ranzo Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 hour ago, goofy said: zajebah se, preleteh tatu i gde će... neverovatno. šokiran sam. neviđena količina histerije, paranoje, straha i zlobe. strašno. nezamislivo. Ovaj forum (pre svega onaj stari) se uvek trudio da ima taj neki elitistican navijacki pristup (sta god), u fazonu ovde su pravi navijaci bez kompleksa, sujete, razumni, vole svoj klub istovremeno nista manje postuju protivnika itd Ne znam da li se razumemo ali bilo je to neko gledanje sa visine na neke druge (kompleksaske) forume gde je neka objektivnost i suzdrzanost odavno rekla laku noc ako je ikad i bilo Uvek su znale da provejavaju neke niske strasti ali onako dozirano kao slava za vreme komunizma - moze al nemoj No Otvoris tatu pa se tata prelije... i shvatis - "nije sloba kriv mi smo govna" Ps u jednu ruku ok budimo to sto jesmo jesmo li navijaci ili nismo kaki q, emocije su zajebana stvar Pss da ne bude skroz off dobrodoslica novom igracu nadam se da ce se pokazati kao pravo pojacanje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Jedva cekam da vidim kako ce Zach i Mosley da izgledaju u odbrani u paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Bodirogin malac prešao u juniorskom timu KKP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 20 minutes ago, MikiMilane said: Bodirogin malac prešao u juniorskom timu KKP. 🤦♂️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Dolazi iz beogradskog KK Sava, kao Tarlaćev malac pre njega. Tamo je igrao i Nikola Jović pre odlaska u Megi. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Da ne bude zablude on je daleko od kvaliteta Jovića ili zdravog Tarlaća. Čak bi se usudio reči da je njegov saigrač koji dolazi u paketu Filip Puzić perspektivniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Poradi malo na pravopisu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 13 minutes ago, Jakob Aman said: Poradi malo mnogo na pravopisu gramatici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ajde Karadžići, oladite malo sa pravopisom. Možda lik živi u inostranstvu i ne koristi srpski svaki dan, pa onda meša padeži 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Ne znam šta nije jasno. Edited July 8, 2021 by Son_of_a_gun 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Edited July 8, 2021 by Ne sam Safete 9 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 . 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Je li beše u prvom mandatu razbio zub ili pocepao usnu kada se bacio po loptu da je čupa iz auta? Donji levi ugao ekrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Nije uvek bilo lako, nije ni uvek bilo lepo ali je uvek bilo iz ljubavi. 10 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 https://streamable.com/4x3lwh 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Rasplaka me Novica, vrhunski urađeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Neka je sa srecom penzija velikom igracu i rivalu. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Letonac slican tip igraca kao Borisa Simanic, ali takav je tip igraca Dusan Beslac iz Vojvodine (22.205),koji je trebao doci pre 2 meseca Skroz nepotrebno ali ajde..... Edited July 8, 2021 by vlaDixXx 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 7 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Novica je onaj tip igrača kog obožavaš kad igra za tebe (baš sam ga jako gotivio dok je igrao za reprezentaciju) a mrziš kad igra za protivnika (malo je reći da ga nisam podnosio kao igrača KKP), ne možeš prema njemu nikako biti indiferentan. Veliki igrač koji bi bio još veći da ga povrede u prajmu nisu sasekle, a pre svega beskompromisni borac i etalon za kapitena. Na kraju je od njega ostala olupina koja je samo povremeno na neki vic i iskustvo mogla povremeno da odškoluje svakog, ali fizički je suviše propao za bilo kakav kontinuitet. Povremeno džumarsko ponašanje pripisujem njegovoj večnoj želji za pobedom i borbenom duhu. Neka mu je srećna penzija. Kamo sreće da danas imamo više klinaca sa njegovim sportskim mindsetom i žarom. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts