MikiMilane Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 9 minutes ago, oubrevo. said: skauti kkp izgleda realno koliko i zombiji Najverovatnije neko iz Saveza ili jedan od trenera na okupljanju pošto je kamp zatvorenog tipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 2 minutes ago, MikiMilane said: Najverovatnije neko iz Saveza ili jedan od trenera na okupljanju pošto je kamp zatvorenog tipa. kapiram da neko baci dojavu, vise sam mislio na nekakvo zvanje i instituciju skauta u kkp ili kkcz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 10 hours ago, Tamburinjo said: Nije bas da Mozliju visi zivot o koncu pa sada ne sme da se prica o bilo cemu drugom. A oko zarade obezbedio se sasvim dovoljno, a i moze sutra da nadje neki posao u kosarci ili pored nje, nece skapati od gladi majku mu. Pa, ne slazem se. Znajuci cene nekretnina u USA, mnogo novca je potrebno za kucu od 400 kvadrata. Drugi je to sistem zivota, ne zive Ameri u 100 kvadrata. Ovo pricam iz licnog iskustva od pre 10 godina do duse. I sve to iz ugla da je ne dao Bog zavrsio karijeru. A sto se tice posla u kosarci, ili tako nesto, to vec nemam pojma. Ali verujem da mu je jako bitno da jos bar 3, 4 godine aktivno igra kosarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Dobro sad, po toj logici da je iz Monaka trebalo bi ga žaliti što nema 5M ojra za neki stančić jer je tamo takav stil života. Meni je krivo što bi mogao još par godina da odigra na ok nivou, a što reče Realni predugo je bio ispod radara. Dodatno, bio je ok prema nama, zahvalan igrač, korektan, nadam se da ćemo ga korektno ispratiti. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 3 hours ago, Knipex said: Ne verujem da je Ostoja mislio na njega. Vrv jos ni ostoja ne zna na koga je mislio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Dobto jutro, braco i sestre. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Zagorac u donjem redu iz mladjih dana. Pre sklekova. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 On 8/21/2021 at 11:09 AM, realno *w said: Koliko ti lupetaš, to je umetnost. U Efesu pored sebe ima dvojicu centara koji su upravo doneli EL titulu tom timu. A sada će Ataman da da Plajsu i Danstonu po 7 minuta po tekmi, da bi Petrušev imao 25. A tih 25, pa i više, bi u Partiazanu imao kako god da igra. Ja verujem u njega i mislim da će se izboriti za minute, ali poenta je da mora da igra dobro da bi ih dobio. Najveci udeo u tituli od centara je imao Sanli koje je otisao u Barsu, ne ova dvojica. Njegovim odlaskom ostala je rupa i ocekujem nekih 20ak minuta za Petruseva, barem u prvih 20ak utakmica regularne sezone. Plajs je uvek povredjen(iznadjen sam sto su ga i produzili), a Dunston sa 35 godina nije u vise u cvetu mladosti i zato se ja ne brinem za njegovu minutazu. S obzirom na nacin igre Efesa i sposbnost Atamana da izvuce najvise cak i od prosecnih centara kao sto je Sanli, po meni savrsen izbor kluba za Petruseva. Nema za cime da zalite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 On 8/21/2021 at 9:57 AM, mfmilan said: Jel se zna kako ide prodaja sezonskih? Jedini ortak koji je hteo da kupi sezonsku se predomislio, tako da ću izgleda zavisiti od karata u slobodnoj prodaji... Obećava ⚫⚪ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 izgleda ce i moor da leti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 9 minutes ago, Gb92 said: izgleda ce i moor da leti Odakle informacija? O cemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Mur i Pejdz nisu sa ekipom jer su navodno u karantinu. Takav je protokol u zemlji iz koje su dosli.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 (edited) Zamisli, strasni ZOC se grli sa igracima na treningu (pre neki dan sa KP), šali se, smeje, pravi drugarski odnos pun poverenja. Pa posle kad pocrveni i vice na utakmici, igraci se ne osecaju uvredjeno vec znaju da zeli da izvuce najbolje od njih. Ko bi rekao da najbolji trener Evrope ima šlifa za odnos sa igracima? Edited August 22, 2021 by Alex_Serbia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Dva ugovora od dva miliona Dva od milion ipo Jos dva od milion... znaci devet dobro da zaokruzimo na deset... znaci ostaje mi jos deset Hmmm a bice valjda i za nekog centra ako se malo pristedi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 4 hours ago, Alek The Great said: Mur i Pejdz nisu sa ekipom jer su navodno u karantinu. Takav je protokol u zemlji iz koje su dosli. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Cudno. Obzirom da niko ne zna gde je ta zemlja. Videcemo vec.. svejedno predugo ovo traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 6 minutes ago, Gb92 said: Cudno. Obzirom da niko ne zna gde je ta zemlja. Videcemo vec.. svejedno predugo ovo traje. PCR test , odnosno antigenski test za osobe koje dolaze iz USA oslobadja desetodnevnog karantina ... osim ako nisu bili pozitivni na test 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Mozda nemamo za test? Potrosilo se dosta ovih dana 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Ne znam koja je to zemlja i koje procedure, ali znam da ovo traje baš predugo. Vidim da več počinje rad sa loptom, za 10ak dana i prve utakmice. Ne kažem, nekad su nam pojačanja stizala sat vremena pred prvu tekmu, ili čak i kasnije, ali kad je već ugovoreno sve, treba da bude tu. Ne bi me čudilo da je neka priča tipa letovanje na nekog egzotičnoj lokaciji, pa problemi sa povratkom u SAD, pa samim tim i dolaskom ovde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 12 hours ago, uvrnuto said: Obećava ⚫⚪ Jbt, jesam ja jedini koji nema ortake koji hoće da kupe sezonske? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (edited) Na drugom mestu sam procitao da Mozli ima aneurizmu na srcanoj aorti i da je to razlog sto prekida karijeru 😞 Edited August 23, 2021 by Marvin 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts