Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

1 hour ago, Igor_ said:

Mnogi ovde imaju problem kada se kaze nesto vezano za bilo kog igraca.. Ali dobro, necu dubiti ovo, daj boze da svaku do kraja odigra ovako. Ja sam izneo svoje misljenje kao sto ti imas tvoje , a ovo "Ali nema veze, odgovorio ti je Ognjen Dobrić" je cisto sranje koje si ti napisao, isto tako ako veceras odigra los mec ja mogu tebi napisati ovo, poenta je da se ne gleda jedan mec. Da li je imao odlicnu proslu sezonu jeste, da li je na pocetku ove los jeste, moze li da ponovi proslu sezonu ostaje da vidimo. Najveci problem kod njega je sto je suter koji masi wideopen suteve, on je protiv ovih imao 1/5 ja mislim, pogodio je jedini sut koji je bio tezak i dobro branjen a promasio je 4 otvorena, ako zelis da budes 3&D igrac u El ne mozes da masis to. 

Prosla sezona je bila specificna za njega i mislim da je ne moze ponoviti. Opet kazem, daj boze da je ponovi bice odlicno za nas, ali kazem svoje misljenje.

Mozemo mi temu njega dubiti u nedogled, od losih odluka u napadu gde redovno u fastbraeku pravi faul u napadu i slicno.. ali je uzalud.

 

@bold

 

Ti nemaš mišljenje, već imaš emocionalnu reakciju vezano za Dobrića, što se jasno vidi iz dela tvog posta gde kažeš

Quote

Ali ga ne teram iz tima, i navijacu da veceras utrpa 20 koliko god da ga ne gotivim

Dakle, ti ga ne gotiviš i zbog nekih svojih iracionalnih razloga smatraš da je igrač EC nivoa. Ja, sa druge strane, imam mišljenje koje obrazlažem nadam se razumljivo za sve, pa i za tebe, uz jedan deo njegovih statistika koje bi mogle da budu u korist tog mog mišljenja. Pokazujem evoluciju igrača koja ide od 3&D (ti ga tu i dalje svrstavaš, a on to odavno prerastao), preko microwave do volume shootera sa povoljnim trendom da se to nastavi i na nivou iznad ABA lige. Ono malo nekih podataka koje si izneo se odnose na neki njegov šut koji je bio 1/5, kako kažeš, mahom iz otvorenih pozicija. A opet zaboravljaš da je to period povratka ovog igrača na teren posle povrede i pauze i da je nekonstantnost šuta direktno vezana za proces vraćanja u takmičarski ritam.

 

Što se tiče toga ko piše sranja, ja bih rekao da je to onaj ko kaže

Quote

Ja sam za Dobria  pisao i kada je bio na vrhuncu i pisem i sad. Decko je kupio navijace borbenoscu ala Branko Lazic u onoj sezoni, inace je EC igrac i to cu da tvrdim uvek, dok mi neko ne dokaze suprotno.

A onda ti sam igrač dokaže suprotno već u sledećem meču, nebitno što ih je ovakvih Dobrić imao na desetine i što je i kvalitet i muda u ABA i u EL pokazao iks puta u prethodnih 5 sezona. I bio jedan od najzaslužnijih za većinu uspeha i trofeja koje je Zvezda u tom periodu ostvarila. Sve ove činjenice tebi opet ništa ne znače, prednost daješ svojoj deluziji da on nije EL igrač. Pišeš mi se da se ne može gledati jedan meč i donositi sud, a sa druge strane sam koristiš njegov loš meč protiv Albe da napišeš nešto u stilu "pričam ja godinama..." A kada ti se odgovori sličnim primerom, onda "nemoj tako druže".

 

Poslednji bold mi je i najmanje jasan. Ja stvarno nisam primetio da Dobrić u kontri redovno pravi faul u napadu ili gubi lopte itd. Naprotiv, Dobrićev napadački forte je igra u tranziciji, u početku karijere primarno kao egzekutor, a od nedavno i kao ballhandler.

 

Da zaključim, nemam ja ništa protiv što ga ti ne gotiviš, to je tvoja lična stvar. Ali ne možeš samo zbog toga da tvrdiš da nije EL igrač. I još to nazoveš svojim mišljenjem. To je neozbiljno za raspravu, pa budi spreman da na takvu neozbiljnost neko i odreaguje.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Au koliko si daleko ti otiso, nemam ni vremena ni volje da nastavljam ovo sa tobom, uostalom mozemo pisati i nagadjati, videce se gde ce za par godina taj Dobric biti i ko ce od nas biti taj koji je imao ispravno misljenje. 

I opet mesas stvari, recenicu da je on EC igrac, ne mozes da demantujes tvrdnjom da mi je on to dokazao protiv Mornara, ja nisam napisao da je on Aba liga2 igrac pa da mi se dokazuje protiv Aba ligasa, isto bi bilo da ja sad napisem da je Jones iz Fmp-a kalibar za El, zato sto je istom tom Mornaru dao 27 poena... 

Ali kapiram da si napisao da je imao slicnih utakmica na desetine.. i to nisam osporio. 

Nema to nikakve veze sa emocijom, na osnovu onoga sto gledam, a kosarku gledam svakodnevno, ne mislim da ima u sebi kvaliteta za EL, i da ne moze biti kljucan igrac za nas kao sto je to primera radi bio Guduric. 

Za kojih je to 5godina on medju najzasluznijima i cime? Izuze prosle godine. 

 

Zna li se sta za kalinu? 

Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Milos 3.14 said:

Znači zamisli luksuz da mi znamo da ćemo narednih 5 godina igrati EL i dovedemo 4-5 mladih igrača što stranih što domaćih na duže ugovore, pa pogodimo sa 1-2 , pa onda sledeće godine isto i za 3-4 godine si izgradio novu ekipu sa kojom možeš nešto da pokušaš.

Ovo može biti zanimljivo, problem je što Zvezda nema sportskog direktora i čoveka za skauting koji bi se bavili tim stvarima.

To je po meni jedan veliki nedostatak i minus za klub. Moglo bi o tome naširoko, al nema vajde.

  • Like 4
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Markoss said:

Problem sa Simanicima i Radanovima je sto oni jesu talentovani, ali ocigledno nedovoljno posveceni, jer su ih verovatno od 10te godine tapsali po ramenu dok su oni ubacivali po 50 poena deci koja sad idu na fakultet. Prosto nisu nikad bili van komfor zone do momenta dok nisu dosli u prvi tim, nikad nisu morali da se izbore za nesto, vec im je sve servirano, to je najveci problem sa svim tim talentima koji ne ispune potencijal (to je npr i s Tejicem bio slucaj, prosto nije navikao da mora da bude posvecen, a ti ako to ne naucis sa 13,14 godina, sa 20 kad otkrijes ribe, pice i izlaske, tesko da ces moci). To je problem sa ovdasnjim mentalitetom, jer te najtalentovanije klince titraju, umesto da njih najvise nagaze. 

Pinovati u svakom klubu, svakoj školi kosarke...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uskokovic teski qrton od igraca, bolja je moja prednja promena sa vatrostalnim rukavicama na rukama. Holinsu zelim sto brze mekelovanje. Dobric kao da titra balon napunjen helijumom, oni bedni sutevi posle istrcavanja iz bloka su za plakati. 

Edited by Satan
Link to comment
Share on other sites

Klub koji zeli borbu za top 8 gubi 2 za redom ovakva meca?

Blamcina od igre, napada pre svega.

Ozbiljan klub bi vec imao zamenu za holinsa. Nemoguce ga je gledati.

Davidovac van 12 dok se ne dovede u red, Cirbes u Fmp, i novi centar.

Ako ne planiramo 17 ili 18 mesto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jezivo🤐

Ja drugacije ne mogu da opisem nasu igru u napadu. Ako uskoro ne dovedemo igraca koji je u stanju da da kos, ovo ce biti sezona za cir na zelucu svakog navijaca.

Osecam se kao da me neko pretukao posle gledanja ove nazovi utakmice, svaki misic me boli😒

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...