Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

53 minutes ago, dule savic said:

 

Da, u pravu si, nije jedan igrac tim ali je svakako poboljsanje dovesti nekoga ko makar od parkinga beton hale do Ambara moze potrcati bez da se zadise. 

Ali ipak mazanje ociju NEMA centra na trzistu od leta je stvarno smesno... Cak bi i bolje bilo da izadju i kazu, ne necemo dovoditi jer Radonja voli svoje pulene i ne zeli da rizikuje sa igracima van svog imenika u telefonu. 

 

 

Ja sam bio ironičan jer svake sezone imamo žestoke probleme na jednoj ili dvije pozicije i uvijek slušamo priču kako nam taj igrač ne bi garantovao top8.

 

Potpuno besmislena priča.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, madafaka73 said:

Kapiram da je ova izjava najahala na talas opšteg defetizma, pa donekle i sindroma "kiselog grožđa" (u fazonu, toliko je loša (do)selekcija da nam ni prime MJ ne bi pomogao, sa čim se ne slažem), ali i kao takva je malo prejaka. Tavares je apsolutno dominantan u EL na poziciji centra već par godina, ne postoji igrač koji bolje zatvara reket, štiti koš, lepi blokade, pa i postiže poene. Pravi game changer u pozitivnom smislu za svoju ekipu i Real ga basnoslovno plaća ne bi li ga odvratio od NBA, gde realno pripada. Zdrav i prav Milutinov je odmah iza njega i takođe je jedan od igrača sa velikim uticajem na kontrolu reketa i obruča. Obojica su vlažan san svih ekipa u EL, šta reći za Zvezdu koja je godinama donji dom po platežnoj moći i ovakve igrače može samo u igrici da dovede, uz neki patch ili cheat. No, kao što sam napisao, kapiram da izjava nije u bukvalnom smislu, a i teorijski je nemoguća za ostvarenje, kamo li u praksi, pa ne bih više o tome.

 

Poenta je da bi svakako bili mnogo ozbiljniji konkurent za Top8 i sa za klasu slabijim centrom od navedene dvojice. No, to je moralo da se reši na početku sezone, da se tako i projektuje tim - ostaviti kamaru para za startnog, 25-30min centra, a Kuza i Luku koristiti kao back-up opcije sa većom minutažom u ABA, KRK, KLS.  Ili odustati od jednog od njih, zarad dominantnog Biga. Pošto se to nije desilo kada je trebalo, Radonja se bacio na "opravljanje" Kuza i Luke i tu je, mora se priznati, uradio fantastičan posao. No, ni najbolje verzije našeg centarskog para iz ove sezone nemaju taj kvalitet da iznesu godinu u EL na način da daju tu odlučujuću prevagu u reketu, skoku, blokadama. Između ostalog, zato smo tu gde smo i to ne pišem kao kritiku tima, već kao realno stanje na tabeli kada se uporede naš i rosteri ekipa protiv kojih se borimo iz nedelje u nedelju.

 

Ono što u poslednje vreme čitam, a što se koristi kao sprdnja, je floskula "da se ne guše Kuz i Luka". To bi valjda trebalo da bude duhovito, ili zajedljivo ili već šta, a u stvari u tome leži suština naše potencijalne doselekcije na centru koju nismo dočekali. Kao i usamoj igri košarke, tako je i kod dovođenja igrača tajming izuzetno bitan. U momentu kada se pisalo da bi centar sličnih kvaliteta ovoj dvojici bio nepotreban i da bi ugušio one dobre stvari koje Kuz i Luka rade na parketu, to je bila sasvim korektna i tačna izjava. Naravno da u tom momentu (decembar/januar) na tržištu nije postojao legit EL startni centar koji bi se uklopio u našu finansijsku ponudu, možda ni u namenjenu ulogu i minutažu. Pravo pitanje je - zašto nije doveden startni centar na leto, kada mu je i vreme? Ili se svesno išlo na tandem Kuz - Luka, olako shvatila verovatnoća realizacije doselekcije na C oko Nove godine, pa je onda pokrenuta mašinerija zamena teza, spinovanja i damage controla, ne bi li se nekako umirili navijači i skinula odgovornost sa onih sa kojih ne može da se skine, a to su Čović i Radonjić, baš tim redosledom po važnosti. Ostavljamo Zirbesa, što valjda niko na planeti zemaljskoj ne može da shvati osim navedene dvojice i tako nam, pored poslednjeg voza za EL pojačanje, prolazi i onaj za ABA i domaća takmičenja. Hrabrost ili ludost, tanka je linija između te dve osobine. A krajem proleća ćemo videti na koju smo stranu povukli.

Svaki osvrt na nešto je kritika. Ali kritika nije kritizerstvo (iliti "pljuvanje").

Pisao si juče nadugačko i naširoko o "lebronovskom" pokušaju igre Kaline. Ubeđen da mu je to obećano usmeno prilikom potpisivanja ugovora. Do pre nekog vremena sam pisao da je on u toj ulozi "mač sa dve oštrice", kako sezona odmiče, sve sam više u bojazni da će on tom igrom, biti "grobar" tima.

Edited by svarozicslo
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, goldberg said:

 

Pa ako nije do njihovog budzeta, onda je do nas. Micic je bio kod nas, ali nismo hteli da ga produzimo.

Pa do nas je svakako, ali naravno i do sportske srece. Da smo doveli centra umesto Cirbesa sto vucemo, i da smo doveli nekog sutera, makar nekog divljaka, macku u dzaku, umesto Markovica, to bi vec bila neka kompozicija slicnija tom Zalgiris konceptu.

 

1 hour ago, goldberg said:

Takodje, Zalgiris ne kupi najbolje sto valja, inace ne bi cedili svoje veterane do 40. godine (Kavaliauskas, Jankunas, Milaknis, Udrih, to su njihove verzije Markovica, Lazica, Simonovica, Kuzmica), dok je Ulanovas njihov Dobric. Jedini mladi igrac koji je kod njih nastupao u ovom uspesnom periodu je bio Jokubaitis.


Pa pokupe ono litvanaca sto valja a ne dobiju neke mnogo vece pare negde napolju. Pogotovo mlade. Nemaju konkurenciju kao sto je ima u Srbiji (Zvezda, Partizan, Mega). Plus u Litvaniji je zivot mnogo bolji nego u Srbiji pa roditelji ne odvode maloletnu decu preko cim pre, kad se vidi i mali potencijal u nekom. 

 

 

1 hour ago, goldberg said:

Dobili su takvog protivnika jer su bili na 6. mestu te sezone.

 

Mi smo imali samo jednu slicnu sezonu, sve ostale sezone smo proveli od 11. do 17. mesta.

Vrlo lako su mogli da dobiju PAO ili Real (on je bio 5.) jer su svi imali isti broj pobeda, jednu vise od Zalgirisa. 

Po meni, Olimpijakos je tu bio najpozeljniji protivnik. Dobili su ih vec 2 puta u toku regularnog dela sezone. 

 

1 hour ago, goldberg said:

 

Pa sam si rekao, Kinsey, Zirbes, Miller.

 

Igrali smo sa CSKA jer Kinsey nije igrao u Istanbulu i jer nismo bili uspesni u pokusaju da osvojimo bar 2. ili 3. mesto u mnogo laksoj grupi TOP 16. To bi bilo kao da je Zalgiris bio 8. pa ispao od Reala.

Kinsey bese tu sezonu nije bio tu od starta. Zirbes ne bih bas rekao da je pravio znacajnu razliku. Jedini ko je tu pravio znacajnu razliku je Miller i Jovic (ali on je domaci igrac). 

 

Zalgiris da je odigrao 2 losije utakmice (recimo da su izgubili u produzetku u Atini protiv Olimpijakosa i u Spaniji u produzetku protiv Unikahe) i bio 8. igrao bi protiv CSKA a ne Reala (kao sto rekoh, bili su peti a na kraju osvojili). 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, drakon1 said:

Izgledali smo slicno bespomocno (ako ne i vise) protiv Unicsa.

Da samo sto je tada kompletni Uniks igrao par nedelja najbolju kosarku u celoj EL. Ovo prekljuce je bilo prosecno izdanje prilicno oslabljenog Milana. U Milanu su nas tek odrali, to nam je najbespomocnije izdanje ove sezone. Ocigledno su od statusa redovne musterije, stasali u beton ekipu, kojoj nismo ni primirisati

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, drakon1 said:

Izgledali smo slicno bespomocno (ako ne i vise) protiv Unicsa.

unix nas je usrao ko niko u poslednjih ihahaj godina..

ne samo sto su peglali odbranu, vec su sa tolikom odlucnoscu uzimali svaki sut u napadu, sto nije bio slucaj ni sa cska i realom u prajmu kad bi igrali protiv nas..

na toj utakmici su izgledali 3 puta brze, agresvnije i jace od nas..

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Pa pokupe ono litvanaca sto valja a ne dobiju neke mnogo vece pare negde napolju. Pogotovo mlade. Nemaju konkurenciju kao sto je ima u Srbiji (Zvezda, Partizan, Mega). Plus u Litvaniji je zivot mnogo bolji nego u Srbiji pa roditelji ne odvode maloletnu decu preko cim pre, kad se vidi i mali potencijal u nekom. 

Verovatno najveća EU sirotinja, izuzevih ovih nama bliskih. Oni i naročito Letonci.

A profesionalni sportista bilo gde u Evropi sigurno živi bolje od prosečnog građanina te neke zemlje.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, NikadProtivKaline said:

naravno da nam jedan igrac, ma ko to bio, ne bi garantovano doneo F8 ili nesto vise, ali kakve to veze ima?

u tom tonu nisu nam nista spektakularno doneli ni kalina ni volters, sto smo ih onda dovodili?

valjda je cilj da se imaju sto bolji igraci i sto bolji rezultat u takmicenjima u kojima se ucestvuje, a ne da radonja/covic sto uspesnije izmere patku za zeljkom/ostojom

 

Ja se ne bi složio. Po mom mišljenju, cilj je da se ima što jači tim. A to nije uvek tako što skupiš što više individualno kvalitetnih igrača. Iz godine u godinu nam to dokazuju razni Khimkiji i tako neki klubovi, koji imaju mnogo kvalitetnih igrača, ali ne igraju dobru košarku.

 

Hipotetički, recimo da Mike James sad ponovo zakuva u Monacu i mi dodjemu u priliku da ga dovedemo. Nesumnjivo kvalitetan igrač, koji po skillu verovatno treba da bude u NBA-u. Da li bi nas on učinio boljim? Po mom mišljenju, jako teško. Jednostavno se retko čime uklapa u to, čemu mi težimo kao tim . A on u evropi pristaje samo na jednu ulogu, a to je: "Država Tim, to sam ja".

Sad, sasvim druga debata je da sad pričamo o tome da kvalitetan trener mora da prilagodi sistem svojim najkvalitetnijim igračima. Čime se ja donekle i slažem. Ali ako je Radonja svestan da on to nije sposoban da učini, onda ga podržavam u tome da ne dovodi igrače koje nemože da iskoristi na pravi način.

A na klubu je onda da odluči dal je takav trener previše limitiran za nešto više, ili nije...

 

S tim da mi dosta puta znamo da podcenimo trenersku veštinu ceđenja suve drenovine, koja low budget ekipi kao nama ustvari i treba. A nije baš to ni lako raditi, pa čak ni za vrhunske trenere, koji se najbolje snalaze u drugim situacijama (sa skupim igračima). Evo možda za primer možemo uzeti komšiluk, gde bi čovek očekivao da če trener kova Obradovića, pregaziti sve u ABA i EC konkurenciji, onako bez večih problema. Ali se pokazalo, da to ipak nije toliko lak posao, kako ljudi misle.

 

1 hour ago, Del Piero said:

Simonovic se cesto provlaci kroz blato sa Cirbesom, ali ne bi trebalo. Za razliku od Nemca, Simon je fizicki maltene besprekoran i spreman da odradi svoju ulogu.

 

Uostalom ne znam ni zasto se on pominje toliko kada covek nije u 12 kada smo kompletni i vise se i ne secam kad je igrao poslednji put.

 

Navada je železna srajca

 

-Slovenačka poslovica

 

1 hour ago, Predragdjape said:

Ali doprinos je isti, zar ne? Sto je jos gore, ovaj nije u 12, a ovaj u 12. Suludo bi bilo da SImonovic igra pre Lazarevica i Davidovca.. Ali, sto je najjace, imao bi bolji doprinos od Davidovca... 

 

Treba ponekad malo revidirati stvari, jer se forma tokom sezone često menja. Ako bi ovo možda važilo za početak sezone, to više nije slučaj. Taj Davidovac igra sasvim ok u zadnje vreme.

 

1 hour ago, Laki21 said:

BTW, mislio sam da odem do Pionira da se zahvalim našoj velikoj legendi na podršci klubu, ali neću da se cimam, nisu zaslužili ni jedni ni drugi. A sačuvaću makar malo nerava.

 

Razočaran sam. Baš sma hteo juče da te pitam, jesi smislio koju pesmicu za ČP, naštampo 7000 izvoda, pa da se u glas zapeva večeras 😄

 

13 minutes ago, Wingwalker said:

Mantra po kojoj bi kasvetan centar gušio Luku i Kuza je upravo protiv Armanija pokazala svoj besmisao. Luka bi se sigurno naljutio da ga Radonja povlačenjem na klupu spasi onog mismeč gušenja sred Pionira...i na kraju tekme da ga uskrati za priliku da ga dohvati za gušu i ludi navijač. Armani nas je razgolitio do gaća. Nismo imali jednog igrača koji je iskočio jer nam to Mesina nije dozvolio i samo njihovo spavanje do zida prethodne noći je sprečilo da nas ne nagrde sred punog Pionira.

 

Luku bi možda poštedili muka. Ali bi najverovatnije i taj John Doe ima sličan tretman od strane Hinesa, pa posle meča i od ovih što vataju za gušu

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Devil In My Pants said:

Treba napraviti temu: kako sa 5m budzetom(imaginarnih) osvojiti EL.

 

Pre 5-6g sam pisao da ne uzivate u prodaji nosioca jer ki od toga apsoputno nemamo nista.

 

Nek strucnjaci napisu recept...bice mi drago citati takvo stivo.

Nikako, mada jedino da ih radonja i covic opcine nrkako najbolje igrace pa dodju da igraju za stipendiju. Ja iskreno ne verujem u neki f4 sve dok klub ne postane bar 50% privatni 50% drzava navijaci narod sta god (bajern ima valjda takav neki model u fudbalu) ili skroz privatni sto i treba da bude, znam da ce sad skociti mnogi al drzava treba da izdvaja pare u skolstvo,zdravstvo, puteve standard neki itd a ne u zvezdu partizan itd, naravno treba i u sport al u smislu da se deca sklone sa ulice steknu zdrave navike itd a ne u profesionalni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, svarozicslo said:

Verovatno najveća EU sirotinja, izuzevih ovih nama bliskih. Oni i naročito Letonci.

A profesionalni sportista bilo gde u Evropi sigurno živi bolje od prosečnog građanina te neke zemlje.

 

Litvanci i Estonci sirotinja EU?! OK kad izbacimo Bugarsku, Rumuniju, Hrvatsku, mozda su tu negde i Ceska, Slovacka, Madjarska, i posebno Grcka od kad se pojavila pandemija...  Mozda cak i Portugal. 

 

Kladim se da bi mnogi radije bili sirotinja u razvijenom okruzenju nego dobrostojeci u raspalom okruzenju. 

Uostalom, zato ljudi idu odavde da "ciste klozete u Nemackoj" (parafraziram). I to je ustvari moja poenta i ono sto sam napisao - da je u Litvaniji zivot mnogo bolji nego u Srbiji. Nisam rekao da je bolji od Spanije, Nemacke, Francuske i ostalim razvijenim EU drzavama gde se igra kvalitetna kosarka.

 

No, previse je to politike/ekonomije na Zvezdinoj temi 🙂 a centra nismo doveli 😄 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, ragazzo said:

Nikako, mada jedino da ih radonja i covic opcine nrkako najbolje igrace pa dodju da igraju za stipendiju. Ja iskreno ne verujem u neki f4 sve dok klub ne postane bar 50% privatni 50% drzava navijaci narod sta god (bajern ima valjda takav neki model u fudbalu) ili skroz privatni sto i treba da bude, znam da ce sad skociti mnogi al drzava treba da izdvaja pare u skolstvo,zdravstvo, puteve standard neki itd a ne u zvezdu partizan itd, naravno treba i u sport al u smislu da se deca sklone sa ulice steknu zdrave navike itd a ne u profesionalni.

Slazem se sve

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Gudura said:

Spominjem ga ja odavno, dojmio me jos na prvoj utakmici sa komsijama, a nakon toga malo, malo pogledam ih i vidim da nisam bio u krivu. Prava moderna cetvorka, dobra energija, sasvim solidan sut, odlicne fizikalije....

Znaci fuj, fuj, za nasu skauting sluzbu (kooooja sluzba?!)🤣

 

A ti si ga kao skautirao protiv Partizana?

 

Takvi igrači se skautiraju i dovede mnogo ranije,a ne kad dodju u Huventud. Da bi ga doveo iz Huventuda moraćes da ga platis 3x vise nego da si ga doveo iz Ulma. 

Dok je bio bubble u Nemačkoj odgledao sam skoro sve utakmice i baš sam izmedju ostalih primetio dva igrača i komentarisao ih sa guruom kako deluje da bi mogli biti dobri igrači, a možda i pojačanja za Zvezdu.

Jedan je Wilis koji je iz Ulma presao Brindizi pa u Huventud, a drugi je Ishmail Wainright koji je iz Vehte presao u Strazbur i sad je u Phoenix Sunsima.

 

Skauting se radi i dovode igrači pre nego što dođu na veliku scenu.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jos tamo letos, kad je bilo jasno da Radonja vidi Dobrica kao legitimnog startera na poziciji 2, bio sam ono kao " pa ajd' nek proba ali samo sa dobrim ballhendler-om kao backup-om", mada ni to nije resenje.

E onda stize Hollins i postaje jasno da ce ta pozicija da unazadi kreativnost celog tima. Onda se Kalina javlja kao alfa koji taj problem resava. I imamo to sto imamo ... odnosno nemamo, a to je pravljenje viska sa pozicije 

beka i gubimo gomilu napadackih opcija.

Ali, evo resenja ... Stefan Markovic. E jbg ...

I dalje mislim da nam ballhandler vise treba nego centar ... i da tu lezi osnovni koncepcijski problem. Ubedjen sam da bi ova ekipa izgledala potpuno drugacije, napadacki naravno.

Prosle godine nam je falio play a imali bekove ... sad obrnuto. Sto neko rece, ne da se usranom do potoka.

 

 

Edited by Plant
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, uini said:

 

koji je to centar, greg monroe koji je otišao natrag u nba? 

priznajem da ne pratim evropsku košarku dovoljno pažljivo ali opet ne mogu da zamislim centra koji nije pod ugovorom a da pravi toliku razliku da bi mi igrali plejof.

 

Evo ovde se pre neki dan pominjao Tarcevski kao vrhunski centar koji bi bio fenomenalno pojačanje. 
Ono što je on odigrao preksinoć je bilo skandalozno loše, mogu samo da zamišljam kako bi prošli Kuzmić ili Mitrović, o Cirbesu da i ne govorimo, da pruže onakvu partiju. 
Ali kad igraju za drugog svi su igrači mnogo bolji, ili što bi narod rekao u tudjega tatka...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Jos samo jedna stvar ... da ne bude da gusim temu sa prosutim mlekom.

Kad je vec tako tanka selekcija sa onima koji umeju da smisleno spuste loptu na parket ... onda daj bar probaj da igras sa 2 playa, SM i jos jedan od ove dvojice

 

Link to comment
Share on other sites

Gazda prebacio odgovornost na Radonju.

Ima mi to smisla u ovoj situaciji.

Naravno, smesna je prica da jedan ili dva solidna igraca ne prave razliku.

Nista, ajde onda da Voltersa pustimo recimo.

Pa da vidimo kuda ide prica i da li nema razlike.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Ridji said:

Evo ovde se pre neki dan pominjao Tarcevski kao vrhunski centar koji bi bio fenomenalno pojačanje. 
Ono što je on odigrao preksinoć je bilo skandalozno loše, mogu samo da zamišljam kako bi prošli Kuzmić ili Mitrović, o Cirbesu da i ne govorimo, da pruže onakvu partiju. 
Ali kad igraju za drugog svi su igrači mnogo bolji, ili što bi narod rekao u tudjega tatka...

 

Jeste. S tim da ovde dolazimo nazad na onu priču o ulogama, poverenju kojeg imaš u igrača, i uticaju koje to ima na njegovo samopouzdanje. Daj ti tog istog Tarczewskog Radonjiću, 20+ minuta, i nacrtaj poneku akciju za njega. Siguran sam da bi videli jednog sasvim drugog igrača. I nije poenta da Messina nebi znao da iskoristi njega, a Radonjić zna. Nego je Tarczewski za Messinu nebitna  opcija, koja tu uđe na 3-4 minuta, i glavni zadatak mu je da ne usere stvar. A kad je igraču jasno da je to njegova uloga, onda če uvek igrati u grču i od njega nečeš dobiti ništa. Posebno kad se radi o igraču, kojem je vremenom smanjivana uloga

 

 

 

 

Edited by L' Imperatore
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Losmi17 said:

Gazda prebacio odgovornost na Radonju.

Ima mi to smisla u ovoj situaciji.

Naravno, smesna je prica da jedan ili dva solidna igraca ne prave razliku.

Nista, ajde onda da Voltersa pustimo recimo.

Pa da vidimo kuda ide prica i da li nema razlike.

 

 

Šta misliš koji je to centar mogao biti doveden,a da pravi razliku, da je bolji od Luke i Kuza.

Ne neki rizik iz G lige za koga niko ne zna kako bi se snašao u EL,nego igrač koji ima iskustva igranja u najjačim takmičenjima.

 

I koliko bi to okvirno moglo da košta?

Može 2 imena?

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, propolis said:

 

A ti si ga kao skautirao protiv Partizana?

 

Takvi igrači se skautiraju i dovede mnogo ranije,a ne kad dodju u Huventud. Da bi ga doveo iz Huventuda moraćes da ga platis 3x vise nego da si ga doveo iz Ulma. 

Dok je bio bubble u Nemačkoj odgledao sam skoro sve utakmice i baš sam izmedju ostalih primetio dva igrača i komentarisao ih sa guruom kako deluje da bi mogli biti dobri igrači, a možda i pojačanja za Zvezdu.

Jedan je Wilis koji je iz Ulma presao Brindizi pa u Huventud, a drugi je Ishmail Wainright koji je iz Vehte presao u Strazbur i sad je u Phoenix Sunsima.

 

Skauting se radi i dovode igrači pre nego što dođu na veliku scenu.

S tom razlikom sto ja nisam skaut i nije mi to posao, pa igraca primetim kad dodje u fokus onog sto pratim.

Poenta je da izgleda to nije posao ni onih koji su za to placeni.

Nema potrebe za arogantnim tonom😉

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, propolis said:

 

 

Šta misliš koji je to centar mogao biti doveden,a da pravi razliku, da je bolji od Luke i Kuza.

Ne neki rizik iz G lige za koga niko ne zna kako bi se snašao u EL,nego igrač koji ima iskustva igranja u najjačim takmičenjima.

 

I koliko bi to okvirno moglo da košta?

Može 2 imena?

 

Možda smo mi i bili zainteresovani za nekog iz G lige. Znam da se je spominjao Pelle neko vreme. Ali s obzirom na covid situaciju u NBA, i ko je sve tamo dobio ugovore, izgleda se tim igračima nije baš dolazilo nešto u evropu u ovom periodu. Barem nisam ja zapazio ni da su drugi klubovi dovodili g league igrače

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Gudura said:

S tom razlikom sto ja nisam skaut i nije mi to posao, pa igraca primetim kad dodje u fokus onog sto pratim.

Poenta je da izgleda to nije posao ni onih koji su za to placeni.

Nema potrebe za arogantnim tonom😉

 

Nisam arogantan nego mi bzvz ta priča, kao vidi ovog kako njega nismo doveli...to kad on tebi dodje u fokus je već skupo da se dovede jer je tad i u fokusu Realu,Barsi,Paou,Makabiju...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...