Wingwalker Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Knipex said: Ovo što je eurohops objavio je potpuno nerealno, prosto je previše, ali sam na osnovu pređašnjih događaja siguran da je veća cifra od one koju je Armani ponudio jer bi inače potpisao za njih. jes, pa da ga trenira Mesina jebeni i da se cima po EL F4...zato srbin sa viljuškom...žoc. 2 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Veseli i Zofri bi sad bile dostojne zamene Miki i Jankovicu. Realno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Čini mi se da komšiluk nije zadovoljan ovim potpisom, mora ovo brže, jače, bolje…Nek se pripremi brat Jabari.Čini mi se da komšiluk nije zadovoljan ovim potpisom, mora ovo brže, jače, bolje…Nek se pripremi brat Jabari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Hoces da kazes da vest o 3 miliona nije tacna. A da vest o 800k od Armanija isto nije tacna?Hocu da kazem da su sve to pretpostavke, a da je istina negde u sredini.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perdida Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Nije puno vremena prošlo od Kuperovog "Majku im jebem bolesnu šta nam rade, plejmejker iz Gljivica i krilni centar iz Grčke (kad se spominjao Goins) pa do igrača koji beleži 15ppg u EL. Bogami kratak put beše od pojačanja iz Gljivica do pojačanja iz Armanija. Čestitam, dobro obavljeno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Da ne zaboravimo da se zahvalimo prijateljima kluba iz dijaspore, bez njih bi sve ovo bilo teško ostvarivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Vidim ja da će biti mučno ove sezone na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Vidim ja da će biti mučno ove sezone na forumu.Kako za koga. [emoji28] 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Au, jbt.. Šta bi ovo? Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, realno *w said: Au, jbt.. Šta bi ovo? Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Drzavni EC galaktikosi 😄 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Vest objavljena pre pola sata i vec 40 postova samo na ovoj temi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako za koga. Za novu moderaciju. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Moraće @MetalHead da pojača malo resurse jer ako je zabo na prvi potpis KKP kako je krenulo padaće forum svaki dan što zbog naše kuknjave što zbog vaših radosnica 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Po pola sata mi očitava forum, poruke duple, neke ne šalju. Znam da nisu naši, malo nas je, pa bih zamolio komšije da nam malo daju prostora da napišemo reč, dve bez prekida. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ono sto mi se najvise svidja kod ovog potpisa (pa makar nas kostao i 1,5m po sezoni) je to sto njegovo ime nisam primetio ni u jednoj vesti ovih dana. Bukvalno je bio kao "grom iz vedra neba". Nisam ga ispratio u Armaniju, ali u Czv je pogadjao svasta. Ako se ne varam njega je doveo Sakota?Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Matić kaže oko 2.5m dolara za 2 sezone https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/najskuplji-igrac-u-istoriji-srpske-kosarke-panteru-oko-2500000-dolara-za-dve-godine/391983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 7 minutes ago, realno *w said: Au, jbt.. Šta bi ovo? Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока To je aparthejd, jednom recju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Quote У вихору као ватра, бојевима љутим вођен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Nekako ste se brzo prodali i odustali od partizanštine. Bilo je kao i ovo zlo će proći a sada kada to zlo donosi novac puj pike ne važi, treba likovati potpisali smo najveći ugovor na ovim prostorima baš na Čovin rodjendan. Eh kada bi se citirali sad raznorazni vaši upisi prethodnih godina...Ali ipak nije mi to najgore, najgore mi je to što bismo mi na vašem mestu bili isti a možda još i gori. Odosmo svi zajedno u jedan krasni... Trajaće sve ovo još jako dugo. 6 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 . 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 nema šta da se ljutite. odrekli ste se ruske darkerske literature i sado mazo vezivanja, jebiga, najmanji problem je istrpeti malo zajebancije očekujem GTR mural za željka sa copyjem "ne može nam niko ništa" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Jebote zivot, 2 miliona evra za igraca tipa Panter. Dule je nekako polako nagomilao dugove i ostavio epske utakmice i rezultate. Posle Zoca i Ostoje necemo preziveti u ovom obliku. Vise mi se gledala kosarka KK Partizan u Hali sportova, samo domaci mladi igraci, pa makar furali sistem kao Mega... Ovo je budalasenje. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Quote Mijailović za SK: Nije tačno da će Panter dobiti 3 miliona! Dobice 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Sad mi dođe da lično doplatim do ta 3 miliona.Vredi svaki cent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 Obradovic je na konferenciji pricao kako moramo da imamo izbalansiran tim sa ujednacenim platama. Tako da cenim da ni Veseli nije toliko nerealan. Ocekujem i Musu. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts