Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

5 minutes ago, Markoss said:

 

Ubacio nam Dario dugu dvojku, isto tekma oko NG na jednu loptu bila. Tad sam se iznervirao kao nikad, bar do danas. 

 

Potpisujem za Vasu. Lucha se korektnije ponasao protiv nas prosle nedelje. 

Da, meni je to bas gorko secanje.

 

Evo, Unics pokusava da nas prejebe sa jos glupljim potezima i porazom.

Link to comment
Share on other sites

Sama činjenica da smo imali  za tri 50% i 8 ofanzivnih skokova više od njih, a odigrali egal, govori koliko su oni realno BOLJA EKIPA OD NAS!  Šteta, baš velika šteta što ih nismo obrnuli tamo!

 

Zbog obaveza pogledah samo kraj i to preko strima koji je kasnio, pa sam već znao šta se izdešavalo pre nego što sam sve odgledao, što mi je verovatno poštedelo dosta živaca.

 

Vidim da je drvlje i kamenje na Markovića za odbranu u poslednjem minutu, baš ono što sam video, a dečko je odigrao korektnu timsku odbranu. Bila su 2 identična visoka centralna pika gde je Micić svesno timski usmeren u levu stranu, prvo od Markovića, posle od Lazića, oba napada su prošla loše za nas. U poslednjem napadu nije imao nikakvu šansu, niti bi elitni defanzivci NBA imali šanse. Tranzicioni slip pik, svič u odbrani od Kaline za Markovića bez balansa i desni ulaz za Micića, gotovo siguran koš, ovako je čak i malo falilo da bude izbijena lopta!  

 

E onda dolazimo do toga šta je dovelo do toga. Pod jedan oba promašena Kaline koji šutira penale 74%. To znači da je verovatnoća da promaši jedno 26%, a oba samo 7%, dakle jednom u 14 puta može tako nešto da se desi! Baš loša sreća, ali negde mora da se izniveliše (videti naš šut za 3). Onda dolazimo do Deje šablonca, bespotreban TO za njih pre bacanja Kaline i izbijanje nama iz ruku šanse da čak i ovako imamo šut za pobedu iz frontcourta! Te dve stvari su 90% poraza.

 

Da se razumemo, Kalinu volim kao Đokovića, daje i više od očekivanog (pa i večeras), a Dejo mi je pregotivan, iako sam uvek mislio da je šablonac i da zabaguje kad brzo mora da se donese odluka, a isto tako svestan da teško da možemo da imamo boljeg trenera i sistem za poziciju u kojoj se nalazimo, a to je da smo 18. tim po budžetu od 18 timova!

 

Prema tome, hvala im svima do neba na ovim izdanjima i što je Zvezda opet gotivna za gledanje, samo nek nastave da se šibaju, BRAVO ZVEZDO!

 

 

 

 

  • Like 17
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dobili smo šut i Lazarevića, a i White je bio korektan... Laza nastavlja da plodi...

 

Da smo dobili, mislim da bi nam i psihologija porasla na max, i da bismo nanizali dobar niz pobeda u sledećim utakmicama... Ovako, videćemo, zna ovo da poremeti... Ipak je bila prilika koja se baš retko dobija, da dobiješ Efes u Istanbulu...

 

Ja ne mogu još da se smirim, ne pomaže ništa...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, drakon1 said:

Evo, Unics pokusava da nas prejebe sa jos glupljim potezima i porazom.

Ima i od nas gore. Canaan vratio Barcu provociranjem publike. Perasovic zakazao tu potpuno. Trebao je da ga izvadi na minut-dva, a ovaj napad kasnije dolazi jos u carku sa Miroticem. Uz sve to tona izgubljenih lopti pod svojim kosem pri ubacivanju lopte u igru. S drgue strane, Unics nije branio 6 minuta rezultat nego igrao dosta aktivno.

Link to comment
Share on other sites

Uh, jos uvek me boli vrat, stitne zlezde se ocrtale ko na slici. Sta reci, i sad sam ljut.

 

Mislio sam nema sanse da prospemo, al eto...malo nase greske, malo sudije i jbg.

 

Ne bih nikoga krivio, krivio bi ih da su odustali na 10 razlike, ovako su pokazali da nam je mesto u top8 i da ce biti nepravda ogromna ako tamo i ne budemo.

 

Opet, bicu dosadan dok se stvarno ne dese promene, Cirbes i Holins out.

 

Treba priznati gresku u vidu Holinsa, na stranu emocije i sve, ali nama treba pouzdan suter. Sto se Cirbesa tice, nece uvek Kuzmic i Luka biti na vrhuncu zadatka, a i brate stvarno je neozbiljno nastaviti sezonu sa njim.

 

Nadam se pojacanjima, laganoj pobedi protiv FMPa, protiiv Zenita ce biti tesko, ali mozemo do pobede.

 

Bice bolje drugari, bice!

 

 

Edited by Dr.J
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ма не морате постављати је ли згажена линија за 3 или не, не разапињати ни Калину јер вуче мудима кад год треба. Ово је на крају забаговао Радоња јбг. Задњи напад је због одбране морао бити Холинс а Марковић једино да је имао муда и да је рекао мени дајте у руке идем на бацања, само тако се могао квалификовати за завршницу.
Баш штета, скалп првака Европе на њиховом паркету је свакако значајна ставка ако се ушуњаш случајно за топ8…

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ono što je najbitnije od svega: opet smo pravo zaebana ekipa koja nakon prvoplasirane Barse sada i na gostovanju EL šampionu dominira i bude na jebeni sekund do pobede. Ponosni što smo opet zajedno...iste rane ližemo. Svaki potez Radonjića je potez Crvene Zvezde...ali jebo nas Cirbes...da nas jebe sve u paketu.

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...