Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

Ovo je finalna serija...dockan je sada za neki džinx ili izazivanje karme jer sve su karte na stolu, rukavi podavrnuti do lakata...tako da se ja ipak najviše uzdam u Lesora, Smajlija i Zagorca. Oni retko iznevere. Ostalo rešava razlika u iskustvu kada muzika zasvira stiskavac.

Posted (edited)
1 hour ago, Wingwalker said:

Ovo je finalna serija...dockan je sada za neki džinx ili izazivanje karme jer sve su karte na stolu, rukavi podavrnuti do lakata...tako da se ja ipak najviše uzdam u Lesora, Smajlija i Zagorca. Oni retko iznevere. Ostalo rešava razlika u iskustvu kada muzika zasvira stiskavac.

Sad da vidimo cije su dlake vece, gusce i jace! @Redstar0356

Edited by Crni
  • Like 2
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Prosli mec smo ih potcijenili, usli smo nervozno u utakmicu i u grcu a to po meni, nema sanse da se desi i vcrs. Bice mnogo ozbiljniji pristup kod Radonje i igraca.

Ajmo Zvezdo

Edited by Miki28
  • Like 2
Posted
15 minutes ago, Miki28 said:

Prosli mec smo ih potcijenili, usli smo nervozno u utakmicu i u grcu a to po meni, nema sanse da se desi i vcrs. Bice mnogo ozbiljniji pristup kod Radonje i igraca.

Ajmo Zvezdo

Ja ne bih možda rekao da smo ih potcijenili ali smo izašli dosta letargicno , mlako, u leru. Onog trenutka kad smo dali u višu brzinu oni se više ništa pitali nisu 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, bodo said:

Ja ne bih možda rekao da smo ih potcijenili ali smo izašli dosta letargicno , mlako, u leru. Onog trenutka kad smo dali u višu brzinu oni se više ništa pitali nisu 

Moguce da nije bilo potcenjivanje ali je visljivo bilo da nismo usli fokusirani. Srecom u 2/4 smo se sabrali a onda u 2 pol izdominirali.

Vcrs ocekujem od 1 minuta maksimalan fokus. Zna Radonja ali i nasi igraci koliko znaci vcrs mec.

• Like 1
Posted
41 minutes ago, Vasa123 said:

Da li je isao neko do Pionira kupiti karte i da li ih ima vise u prodaji? Ako neko moze odgovoriti ko je isao kupiti bio bih mu zahvalan.

Išao je moj sestrić i bilo ih je jutros, kakva je sad situacija stvarno ne znam.

Posted

Tok prvog duela je sasvim dovoljan skaut riport šta nam je činiti od prvih minuta. Ono što komšije ne mogu da utreniraju ili da im Žoc nakon ovakve sezone usadi...to je samopouzdanje. I da ga imaju...odakle im?

Posted (edited)
4 minutes ago, Marokanac said:

Kinsi mačka zvani Duga dvojka. Kakav je to zmaj..

U nekim krugovima (Mina, Radonja...) poznatiji i kao duga devetka

Ok, sam ču da izađem...

Edited by L' Imperatore
  • Like 2
  • Ha-ha 12
Posted
2 hours ago, Vasa123 said:

Da li je isao neko do Pionira kupiti karte i da li ih ima vise u prodaji? Ako neko moze odgovoriti ko je isao kupiti bio bih mu zahvalan.

Moj drug je juce isao kupiti, ja sam svoju hteo pokloniti, ali ipak sam odlucio na utakmicu otici.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
21 minutes ago, 1945 said:

https://postimg.cc/phbsX8Lt/04493b78

Zurnal cita ovu temu a nece da oznace izvor @daba odakle prepisuju informacije.

Sram vas bilo. 😄

edit: kako da okacim sliku da nije u linku?

Moram da priznam da mi je taj Dabin podatak čudan malo.

To bi značilo da je Dedin broj poena u derbijima 23 x X, gde je X prosečan broj poena. Koliko god Davidovac kidao protiv KKPa, bilo je tu utakmica i sa 0, 2, 4 poena.. te bih očekivao da mu je neki maksimalni prosek oko 11 ppg, a možda ni toliko.

To bi značilo da je Dobrić postigao 23 x 11 - 90 = 163 poena, odnosno 6 poena po meču ili čak i manje verovatno. To mi baš malo deluje, jer je i on imao derbija sa dosta pogođenih šuteva. 

S obzirom da Daba to pedantno vodi, verujem da je sama brojka tačna, ali pretpostavljam da tu onda ulazi neka gomila utakmica u kojima je Dobrić igrao 1-3-5 minuta i imao učinak od 0-2-4 poena, u sezonama kada je bio u nemilosti ili na kraju klupe.

Edited by medobrundo
Posted
3 hours ago, Crni said:

Sad da vidimo cije su dlake vece, gusce i jace! @Redstar0356

Nema potrebe, to se vec zna, samo jedne dlakave ruke u istoriji sporta mogu biti muški fetiš a da to ne bude gej!

• WOW 1
Posted
21 minutes ago, Čvarkov said:

Jbt čak i zalizak isti, jedino Dedi svetlija kosa od cigara. A Savan samo vinjak cepa, slim fit otkriva trbušnjake.

Dusko upada samo kad igramo plej of, jer je star. 

Posted
2 hours ago, Miki28 said:

Moguce da nije bilo potcenjivanje ali je visljivo bilo da nismo usli fokusirani. Srecom u 2/4 smo se sabrali a onda u 2 pol izdominirali.

Vcrs ocekujem od 1 minuta maksimalan fokus. Zna Radonja ali i nasi igraci koliko znaci vcrs mec.

Cuj nisu usli fokusirani, pa nisu oni roboti da igraju po tvom fokusu i da vode svih 40minuta da bi ti bio zadovoljan. 

Masina kad se upali, treba neko vreme da  se zagreje i da pocne da melje. Nije da je ovo podrucna liga pa da odmah krenemo sa 20-0...Ipk je preko puta Zelimir, to mora lagano i u ritmu da se nabija da bi doslo do +15-20 poJena

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...