocirati na to I da je to drugo ovo nije evropska utakmica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts