BojanaCZV Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Jesi ti zavoleo i potpuno se prepustio? 😄 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Neće početi sigurno ovde svoj biznis jer voli državu, nego mu je isplativije. Manje plaća radnu snagu, manji porezi, manja ulaganja nego u SAD. O konkurenciji da ne pričam. Ovde napravi neki semi ekskluzivan lokal i samo ubire plodove od novokomponovane elite jer ih ima na kamare. Đoku bi tako mogao u SAD gde imaš brutalnih lokala na svakom ćošku. Pretpostavljam, naravno, da je "biznis" u ugostiteljskoj sferi jer ne znam šta bi drugo mogao ovde da radi? Nekretnine? Al opet ti dođe na isto.. Manja ulaganja, a pare svakog 1. u mesecu samo ležu i ležu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sutra kreće prodaja sezonskih.Radi se u klubu punom parom.Tribina, Nivo 200: 15.000 dinaraStandard 2: 24.000 dinaraStandard 1: 32.000 dinaraSuperior: 52,000 dinaraPremium: 58.000 dinara 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Najvažniji deo sezone, kad navijači direktno pomažu u dovođenju 3 najskluplja pojačanja... - Daj 5 karata! - Koliko? - Ili jednu ili ništa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ja sam izgleda jedan od retkih koji misli da ćete biti mnogo zadovoljniji Ledeyem nego Punterom. Nema sumnje da je Punter sposobna divljačina al kad ga ne ide to baš gadno izgleda a dugme za dodavanje konstantno zaglavljeno, mislim da će biti najčešći uzrok Željkovog odlaska u purpurno. Zach je zato prava timska igračina, krpiće sve rupe a itekako je sposoban i u napadu - igrač koji bi se snašao u bilo kom timu u Evropi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 hours ago, Cooper said: Najvažniji deo sezone, kad navijači direktno pomažu u dovođenju 3 najskluplja pojačanja... - Daj 5 karata! - Koliko? - Ili jednu ili ništa! jeste bas od navijaca zavisi.. od ulaznica ne moze se pokriti ni avramovicev ugovor.. ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sa obzirom koliko će se mali deo naći u slobodnoj prodaji, ovo će da plane. Cene očekivano jake i to podržavam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 koliko bi mogao da kosta skybox samo za kk .. pisao sam im al ne jebu zivu silu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ja sam izgleda jedan od retkih koji misli da ćete biti mnogo zadovoljniji Ledeyem nego Punterom. Nema sumnje da je Punter sposobna divljačina al kad ga ne ide to baš gadno izgleda a dugme za dodavanje konstantno zaglavljeno, mislim da će biti najčešći uzrok Željkovog odlaska u purpurno. Zach je zato prava timska igračina, krpiće sve rupe a itekako je sposoban i u napadu - igrač koji bi se snašao u bilo kom timu u Evropi. A što misliš da si u manjini po tom pitanju? Lidej je igrao odlično u 3 različita kluba u EL, pokazao da može da igra u najrazličitijim sistemima košarke, od one vojničke u Žalgirisu sa Jasikevičijusom, do ove malo slobodnije u Milanu. A što se Željka i Pantera tiče, meni iz ovog ugla divljije deluje ovaj Mur :D Da je neki drugi i neiskusniji trener, bio bih baš zabrinut kako će to da izgleda, ali ovako ipak verujem Žocu. Imao je on već dosta tih divljaka kroz karijeru i uglavnom ih dobro hendlovao. Ja sam već spominjao primer Drua Nikolasa koji je pre Željka bio školski primer divljaka koji je redovno uzimao 15-20 šuteva po tekmi, a onda postao Žocov vojnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 hour ago, realno *w said: Sa obzirom koliko će se mali deo naći u slobodnoj prodaji, ovo će da plane. Cene očekivano jake i to podržavam. Pa bas da ce da plane - nece Znao sam da ce da lupe cenu no opet je vise nego sto sam mislio Koliko bi bilo da igramo el ?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 "Na BcPpartizanTv youtube i TvPartizan priče sa današnjeg treninga koji je trajao duže od tri sata." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Odakle nam para za ovoliki strucni stab?![emoji16]Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 36 minutes ago, Cooper said: "Na BcPpartizanTv youtube i TvPartizan priče sa današnjeg treninga koji je trajao duže od tri sata." Vest sutra: "Saigraci cebovali Radeta Zagorca" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 32 minutes ago, ranzo said: Pa bas da ce da plane - nece Znao sam da ce da lupe cenu no opet je vise nego sto sam mislio Koliko bi bilo da igramo el ?! Pa isto, siguran sam u to. Ne znam, procenjujem po svom okruženju. Rasturaju ljudi kuće i stanove tražeči onu sezonsku iz 19/20 sezone. Kad smo pričali o ceni karti, svi su očekivali oko 100ke za tribine. Ne verujem da će neko odustati zbog 25e. Stvar je jasna: ako se rasprodaju sezonske, u redovnoj prodaju će se biti jako malo dnevnih karata za nivo200 u Areni i za Pionir uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Veliko je sranje ogranicenje kapaciteta za kosarkaske utakmice. Bas veliko. Fakticki necemo iskusiti punu Arenu u ovim (ZOC legenda se vratio) okolnostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 B92: Obradović "precrtao" Kecmana http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=10&nav_id=1905085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Veliko je sranje ogranicenje kapaciteta za kosarkaske utakmice. Bas veliko. Fakticki necemo iskusiti punu Arenu u ovim (ZOC legenda se vratio) okolnostima. Je l postoji već sada neko ograničenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Just now, realno *w said: Je l postoji već sada neko ograničenje? Mozda ja nisam to shvatio kako treba, ali ne prodaju se sezonske za nivo 400...iz toga sam izvukao zakljucak, uz vec ranije najave da ce indoors sportski dogadjaji biti pod restrikcijama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 minute ago, realno *w said: Je l postoji već sada neko ograničenje? Kad je igrala reprezentacija u Pioniru bilo je kao 30% koliko se sećam. Ali su oni stavili svu publiku u 30% prostora Pionira. Ludilo mozga. 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts