Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Drakaris said:

Ako bih birao neko pojačanje za Partizan na mestu PG, to bi svakako bio Ntlikina.

stigla mi je notifikacija da se pominje frenki. previse je lep covek da bi igrao u partizanu. 

• Like 1
Posted
19 minutes ago, realno *w said:

Imamo mi našeg Nikitinu, uvek spremnog da dođe 🙂

nemoj sad da posadim dve averidž slike lepog frenkija, izgoreće vam topik k'o nacisti u raiders of the lost ark

giphy.webp

• Like 1
Posted

Meni su i ova 4 ugovorena pojacanja neverovatna u ovo doba van-sezone.

Ocekivao sam da sva pijaca krene nakon OI, kada se vide zdravstveni statusi i mozda neki nn igraci bljesnu i skrenu paznju na sebe.

Posted
1 hour ago, realno *w said:

Imamo mi našeg Nikitinu, uvek spremnog da dođe 🙂

Neka. Bolje Tepara na poziciji impotentnog beka sto igra d#. A i moze da bude kapiten o istom trosku 🙂

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, oubrevo. said:

nemoj sad da posadim dve averidž slike lepog frenkija, izgoreće vam topik k'o nacisti u raiders of the lost ark

giphy.webp

Interesuje me na osnovu cega procenjujes da je Frenki lep, posto ja ne znam to da procenim, ili po mojoj nekoj proceni nesto i nije narocito lep. Mogu da procenim da li je neka zena lepa ( spoljasnja lepota), a za muskarce bas ne umem da odredim dal ne neko lep ili ne.

Posted
9 minutes ago, Zvezdinho said:

Mogu da procenim da li je neka zena lepa ( spoljasnja lepota), a za muskarce bas ne umem da odredim dal ne neko lep ili ne.

zato što si totalni mačo pa ti komitet za procenu lepote šljaka samo kod žena. to je na neki način tvoje prokletstvo, jebiga.

• Like 3
  • Ha-ha 10
Posted

Sad mi je jasno otkud priča o Judu. Kinezi izgleda kreću ligu bez stranaca, što znači da će bar 30-40 kvalitetnih Amera da se uputi ka Evropi.

Kako god, voleo bih nekog mlađeg. 

• Like 1
Posted (edited)
14 minutes ago, oubrevo. said:

wannamaker smećarski igrač, udoh previše mator, pa gde će vam duša

Meni je veci problem, a sto se pokazalo na nebrojeno primera do sada, da ameri koji iz EL odu u NBA, pa se vrate u EL posle 2-3 sezone, nikada ne odigraju nista ni blizu onoga sto su igrali pre tog odlaska u NBA.

A Wanamaker je bio opasam mamojeb, da se ne lazemo.

A sto se tice Udoh-a, ova statistika i njegove godine...pre bih zaobisao.

Jos ako je vadio krstenicu na istom mestu gde i Taribo West...

image.png.d3d4b932187d5f7078f470050ba031b3.png

Edited by Klipan
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...