ćušpajz Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) najjači je ovaj pasaž sećanja gde za stolom sede toša, šilobad, tegi i neka praseća brigada edit ja imam više infoa kada biram nekog streamera sa FA na fantaziju nego dule o bo mekejlebu Edited August 7, 2021 by oubrevo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Mislim da ni sam Obradovic ne zna sta u potpunosti moze da ocekuje od Smailagica. Ocekujem dolazak jos jednog iskusnijeg centra s kojim ce da se dopunjuje. Uostalom ugovor na 3 godine, perspektiva je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 2 hours ago, oubrevo. said: najjači je ovaj pasaž sećanja gde za stolom sede toša, šilobad, tegi i neka praseća brigada edit ja imam više infoa kada biram nekog streamera sa FA na fantaziju nego dule o bo mekejlebu Kod nas bar ima ko da se okupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Partizan sprema spektakl na oproštaju Novice Veličkovića u Areni 16. septembra dolazi evropski šampion Efes 🖤🤍🏀 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Već rekoh, uopšte se ne bih iznenadio da na kraju Kuruksa gledamo skoro isključivo na 4, a Smajlija na 5. Videćemo u narednom periodu ko će još doći, pa ćemo prema tome moći bolje zaključiti. Ako zaista dođe neka petica, onda se to sve pomera za jednu poziciju. Takođe, mislim da Smailagić može da bude mnogo ozbiljnija četvorka, nego petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 6 hours ago, oubrevo. said: zeljko svakako zna kako da iskoristi ovakav skillset i ne slazem se sa necijom opaskom da bi mu bolje bilo kod duleta. bolje mu je kod zeljka, covek ima vise znanja. a ako je neko proveo skoro tri godine sa nba timom, ne treba ti dule da te uci radnim navikama, tj ako ih nema, ni dule mu ne bi pomogao. To sam ja rekao. I stojim iza toga, jer nekako mi je Dule vise znao da drvodeljise a Zoc uglavnom kupovao gotove proizvode (jer moglo moze mu se). To ne znaci da je Dule boji trener od Zoca, to je samo jedan aspekt trenerskog posla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 15 minutes ago, Kooineeperk said: To sam ja rekao. I stojim iza toga, jer nekako mi je Dule vise znao da drvodeljise a Zoc uglavnom kupovao gotove proizvode (jer moglo moze mu se). To ne znaci da je Dule boji trener od Zoca, to je samo jedan aspekt trenerskog posla. Dule deljad, a Zoc doradjivao za finis. PS. Dule se spominje u kontekstu rada sa mladim nadama u KKP. Savic, Zoc , Dule.. u saradnji - gde ces bolju destinaciju za dalju karijeru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 40 minutes ago, realno *w said: Već rekoh, uopšte se ne bih iznenadio da na kraju Kuruksa gledamo skoro isključivo na 4, a Smajlija na 5. Videćemo u narednom periodu ko će još doći, pa ćemo prema tome moći bolje zaključiti. Ako zaista dođe neka petica, onda se to sve pomera za jednu poziciju. Takođe, mislim da Smailagić može da bude mnogo ozbiljnija četvorka, nego petica. Boga mi gledajuci ove klipove, po konstituciji u Evropi može lagano na peticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Ovaj tim predati Seadu Krdzalicu za pripremu fizikalija, Duletu za vaspitanje, Novici za objasnjavanje znacaja igranja za Partizan i Zoc da udari finalni glanc. I onda Edited August 7, 2021 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ja bih Duleta zadužio za rad sa sudijama. Da sedi prekoputa klupe i pogledom plaši becku gospodu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 11 minutes ago, odupri se ludilu said: Ja bih Duleta zadužio za rad sa sudijama. Da sedi prekoputa klupe i pogledom plaši becku gospodu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Možemo mi ovde da drvimo o Smail-agi šta god hoćemo, Žoc je taj koji će mu posle mesec-dva priprema i prijateljskih utakmica odrediti i poziciju i minutažu za zvanične utakmice, samo na osnovu zalaganja i pokazanog kvaliteta. Drugim rečima, sve se svodi na to kako će mali da se pokaže tamo gde treba. A Žoc to zna da proceni malčice bolje od svih nas ovde đuture (izuzimam @Princeton-a). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 31 minutes ago, Stiletto said: Možemo mi ovde da drvimo o Smail-agi šta god hoćemo, Žoc je taj koji će mu posle mesec-dva priprema i prijateljskih utakmica odrediti i poziciju i minutažu za zvanične utakmice, samo na osnovu zalaganja i pokazanog kvaliteta. Drugim rečima, sve se svodi na to kako će mali da se pokaže tamo gde treba. A Žoc to zna da proceni malčice bolje od svih nas ovde đuture (izuzimam @Princeton-a). Sve to stoji, ali koja je onda poenta ove teme i foruma uopste? 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 11 minutes ago, Alex_Serbia said: Sve to stoji, ali koja je onda poenta ove teme i foruma uopste? 🙂 Da češemo tastature 😀 svojim mišljenjem, koje na spoljni svet utiče ko komarac na medveda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 hour ago, odupri se ludilu said: Ja bih Duleta zadužio za rad sa sudijama. Da sedi prekoputa klupe i pogledom plaši becku gospodu I konferencije za stampu mogu zajedno on i Zoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Zahtevi za budžet su veći, trener je najbolji u Evropi, ekipu ćemo da napravimo da već sledeće sezone igramo u Evroligi. Naš najveći pojedinačni sponzor su navijači, pa će i cene karata biti srazmerno veće. Sa druge strane, jedan deo karata biće dostupan navijačima koji nisu platežno sposobni, a dolazili su godinama na utakmice. Neka i ti navijači obrate pažnju i bukiraju tu kartu. Karte će biti skuplje na parketu, u skajboksovima, potrebno je da prihodujemo što više od karata jer smo mi klub koji se finansira najviše od navijača, a imamo ih nekoliko miliona, zaključio je Ostoja Mijailović. 1 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 2 hours ago, odupri se ludilu said: Ja bih Duleta zadužio za rad sa sudijama. Da sedi prekoputa klupe i pogledom plaši becku gospodu ne postoji trener u evropi koji ima veci autoritet kod sudija od zeljka. metode zastrasivanja nisu neophodne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 2 hours ago, Alex_Serbia said: Sve to stoji, ali koja je onda poenta ove teme i foruma uopste? 🙂 Da dajemo svoje misljenje... po mogucstvu nesto sto nije nivoa "skupe su pare" (ako se seca neko te izreke iz Zone, nema nikakve veze sa finansijskim aktuelnostima na sportskoj sceni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ne postoji trener u evropi koji ima veci autoritet kod sudija od zeljka. metode zastrasivanja nisu neophodne. Ma zezam se Uini, nekako mi se namjestiilo ....Duletu zelim dobro zdravlje kao i svima nama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 14 hours ago, Son_of_a_gun said: Vreme je za ovaj Straight from the Komptež momenat: E to je dokumentarac koji sam pominjao, eto, nek svaki navijac KKP pogleda, vredi pola sata vremena, da upoznate lika. A ima i onaj klip Dubs-a, pominjali smo ga ali ne vidim da ga je neko kacio: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Jel ima neki video njegove igre, da nam se ne desi novi Stefan Jankovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 2 hours ago, AgroLaki said: Jel ima neki video njegove igre, da nam se ne desi novi Stefan Jankovic. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 On 6/27/2021 at 3:48 PM, Sinan Bowie said: ne volim da prenosim "pouzdane" informacije, ali kad je bal nek je maskenbal - dolaze meli i smailagic. ispostavilo se da je informacija iz pouzdanog izvora, s tim što smo ovog prvog poslali na kaljenje u filijalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Nego, dolazi vam pojacanje i na tribinama a niko se ne hvali... jeste da nije crna, ali https://www.instagram.com/j_faron21/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Moramo da imamo kompletan tim, tim koji je kvalitetan da ostvari ambicije i očekuju nas iznenađenja u narednom periodu”. Slemovi u pripravnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts