Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Knipex said:

Ovo što je eurohops objavio je potpuno nerealno, prosto je previše, ali sam na osnovu pređašnjih događaja siguran da je veća cifra od one koju je Armani ponudio jer bi inače potpisao za njih.

jes, pa da ga trenira Mesina jebeni i da se cima po EL F4...zato srbin sa viljuškom...žoc.

• Like 2
  • Ha-ha 13
  • WOW 1
Posted

Čini mi se da komšiluk nije zadovoljan ovim potpisom, mora ovo brže, jače, bolje…

Nek se pripremi brat Jabari.

Čini mi se da komšiluk nije zadovoljan ovim potpisom, mora ovo brže, jače, bolje…

Nek se pripremi brat Jabari.

• Like 2
Posted
Hoces da kazes da vest o 3 miliona nije tacna. A da vest o 800k od Armanija isto nije tacna?
Hocu da kazem da su sve to pretpostavke, a da je istina negde u sredini.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nije puno vremena prošlo od Kuperovog "Majku im jebem bolesnu šta nam rade, plejmejker iz Gljivica i krilni centar iz Grčke (kad se spominjao Goins) pa do igrača koji beleži 15ppg u EL. Bogami kratak put beše od pojačanja iz Gljivica do pojačanja iz Armanija. Čestitam, dobro obavljeno.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, realno *w said:

Au, jbt..

Šta bi ovo?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Drzavni EC galaktikosi 😄

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Moraće @MetalHead da pojača malo resurse jer ako je zabo na prvi potpis KKP kako je krenulo padaće forum svaki dan što zbog naše kuknjave što zbog vaših radosnica :s_d:

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

Po pola sata mi očitava forum, poruke duple, neke ne šalju.

Znam da nisu naši, malo nas je, pa bih zamolio komšije da nam malo daju prostora da napišemo reč, dve bez prekida.

• Like 1
Posted

Ono sto mi se najvise svidja kod ovog potpisa (pa makar nas kostao i 1,5m po sezoni) je to sto njegovo ime nisam primetio ni u jednoj vesti ovih dana. Bukvalno je bio kao "grom iz vedra neba". Nisam ga ispratio u Armaniju, ali u Czv je pogadjao svasta. Ako se ne varam njega je doveo Sakota?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• Like 1
Posted
7 minutes ago, realno *w said:

Au, jbt..

Šta bi ovo?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

To je aparthejd, jednom recju.

• Ha-ha 1
Posted

Nekako ste se brzo prodali i odustali od partizanštine. Bilo je kao i ovo zlo će proći a sada kada to zlo donosi novac puj pike ne važi, treba likovati potpisali smo najveći ugovor na ovim prostorima baš na Čovin rodjendan. Eh kada bi se citirali sad raznorazni vaši upisi prethodnih godina...
Ali ipak nije mi to najgore, najgore mi je to što bismo mi na vašem mestu bili isti a možda još i gori. Odosmo svi zajedno u jedan krasni... Trajaće sve ovo još jako dugo.

• Like 6
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted

nema šta da se ljutite. odrekli ste se ruske darkerske literature i sado mazo vezivanja, jebiga, najmanji problem je istrpeti malo zajebancije

očekujem GTR mural za željka sa copyjem "ne može nam niko ništa"

• Ha-ha 4
Posted

Jebote zivot, 2 miliona evra za igraca tipa Panter.

Dule je nekako polako nagomilao dugove i ostavio epske utakmice i rezultate. Posle Zoca i Ostoje necemo preziveti u ovom obliku.

Vise mi se gledala kosarka KK Partizan u Hali sportova, samo domaci mladi igraci, pa makar furali sistem kao Mega...

Ovo je budalasenje.

• Like 14
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...