Kronostime Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Odra ga Nole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Novak da sparinguje sa Ivanisevicem imao bi jaci trening od ovog meca.Sad Struf. Odlican je zreb, zaista. Mek, ne javljaj se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 (edited) I gotovo za samo sat vremena Edited July 24, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Ja sam tek sad ukapirala da nema večernjih mečeva nego će sve da se igra po najvećoj vrućini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 3 minutes ago, Geronimo said: PS moram baciti jedan laki hejt za trio fantastico Duci-Fica-Laci -> tu su kad treba da se postavi selektor, a Miomir igra OI... Ne kazem da bi rezultat bio bolji, ofc. Da, zato sam ja pitao da li je realno da imamo samo dva predstavnika a pet igrača u prvih pedesetak na ATP listi. Jednom Novaku nije problem da igra a njima jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 Novak se nada medalji, a oni kako igraju nisu imali cemu da se nadaju pa nisu ni posli na daleki put. Obzirom na sva ogranicenja i peripetije oko putovanja i boravka tamo ja im uopste ne zameram sto nisu otisli. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 Nina i Aleksandra uzese prvi set Sreca pa nema linijskih sudija pa se na ovu vrucinu ne oteze jos sa proverama i sumnjama u njihove odluke. Nije mi jasno zasto se ne igra u vecernjim terminima, ovo je bas nehumano.. po ovolikoj vlazi se lako zarade zuljevi i na rukama i na nogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 35 minutes ago, Geronimo said: Bravo za sve, dobar pocetak. PS moram baciti jedan laki hejt za trio fantastico Duci-Fica-Laci -> tu su kad treba da se postavi selektor, a Miomir igra OI... Ne kazem da bi rezultat bio bolji, ofc. Sta znam, ja im ne zameram previse, brzo bi poispadali ionako. Sad je ta zavrsna sezona sljake pa cupaju sezonu sva trojica. Nekako mi je glupo da zamerim Djereu neigranje kada bi ga ovde nalupalo 90 posto igraca na betonu, a evo ima sansu da osvoji turnir na sljaci, vec ima jedno SF, a tek ide i Kicbil. Kecmanu u svakom slucaju svaka cast za dolazak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Bas je top ovaj dubl tenis, zaboravio sam od kako sam gledao Zimoljica. Meni ovo intenzivnije od singla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Je l' se ovo Nina stesala ili mi se cini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 Derien mu trazio majcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Bas bi mi bilo drago da ove dve urade nesto ovde. Vec pobeda protiv Kineskinja bi bio podvig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 Endi sa zemljakom u dublu dobio druge nosioce Erbera i Maua Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 E jbg. Sad tesko da cemo moci da se vratimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Pale su dosta, a Kineskinje sve bolje igraju... teško će se ovo dobiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 1 hour ago, Geronimo said: Bravo za sve, dobar pocetak. PS moram baciti jedan laki hejt za trio fantastico Duci-Fica-Laci -> tu su kad treba da se postavi selektor, a Miomir igra OI... Ne kazem da bi rezultat bio bolji, ofc. U ovom trenutku je Miomir bolji od njih, pogotovo od Đerea i Ducija na ovoj podlozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Jedno 10 mini brejkova u nizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Crna Aleksandra, Nina sama ovo igra... I kraj. Stvarno steta, imale su velike sanse da dobiju ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Krunićka baš loša, bivši igrač... Stojanovićka nas je držala u igri... Šteta, delovalo je da je ona naša lopta bila na liniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 E bre devojke [emoji853] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Bila cista lopta unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Greota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 2 minutes ago, Issey said: Krunićka baš loša, bivši igrač... Stojanovićka nas je držala u igri... Šteta, delovalo je da je ona naša lopta bila na liniji... Bila je 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Jbt da nemaju čelendž na OI... Neverovatno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Krunicka da se uda i batali tenis 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts