wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 1 minute ago, vanjabarsa said: jesam li ja lose videla ili je cipiripijev brat dobio 62wc do sad ? da, prebrojavali su valjda sve WC, od ITF nivoa do dublova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Dobro, ima vremena za decka, tek mu je 20 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 'Ajmo, brojimo, još 21 set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Kirgios i Venus će igrati u miksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Evo korona se polako smanjuje, sve cemo vise gledati Kirjosa na terenu, pa do 30-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 3 hours ago, McLeod said: Dobro, ima vremena za decka, tek mu je 20 godina. Kako to mislis, ima vremena za decka? Mozda momak nije gej i hoce curu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Mozda ima neke info-e koje mi ne znamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 58 minutes ago, Boxy said: Ovo se misli da je bio u nekom prevozu u kome je bilo zaraženih? Ne mora da znači da je neko od igrača zaražen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Sad se saznalo, njegov trener je pozitivan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Nego sta mislite, iz gornje polovine zenskog zreba, ko moze da dodje do finala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 (edited) Ja neću ništa da prognoziram, samo bih ukopala nekoga pa nema smisla Edited June 26, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 1 minute ago, alcesta said: Ja neću ništa da prognoziram, samo bih ukopala nekoga pa nema smisla E pa da, ti mi trebas, da znam koga da ne ubacujem u fantazi tim Sad gledam zreb i mislim da Serena ima ozbiljnu sansu da dodje do samog kraja, pa me zanima sta ostali misle Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Čini se i meni da nema nekih ozbiljnih mina s njene strane, Barti jeste proglašena za favorita u toj polovini ali ko zna koliko se oporavila. Bukvalno bilo ko tu može da ispliva po meni. To ti i nije od neke pomoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 zavisi koja Serena se pojavi. ona ide na Kerber u R3 (koja je sad kao proigrala), pa na Gauf/Bencic u R4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Nisam sigurna koliko će Kerber imati snage, ona je baš dosta odigrala ovih dana i može se desiti da se oklizne ranije ili prosto da bude umornija u tom meču. Sa Gof bi moglo biti opasnije, po meni, naravno ako dotle stigne. U Belindu nemam nešto poverenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 ja bih volela da petra uzme titulu , ali , sa njom kao i sa ostalim devojkama nikad nisi nacisto koliko i sta mogu. tek serena, nema sanse . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 On 6/25/2021 at 11:50 AM, McLeod said: Bas smesan zreb za Novaka po obicaju. Uzece turnir bez izgubljenog seta. On 6/25/2021 at 11:51 AM, de Havilland Mosquito said: Stvari se iznenada komplikuju.... On 6/25/2021 at 2:17 PM, de Havilland Mosquito said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 2 hours ago, Boxy said: Nego sta mislite, iz gornje polovine zenskog zreba, ko moze da dodje do finala? Mislim da će to biti Serena, Gauff, Azarenka ili Barty. Dark horse Konjuh. Serenin problem može biti i težak ždrijeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 9 hours ago, Boxy said: Nego sta mislite, iz gornje polovine zenskog zreba, ko moze da dodje do finala? To je ženski tenis, dakle svako Šalu na stranu, ako su leđa ok, Barti niko ni set neće uzeti, ako nisu onda se prostor otvara redom za Azarenku (ali i njeno zdravlje je upitno) te ako su obe rovite u tom slučaju vidim šansu i za lepu Estonku. U Serenu ne verujem mnogo, tako da su moji tipovi iz druge četvrtine Belinda ili Gof, šteta što se sastaju već u trećem kolu pa jedna brzo ide kući. Ko je Samanta Marej? Ima li neke veze sa Endijem? Inače u žrebu je i Diatchenko, šteta što igra sa nekom levom Britankom pa to neće niko prenositi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 10 hours ago, Laki21 said: Mek je rekao koju nedelju pre RG da Novak sad ili nikad uzima isti ili tako nesto, i ja mu to lajkovah. Posle je promenio misljenje. Njegov jinx deluje kada krene turnir, tamo negde u cetvrtfinalu ce reci Cici je u sjajnoj formi, Zverev nikad stabilniji, nema Djokovic sanse, isao je sa Andersonom u 5. I stvari ce se vratiti na svoje mesto 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts