Hrvat iz Gospića Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 54 minutes ago, Ne sam Safete said: Aleksa je došao pred početak KLS Ako sam dobro upratio od malog Radovanovića se najviše očekuje. Poseban kuriozitet je da navija za Partizan od rodjenja iako je rodjen u Nevesinju, ja sam mislio da tako nešto ne postoji samo u Srbiji može biti star sa 23 godine To u Bileći nema, u Nevesinju se nađe poneki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 To u Bileći nema, u Nevesinju se nađe poneki.Stomak sve tanji,K**ac sve manji, M*da sve veća - To ti je Bileća. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Stomak sve tanji, K**ac sve manji, M*da sve veća - To ti je Bileća. 🙂To sam čuo prije par godina od kolege iz bivše firme, uz još neki dodatak čini mi se. Njemu bilo dobro kaže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 22 minutes ago, Budha said: To u Bileći nema, u Nevesinju se nađe poneki. Porodice Torovici, Muratovici i Kljako se ne bi slozili sa ovim poneki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 34 minutes ago, Son_of_a_gun said: Stomak sve tanji, K**ac sve manji, M*da sve veća - To ti je Bileća. Mala moja iz Bileće Za tobom mi drob izleće 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Beograđani, ovo vam je za Gilmora! [emoji23] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Beograđani, ovo vam je za Gilmora! najjače da 70% aktuelnih beograđana zna ko je gilmour. verovatno ni 85% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 10 minutes ago, oubrevo. said: najjače da 70% aktuelnih beograđana zna ko je gilmour. verovatno ni 85% šprdnja uini, son citirao imaginarnu seljačinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ako sam dobro ispratio, doveli ste igraca iz Kine, igraca iz NBA, komada dva iz EL i jedan iz nase repke (ACB liga) . I Zoc. Nije lose 🙂 Cestitke komsije! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 10 minutes ago, MetalHead said: Ako sam dobro ispratio, doveli ste igraca iz Kine, igraca iz NBA, komada dva iz EL i jedan iz nase repke (ACB liga) . I Zoc. Nije lose 🙂 Cestitke komsije! Virujen u te da ce Forum raditi kako treba kada pocnu tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 29 minutes ago, Ne sam Safete said: šprdnja uini, son citirao imaginarnu seljačinu ali nije, to je realnos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Virujen u te da ce Forum raditi kako treba kada pocnu tekme. Sumnjam 🙂 bice ludilo. Nemamo mi ovde partijsko finansiranje kao KKP i KKCZ 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 6 minutes ago, MetalHead said: Sumnjam 🙂 bice ludilo. Nemamo mi ovde partijsko finansiranje kao KKP i KKCZ 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 2 hours ago, Ne sam Safete said: Mala moja iz Bileće Za tobom mi drob izleće Ko te ter`o da ides na rucak sa familijom i mozda tazbinom? cccc, Safete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 22 minutes ago, oubrevo. said: ali nije, to je realnos mi se na to ne obaziremo šta je realnost, ozbiljno, ono što si ti napisao ... ako na to ciljaš slažem se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Veseli i Vesterman, ako cemo o željama. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Dolazak Moorea imho znači da je Paige bivši, dva igrača vrlo sličnih karakteristika, prosto ne vidim svrhu da su tu obojica naročito s obzirom da imate i Puntera kao ipak glavnog potrošača i "nedodavača". Bogami, igraćete kao Sassari za bogatune, na 100 poena svaki meč. Biće zabave, ako ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami, igraćete kao Sassari za bogatune, na 100 poena svaki meč. Biće zabave, ako ništa. ići će partizanovci kolektivno kod @Laki21 na kanabe, da im pripoveda o krvavim kolenima i pročita neki pasaž iz rendom knjige na ruskom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Dolazak Moorea imho znači da je Paige bivši Nemoj da zaboravis da je i Paige dobio pasos, to mu je velika vrednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Nemoj da zaboravis da je i Paige dobio pasos, to mu je velika vrednost. Ali mu je srpsko prezime Strančić. Hmm… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Marko Stranica, to smo vec apsolvirali, ajmo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ići će partizanovci kolektivno kod @Laki21 na kanabe, da im pripoveda o krvavim kolenima i pročita neki pasaž iz rendom knjige na ruskom. Biće dovoljno da gledamo klipove iz Duletove ere. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Polako sa indijanštinom, dolazili su i ranije takvi igrači kod Žoca, pa su postajali vojnici. Ako se neko seća recimo Drua Nikolasa iz perioda pre Panatinaikosa, klasični primer pripaljivača bez savesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 niko ne pominje indijaštinu, već tekme na visok rez Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 43 minutes ago, oubrevo. said: niko ne pominje indijaštinu, već tekme na visok rez Dok je ZOC tu, tesko da jednak akcenat nece biti na odbrani. Btw, po dosadasnjim pojacanjima, izvesno je da su Partizanu mahom nedostupni domaci igraci. Jel razlog Zalizani robovlasnik vs. ZOC & Savic...to vec ne znam. Ali pije vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts