Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Ehhh.. Bio sam sedmi razred i ubeđivao tatu da me obavezno probudi sat vremena ranije da gledamo program i utakmicu. Mada sam mislio da od uzbuđenja neću ni spavati. Ipak, san me prevario i tata me probudio.. I naravno to su slike koje mi se vrte ceo život.. Trideset godina. Crveni karton, Dejo, Juga, Miha, Darko.. Jozić, Toyota..
I tata je otvorio lozu manastirku koju je dugo čuvao, tada sam prvi put liznuo alkohol.
Ostao je taj neponovljivi osećaj nekog ponosa, važnosti i prkosa za ceo život.
Naša Zvezda PRVAK SVETA.

  • Like 14
  • Love 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Sutra ne znam sta da mislim - nekako se parola "sa stitom ili na njemu" sama namece.

 

Drugo mesto i razigravanje sa Barcelonom, Borussiom, Zenitom, Portom, RB Leipzigom, buducim sampionom Sevillom - neka hvala.

 

LK moze biti sansa da se ode daleko i pojuri cak i polufinale. Sa druge strane, LE sa prvog mesta u grupi deluje kao najbolja varijanta.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Да је Станкела након Милана напредовао а не назадовао, сигуран сам да бисмо гледали вечерас шибање са Брагом најстрашније и став као Пикси у Португалији гдје смо били већи аутсајдери за побједу. Такође са радошћу бисмо дочекали и као другопласирани некога из ЛШ јер смо тако некада и изградили име у Европи.  Са ставом и играма из ове сезоне уздати се у св. Сисоја да није истрошио срећу и да нам подари неки Х и/или да Бугари одраде посао.

Вечерас ће се све видјети а став врло брзо, у раној фази утакмице.

Edited by Константин
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nasa liga nije izazov. Nikome zapravo. Jedini koji zele da igraju kod nas i Partizana su deca koja vole te klubove, ali im se i taj san brzo razbije kada vide o cemu se tu radi.

 

Nasa liga nema pravu, zdravu konkurenciju. Nema ravnopravno takmicenje. Samo dva kluba osvajaju i daleko su ispred drugih i po kvalitetu i po tretmanu od sudija. Samo dva kluba dobijaju ozbiljnu pomoc drzave.

 

U takvoj situaciji, skoro svako ko je dosao kod nas a da je bio na nekom nivou, nazadovao je. Jasan primer je Degenek.  

 

Kada liga nije konkurentna, ne mozes ni drzati tim u formi duze vreme. Cak vise ni derbiji nisu kvalitetni, svedu se na to da se oba tima useru i stegnu.

 

Ozbiljan reset je potreban nasem fudbalu, ali on se nece desiti. Tako da necemo u skorije vreme imati ni igrace ni trenere koji vise od dve godine zele da provedu ovde.

Link to comment
Share on other sites

Mi bismo trebali u odnosu na ove domaće mucenike da budemo kao sto je Bajern sinoc bio naspram nesrecne Barse koja je da je Švabama trebalo primila 8 komada. Umesto toga mi gledamo mučenje i neke jedva pobede. Jebem li ga, nece mi biti jasno sta ima protiv tih slabih klubova da se taktizira i palamudi.

Veceras jedino da ga prvi nekako umuvamo, pa da usled njihove viktorije pred nasim golom sevne neka kontra. Od Bugara vajde nema, tamo ce vec na poluvremenu da bude reseno.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Cavani said:

Zanimljivo je da je Stankovic u izjavi potkacio i iskritikovao Falka, da je precesto povredjen i kako sam ja to protumacio da nece da igra pod bolovima kao neki drugi, da to da stisnes zube ili imas ili nemas u sebi.

Pročitao sam i ja njegovu izjavu i priču o tome kako je Katai igrao sa temperaturom a Sanogo sa rupturom. To je idiotizam i tu su problem treneri koji lože igrače ''junačkim'' izjavama da ako treba i sa jednom nogom igrati, idemo da poginemo, krvarimo...Nije bre ovo borba na život i smrt. Zdravlje na prvom mestu.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dragan Mićić said:

Drugovi forumasi ja sam od 9h na rakiji. Tako da je moj komentar za utakmicu vecera sslican onom Djanijevom pred derbi.
 

voleo bih za rodjendan pobede i kosarkasa i fudbalera. A sad odoh da legnem. Nadam se da cu se probuditi za tekmu. 

 

giphy.gif?cid=6c09b9528f1b3dbae6be4e8670

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...