Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

sto se tice izjave kalinica, nemam sta da mu zamerim, to on nije uradio zbog sebe, posto on vec godinama trpi najstrasnije uvrede kako preko socijalnih mreza, tako i uzivo, pa je opet odlucio da se vrati..

ovo je uradjeno zbog zastite normalnih navijaca, posto ako je ovom izjavom sprecen bar i jedan samar, a spreceno je mnogo vise, onda je izjava svrsishodna..

posto tesko da bi se zavrsilo na tome da bi stoka dosla izvizdila, postavila transparent, vec bi verovatno doslo i do eskalacije sa normainlm navijacima, a verovatno bi i ubacivali baklje na teren da bi se prekinula utakmica, sto bi onda i po klub napravilo ozbiljne sankcije..

jednostavno videli smo i na primeru partizanaca, koji sada kao drze neko slovo, sta se kod njih desava, i koliko drzavu zabole qrtaz da odreaguje..

tako da je u neku ruku ovaj potez, najmanje zlo.. kad bi bila opcija da stoka uopste ne dolazi i ne pravi problema, naravno da bi to pre izabrao, ali to ocigledno nije ni bila opcija..

 

sto se tice utakmice sa zalgirisom, poslednje 3-4 kuci protiv njih su bile preslikane kao ona protiv igokee u nedelju, brzo se odlepe sve im ulazi, nama iscuri, znas da nisu bolji(s tim zalgiris svakako ima veci kvalitet jelte), kao stizes ih celu utakmicu, blizu si a u stvari ne bih stigao do nove godine.. tako da nadam se smo takvu utakmicu ispucali protiv igokee..

 

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Pokušavam da nađem opravdanje za Kalinino "pokajanje", kao i za način na koji klub hendluje čitavu ovu situaciju, s obzirom da je očigledno bilo pregovora, dogovora i pritisaka sa ko zna kojih nivoa i strana.

 

Neko je već napisao, pretpostavljam i ja da je Nikola popustio iz straha za ličnu i bezbednost svojih najbližih, kao i zbog smirivanja tenzija u klubu i oko kluba. I to mu se ne može zameriti. Logično, nameću se pitanja o tome da li je on uopšte znao gde se vraća, koliki je zapravo uticaj tih navijačkih falangi, da li mu je klub dao neke garancije po tom pitanju, da li se već sada pokajao, kako će se sve ovo odraziti na njegovu formu i motivaciju u narednom periodu itd. Nadam se da će izdržati, odnosno da će preovladati motivi koji su ga i opredelili da se vrati u KKCZ (sportski, pre svega, a zašto ne reći i finansijski), ali bojim se da je realan i scenario sa sporazumnim raskidom ugovora za par meseci (pogotovo ako rezultati u EL budu loši).

 

Klub (čitaj: Čović) je reagovao u svom kratkoročnom interesu, a to je smirivanje tenzija, "zakopavanje sekire" sa najbrojnijom i uticajnom navijačkom grupom i sprečavanje neprijatnih skandiranja u Pioniru ili Areni. "Kalina pederu" vrlo lako može da se promeni u nešto drugo, mnogo opasnije, a svi znamo koliko je vrhovni vođa (i da se ne lažemo, glavni sponzor) alergičan na to. Pogotovo u predizbornoj godini.

 

Na žalost, košarka je u ponovo drugom planu, a sve zbog ličnog interesa raznog šljama koji vodi glavnu reč u ovoj nazovi državi.

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Edward Louis Severson III said:

Cim klub treba da cini ustupke NAVIJACKOJ GRUPI, tu nesto debelo nije u redu.

 

Ne moraju da dodju ni na jednu jedinu utakmicu vise, zabole me. Ko su oni da uslovljavaju i stavljaju ultimatume?

Vucicevi isprdci, osiljeni dileri i kvazi kriminalci.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, BojanaCZV said:

Ne znam kako ocekujete punu halu u ovom opstom ludilu u zemlji.

 

I bolje ovako.

 

Svakako, dobijamo 😁

Upravo, na tv-u red Kosova, red umrlih od korone, red poskupljenja.. Ovaj basket dodje kao lep odmor od svega toga.

Nema se ljudima sta zameriti za posetu.

Edited by Cavani
  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 10/7/2021 at 11:10 PM, Kooineeperk said:

Split 61 poen

Fenerbahce 61 poen

Buducnost 63 poena

Makabi 63 poena

 

Ne svidja mi se ovaj trend popustanja odbrane 😄 

 

Split 61 poen

Fenerbahce 61 poen

Buducnost 63 poena

Makabi 63 poena

Igokea 75 😞 

Zalgiris 61 😄 

 

Idemooooo nazad na pravi kolosek! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...