Jakob Aman Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Alal vera na skrivanju igraca Obradovicu i Savicu. Gospodski odrade i objave. A sad sto bismo mi sad i odmah, jbg... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 meni je najgore sad kad izadje na portalima znam da taj ne dolazi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Izdrzite! I nama s one strane brda je tesko kad vas gledamo tako nemocne - zaplakasmo! 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 oscar schmidt legenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 21, 2021 Author Share Posted July 21, 2021 Nismo mu maltene ni dobrodoslicu priredili, a vec bi da ide 😓PRVI PROBLEMI U HUMSKOJ: Žoc “zapretio” Patizanu – ili Dule, ili odlazim! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Domaća kuhinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Kad krecu sezonske, ima li nekih informacija? Prethodni put su krajem jula pustene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Jula? Nesto mi to nije realno. Obicno bude pocetkom septembra.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Moze jedan Hezonja za startnu trojku 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Moze jedan Hezonja za startnu trojku 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 31 minutes ago, mfmilan said: Kad krecu sezonske, ima li nekih informacija? Prethodni put su krajem jula pustene. Kad je Željko predstavljen rečeno je da će ubrzo biti informacija o sezonskim i da što pre mora da se napravi plan. Pogotovo zbog prethodne sezone i eventualnih problema i u narednoj zbog korone. Kao da mi je u glavi da je rečeno da će do kraja meseca izaći obaveštenje za sezonske. 30 minutes ago, Alek The Great said: Jula? Nesto mi to nije realno. Obicno bude pocetkom septembra. Sent from my SM-G970F using Tapatalk http://kkpartizan.rs/sr/vest/2585/tvoj-partizan-u-novom-ambijentu Jula, jula. Verovatno zbog organizacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 S jedne strane bi bilo bolje što pre da krenu, da se ljudi organizuju a i da im kapnu neke pare od toga. S druge strane, ako planiraju još bombi, onda im je bolje da sačekaju da potpišu tu bombu, biće veće interesovanje i veća cena. Mada je meni sam Željko dovoljna bomba da me vrati u dvoranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) 52 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Moze jedan Hezonja za startnu trojku 🥰 Danas sam pricao sa klijentom iz Grcke, veliki PAO fan (svaki put se peckamo sa nekim PAO/KKCZ rekvizitima, umalo mu jednom nisam pevao onu "... agamisu..." pesmicu, odnosno pitao me kad cu da mu pevam :D). Info od njega kaze da su ponudili Hezonji novi ugovor, zele da ga zadrze, ali je za sada odbio jer mu nisu dovoljno ponudili pa se sad pravi druga ponuda... Tako da lako mozete da im uletite u igraca. Sad je pravi trenutak. Edited July 22, 2021 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 https://www.telegraf.rs/sport/273912-vujosevic-partizan-zainteresovan-za-hezonju Znači ako dodje Dule , Mario spušta cenu na nivo BusPlusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Bio sam zagrijan još tad da ga vidim. Iako će to kasnije svi poreći sjećam se da je Duje išao po njega u Zagreb, Dubrovnik, gdje li već i da je maltene sve bilo riješeno. Onda su se umiješale razne domoljubne grupe i to je propalo pa je na kraju bila priča da nije ni bilo interesovanja da bi malcu sjahali s grbače jer je dobijao razne prijetnje. Devet godina kasnije, da li se nešto značajno promijenilo da bi zaigrao za nas? Sumnjam, ali vidjećemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Bila je priča da je Dule bio u Dubrovniku sa Mariovim roditeljima ono ljeto kad je potpisao za Barselonu. Koliko je istinita ne znam. Edited July 22, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Sad citam da je problem sto na njega u Evropi polaze pravo Barselona? Otkup 400k. Otkud to da toga ima u Evropi? Kako je onda odigrao ovu sezonu u PAO? Pozajmljeni igrac ili sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Bila je priča da je Dule bio u Dubrovniku sa Mariovim roditeljima ono ljeto kad je potpisao za Barselonu. Koliko je istinita ne znam. Zemljace vodis li me u Pionir il Arenu ako uspijem nahvatat vremena da dodjem u Beograd kad Partizan bude igrao neku utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Hezonja ce u Unics, idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Zemljace vodis li me u Pionir il Arenu ako uspijem nahvatat vremena da dodjem u Beograd kad Partizan bude igrao neku utakmicu? U Arenu, oprostili smo se od Pionira. Možemo organizovati neku ekskurziju nisam ni ja odavno bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts