Klotzen Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Za danas praktično završeno sa našima. imamo slobodno "popodne" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 hour ago, Klotzen said: Za danas praktično završeno sa našima. imamo slobodno "popodne" 🙂 A finale u streljaštvu 🤔...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 i još bronza😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 6 hours ago, Klotzen said: Za danas praktično završeno sa našima. imamo slobodno "popodne" 🙂 Kakav danak neiskustvu 😆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Konačno jedan dobar dan za nas nakon sumraka prethodnih par dana. S druge strane za Hrvate potop, dok je za vikend bilo skroz kontra. Izgleda ne možemo i mi oni da se radujemo istovremeno 😄 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 8 minutes ago, Don Juan said: Kakav danak neiskustvu 😆 Za kaznu ću da postujem raspored za sutra 🙂 02.20 Atletika - Marija Vučenović, bacanje koplja 02.37 Kajak - Milica Novaković, K1 200m - polufinale (finale 4.37) 03.00 Kajak - Bojan Zdelar, K1 1000m - polufinale (finale 4.53) 03.50 Atletika - Ivana Španović, skok u dalj - finale 04.30 - Rvanje - Mate Nemeš - kategorija do 67 kilograma 04.30 Rvanje - Zurab Datunašviili - kategorija do 87 kilograma 12.15 Atletika - Armin Sinančević - bacanje kugle, kvalifikacije 13.40 Atletika - Asmir Kolašinac - bacanje kugle, kvalifikacije Finale kugle je tek u četvrtak. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Termin za Ivanu je očajan, a baš sam htela to da gledam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ja cu bogami nocas da se budim 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Au, ozbiljan program nasih. Nocas nema spavanja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 30 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ja cu bogami nocas da se budim 🙂 Znam kako je i mene muči prostata. Spoiler 🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) 10 minutes ago, Don Juan said: Znam kako je i mene muči prostata. Hide contents 🤣 Hahahah icepi ga sad 🙂 P.S. Sto bi rekao neko koga muci prostata, upiskicu se od smeha :) Edited August 2, 2021 by Prijatelj Mitar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Talijani nam nekako dođu kao sudbina u ekipnim sportovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 hour ago, Don Juan said: Talijani nam nekako dođu kao sudbina u ekipnim sportovima. Samo da nam se ne useru kao u košarrkaše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 55 minutes ago, Neme said: Samo da nam se ne useru kao u košarrkaše. Ali ako bude 3 od 3, onda ne znam. A pazi jedino smo u muškoj košarci bili "jaki" favoriti. Mada verujem u košarkašice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 8 hours ago, Niky Vestern said: Konačno jedan dobar dan za nas nakon sumraka prethodnih par dana. Pretilo je da će se tema preimenovati u "Srbija do tukija". 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ništa ok kajakasa i bacanja koplja. Cekamo Ivanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kakav potop danas, a tek je 5 ujutru 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ja jutros ustao, palim TV i čujem novinarku kako sve nade polaže u polufinale kugle. Odma mi je bilo jasno da smo sve pogubili tokom noći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Sve te dijamantske lige, mitinzi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Raspored naših za sredu : Kajak, K-1 200 m, kvalifikacije: Bojan Zdelar (2.51) Kajak, K-1 200 m, kvalifikacije: Strahinja Stefanović (2.58) Košarkašice, četvrtfinale: Srbija - Kina (3.00) Kajak, K-1 500 m, kvalifikacije: Milica Novaković (3.40) Rvanje, Stevan Mićić - Juki Takahaši (4.30) Odbojkašice, četvrtfinale: Srbija - Italija (10.00) Vaterpolisti, četvrtfinale: Srbija - Italija (11.20) Ovome treba dodati i onog gruzijca, nastupa sutra u repasažu između 4 i 4:30h drugi meč. Edited August 3, 2021 by Klotzen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 56 minutes ago, Klotzen said: Raspored naših za sredu : Kajak, K-1 200 m, kvalifikacije: Bojan Zdelar (2.51) Kajak, K-1 200 m, kvalifikacije: Strahinja Stefanović (2.58) Košarkašice, četvrtfinale: Srbija - Kina (3.00) Kajak, K-1 500 m, kvalifikacije: Milica Novaković (3.40) Rvanje, Stevan Mićić - Juki Takahaši (4.30) Odbojkašice, četvrtfinale: Srbija - Italija (10.00) Vaterpolisti, četvrtfinale: Srbija - Italija (11.20) Ovome treba dodati i onog gruzijca, nastupa sutra u repasažu između 4 i 4:30h drugi meč. numeroloski gledano, nikako nam ne ide u prilog sto su talijani danas izgubili oba 1/4 finala sto su igrali(kosarka i odbojka m).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 16 minutes ago, n4l1m said: numeroloski gledano, nikako nam ne ide u prilog sto su talijani danas izgubili oba 1/4 finala sto su igrali(kosarka i odbojka m).. Sad kad si ti zakukao, imamo neke sanse 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Moja prognoza pre pocetka OI je bila 10 medalja, isto sam tako mislio da ce biti nakon sto je Novak ispao iz oba polufinala. Cim su te dve medalje otpale, spustio sam na 8. Nije da sam odmah oduzeo obe zbog ispadanja nego zbog drugih stvari. Iako ove igre ne pratim toliko temeljno uocavam kada je pozitivan talas u nasem taboru a kada negativan. Jedan od glavnih razloga zasto u periodu 2004-2012 nismo imali vise medalje je zato sto je negativni talas pokosio dosta nasih sporista na putu do medalje i na taj nacin smo ostali bez medalja gde smo imali izglednje sanse. OI u tom periodu su za mene bile razocarenje, dok je Rio bio pozitivno iznenadjenje i kapirao sam da ce ici u tom smeru na ovim OI pa sam zato predvideo 10. Gledao sam da nadjem pravu meru, bez potcenjivanja i precenjivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 6 hours ago, Kosjan Willavić said: Sad kad si ti zakukao, imamo neke sanse 😛 Teško, McL nam je već upisao pobedu u vaterpolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts