SteveFrancis#3 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Radi se Fort Knox izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Nismo doveli nikog već sedam dana, jesmo li to opet siromašni? [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Nismo doveli nikog već sedam dana, jesmo li to opet siromašni? Udaramo ceznju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Nismo doveli nikog već sedam dana, jesmo li to opet siromašni? [emoji23]Branku istekla kartica, čeka se da mu addiko obnovi Mastercard Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 13 hours ago, Drakaris said: Ako bih birao neko pojačanje za Partizan na mestu PG, to bi svakako bio Ntlikina. stigla mi je notifikacija da se pominje frenki. previse je lep covek da bi igrao u partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Imamo mi našeg Nikitinu, uvek spremnog da dođe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 19 minutes ago, realno *w said: Imamo mi našeg Nikitinu, uvek spremnog da dođe 🙂 nemoj sad da posadim dve averidž slike lepog frenkija, izgoreće vam topik k'o nacisti u raiders of the lost ark 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Izgleda da smo stvarno ponovo siromašni. Previse dugo bez transfera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Gde nestadose stara dobra vremena kada smo igrace dovodili pred utakmicu (ko je rekao Bo?)… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Zenit doveo zamenu za Pangosa.Sad ili nikad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Meni su i ova 4 ugovorena pojacanja neverovatna u ovo doba van-sezone. Ocekivao sam da sva pijaca krene nakon OI, kada se vide zdravstveni statusi i mozda neki nn igraci bljesnu i skrenu paznju na sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 hour ago, realno *w said: Imamo mi našeg Nikitinu, uvek spremnog da dođe 🙂 Neka. Bolje Tepara na poziciji impotentnog beka sto igra d#. A i moze da bude kapiten o istom trosku 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Ja da se pitam, skinuo bih Tepi dres i sjeo ga pored Željka. Edited July 13, 2021 by Ne sam Safete slovo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Realno, izgledao bi superiska u odelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 13 hours ago, Son_of_a_gun said: Nismo doveli nikog već sedam dana, jesmo li to opet siromašni? Bolje je sedam dana zivjeti u bedi,nego osam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 9 minutes ago, Alex_Serbia said: Realno, izgledao bi superiska u odelu. Ali samo ako zadrzi moustache... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: nemoj sad da posadim dve averidž slike lepog frenkija, izgoreće vam topik k'o nacisti u raiders of the lost ark Interesuje me na osnovu cega procenjujes da je Frenki lep, posto ja ne znam to da procenim, ili po mojoj nekoj proceni nesto i nije narocito lep. Mogu da procenim da li je neka zena lepa ( spoljasnja lepota), a za muskarce bas ne umem da odredim dal ne neko lep ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 9 minutes ago, Zvezdinho said: Mogu da procenim da li je neka zena lepa ( spoljasnja lepota), a za muskarce bas ne umem da odredim dal ne neko lep ili ne. zato što si totalni mačo pa ti komitet za procenu lepote šljaka samo kod žena. to je na neki način tvoje prokletstvo, jebiga. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Sad mi je jasno otkud priča o Judu. Kinezi izgleda kreću ligu bez stranaca, što znači da će bar 30-40 kvalitetnih Amera da se uputi ka Evropi. Kako god, voleo bih nekog mlađeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 5 minutes ago, realno *w said: Kinezi izgleda kreću ligu bez stranaca Da. Pre mesec dana je odluka bila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 wannamaker smećarski igrač, udoh previše mator, pa gde će vam duša 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Udoh prosle sezone u Kini imao 6.8 poena i 4.7 skokova po utakmici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 To je za Kinu smesna statistika. Onda je Raduljica igracina za njega.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) 14 minutes ago, oubrevo. said: wannamaker smećarski igrač, udoh previše mator, pa gde će vam duša Meni je veci problem, a sto se pokazalo na nebrojeno primera do sada, da ameri koji iz EL odu u NBA, pa se vrate u EL posle 2-3 sezone, nikada ne odigraju nista ni blizu onoga sto su igrali pre tog odlaska u NBA. A Wanamaker je bio opasam mamojeb, da se ne lazemo. A sto se tice Udoh-a, ova statistika i njegove godine...pre bih zaobisao. Jos ako je vadio krstenicu na istom mestu gde i Taribo West... Edited July 13, 2021 by Klipan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts