pavijan2 Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 5 hours ago, Dragan Mićić said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Ehhh.. Bio sam sedmi razred i ubeđivao tatu da me obavezno probudi sat vremena ranije da gledamo program i utakmicu. Mada sam mislio da od uzbuđenja neću ni spavati. Ipak, san me prevario i tata me probudio.. I naravno to su slike koje mi se vrte ceo život.. Trideset godina. Crveni karton, Dejo, Juga, Miha, Darko.. Jozić, Toyota.. I tata je otvorio lozu manastirku koju je dugo čuvao, tada sam prvi put liznuo alkohol.Ostao je taj neponovljivi osećaj nekog ponosa, važnosti i prkosa za ceo život. Naša Zvezda PRVAK SVETA. 14 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Sutra ne znam sta da mislim - nekako se parola "sa stitom ili na njemu" sama namece. Drugo mesto i razigravanje sa Barcelonom, Borussiom, Zenitom, Portom, RB Leipzigom, buducim sampionom Sevillom - neka hvala. LK moze biti sansa da se ode daleko i pojuri cak i polufinale. Sa druge strane, LE sa prvog mesta u grupi deluje kao najbolja varijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 (edited) Да је Станкела након Милана напредовао а не назадовао, сигуран сам да бисмо гледали вечерас шибање са Брагом најстрашније и став као Пикси у Португалији гдје смо били већи аутсајдери за побједу. Такође са радошћу бисмо дочекали и као другопласирани некога из ЛШ јер смо тако некада и изградили име у Европи. Са ставом и играма из ове сезоне уздати се у св. Сисоја да није истрошио срећу и да нам подари неки Х и/или да Бугари одраде посао. Вечерас ће се све видјети а став врло брзо, у раној фази утакмице. Edited December 9, 2021 by Константин 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Nasa liga nije izazov. Nikome zapravo. Jedini koji zele da igraju kod nas i Partizana su deca koja vole te klubove, ali im se i taj san brzo razbije kada vide o cemu se tu radi. Nasa liga nema pravu, zdravu konkurenciju. Nema ravnopravno takmicenje. Samo dva kluba osvajaju i daleko su ispred drugih i po kvalitetu i po tretmanu od sudija. Samo dva kluba dobijaju ozbiljnu pomoc drzave. U takvoj situaciji, skoro svako ko je dosao kod nas a da je bio na nekom nivou, nazadovao je. Jasan primer je Degenek. Kada liga nije konkurentna, ne mozes ni drzati tim u formi duze vreme. Cak vise ni derbiji nisu kvalitetni, svedu se na to da se oba tima useru i stegnu. Ozbiljan reset je potreban nasem fudbalu, ali on se nece desiti. Tako da necemo u skorije vreme imati ni igrace ni trenere koji vise od dve godine zele da provedu ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Mi bismo trebali u odnosu na ove domaće mucenike da budemo kao sto je Bajern sinoc bio naspram nesrecne Barse koja je da je Švabama trebalo primila 8 komada. Umesto toga mi gledamo mučenje i neke jedva pobede. Jebem li ga, nece mi biti jasno sta ima protiv tih slabih klubova da se taktizira i palamudi. Veceras jedino da ga prvi nekako umuvamo, pa da usled njihove viktorije pred nasim golom sevne neka kontra. Od Bugara vajde nema, tamo ce vec na poluvremenu da bude reseno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Aj posto sam profi jinxovao Zenit, da probam i Bragu. 2-0 za Bragu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Zanimljivo je da je Stankovic u izjavi potkacio i iskritikovao Falka, da je precesto povredjen i kako sam ja to protumacio da nece da igra pod bolovima kao neki drugi, da to da stisnes zube ili imas ili nemas u sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 11 minutes ago, Cavani said: Zanimljivo je da je Stankovic u izjavi potkacio i iskritikovao Falka, da je precesto povredjen i kako sam ja to protumacio da nece da igra pod bolovima kao neki drugi, da to da stisnes zube ili imas ili nemas u sebi. Mozda covek nije redovno placen pa se ponasa u skladu sa time. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 9 minutes ago, Cavani said: Zanimljivo je da je Stankovic u izjavi potkacio i iskritikovao Falka, da je precesto povredjen i kako sam ja to protumacio da nece da igra pod bolovima kao neki drugi, da to da stisnes zube ili imas ili nemas u sebi. Pročitao sam i ja njegovu izjavu i priču o tome kako je Katai igrao sa temperaturom a Sanogo sa rupturom. To je idiotizam i tu su problem treneri koji lože igrače ''junačkim'' izjavama da ako treba i sa jednom nogom igrati, idemo da poginemo, krvarimo...Nije bre ovo borba na život i smrt. Zdravlje na prvom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Mozda nam medicinski tim nije dovoljno medicinski. Siguran sam da je kumovsko-burazerski! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 neka ostane so called mister jos malo a onda nek nas preuzme pixi kada ga smene pre svetskog prvenstva 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 11 minutes ago, Satan said: neka ostane so called mister jos malo a onda nek nas preuzme pixi kada ga smene pre svetskog prvenstva Samo ako se isutira vucibatina Terzic do tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 32 minutes ago, Satan said: neka ostane so called mister jos malo a onda nek nas preuzme pixi kada ga smene pre svetskog prvenstva I pixija zovu mister... I'm just sayin... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Drugovi forumasi ja sam od 9h na rakiji. Tako da je moj komentar za utakmicu vecera sslican onom Djanijevom pred derbi. voleo bih za rodjendan pobede i kosarkasa i fudbalera. A sad odoh da legnem. Nadam se da cu se probuditi za tekmu. 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 26 minutes ago, Edward Louis Severson III said: I pixija zovu mister... I'm just sayin... pixija zovu mister a stankela sam sebe prozvao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Da se ne zajebavamo, sve sem naseg poraza bi bilo ogromno iznenadjenje. Jedino ako Katai ima jedan od svojih dana, u suprotnom ne vidim kako mozemo da ostanemo neporazeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Žile starter!!??? Šah-mat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 2 hours ago, Dragan Mićić said: Drugovi forumasi ja sam od 9h na rakiji. Tako da je moj komentar za utakmicu vecera sslican onom Djanijevom pred derbi. voleo bih za rodjendan pobede i kosarkasa i fudbalera. A sad odoh da legnem. Nadam se da cu se probuditi za tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 1 hour ago, Čvarkov said: Zar ti ne radiš po kući danas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 11 minutes ago, Don Juan said: Zar ti ne radiš po kući danas ??? Naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Nisam optimista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Quote Borjan, Eraković, Dragović, Pakov, Gobeljić, Kanga, Srnić, Rodić, Katai, Ivanić, Živković. Defanzivno. Nek' je sa srećom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Dobijamo i ovo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 (edited) Ajd što je ovaj stavio Živkovića u špic, ali što je ovaj drugi stavio Mateusa na gol 😁. ...sam ću izaći... Edited December 9, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts