Jump to content

GRUPA F (FRA, POR, GER, HUN)


Grupa F, grupa smrti...  

14 members have voted

  1. 1. Dalje prolaze:


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/16/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Leva treba smeniti pre tekme sa Englezima. Opet je ponovio sve greške iz meča sa FRA i još insistirao da mu Sane igra do kraja a bio je najgori na terenu. Humels se bar iskupio kod prvog gola. Po meni sada ide druga pesma, po meni su Nemci favoriti protiv Engleza pod uslovom da Haverc igra špica a Gabri po strani. Biće važno i da li će Miler biti 100% zdrav. Sad čujem da je i Verner polu povređen videćemo, mislim da ide i dva dana pauze pa će biti vremena da iščitavamo analize.

 

FRA i POR prilično loša utakmica više sam gledao Nemačku nego njih. POR-BEL će biti interesantno pogledati mada ni tu ne očekujem lep fudbal.

 

Mađarima svaka čast, oni su i protiv POR primili prvi gol u 80 i nekom minutu i ove dve tekme su se dobro branili. Ja ne mislim da bi bilo dobro da su oni prošli dalje jer bi njih Belgija nakantala bez ikakvih problema. Svaka im čast bili su korektan član "grupe smrti" i definitivno nisu bili topovsko meso.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kooineeperk said:

Vrlo sam ubedjen da ce Francuzi kalkulisati i stisnuti jako u prvom poluvremenu i gledati da povedu, a kako se blizi kraj cuvace nereseno (ako ne postignu gol - u tom slucaju pustaju Portugal da izjednaci). 

 

 

Sto se kaze "put your money where your mouth is"...

 

image.png.4bdb8daf8b8713206dee16cba2113fdf.png

 

Nisam mnogo, cisto da ispratim hunch. 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Meni su Mađari najugodnije iznenađenje prvenstva do sada. Jedino što sam uoči prvenstva od njih očekivao je da budu topovsko meso u ovoj grupi a oni na manje od 10 min do kraja bili na mjestu koje vodi dalje, u dvije od tri utakmice ostanu neporaženi a sa Portugalom gube u zadnjih 10 minuta. Jesu igrali bunker ali igrali su protiv 3 od 5 najjačih ekipa na prvenstvu. Maksimalna borba, požrtvovnost plus najbolje navijanje na čitavom prvenstvu. Respect.

 

@Don Juan

Sa Španjolcima igramo u Kopenhagenu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Just now, Cilemile said:


Hit parovi:

Švedska - Ukrajina
Vels - Danska

 

Nisu ovo ni loši parovi, očekujem da budu solidne tekme te dvije. Samo je ogroman disbalans gornjeg i donjeg dijela to je činjenica. Portugalu se otvorilo neviđeno 2016. sad imaju najteži mogući ždrijeb. Slično kao i mi (a otvorilo nam se 2018.).

Just now, de Havilland Mosquito said:

 

A ono kad je izvodio korner sa desne strane i pogodio korner zastavicu na suprotnoj strani.

 

Tad sam prebacio na Portugal 😄 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, bistru vodu mutim said:

 

Nisu ovo ni loši parovi, očekujem da budu solidne tekme te dvije. Samo je ogroman disbalans gornjeg i donjeg dijela to je činjenica. Portugalu se otvorilo neviđeno 2016. sad imaju najteži mogući ždrijeb. Slično kao i mi (a otvorilo nam se 2018.).

 

Ja bih u svakom slucaju stavio pare i na vas i na Portugalce ovde. Belgija mi je bas neubedljiva.

 

Utisak mi je da ce Italija sve da vas postroji doduse.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

Ko nije jos gledao kostur u osmini, neka se ne iznenadi. Gore krv do kolena, dole smehotres [emoji1]
 
 
Vala, u gornjem delu Austrija i Švajcarska bi se dobro pošibale sa svakom ekipom iz drugog dela osim možda sa holandjanima a ovde nemaju šanse da prođu dalje (moje mišljenje).
Por/bel/fra/ita/cro/esp... Kao đoković /Nadal /Federer/marej/vavrinka/delpo do pre neku godinu da budu u istom delu žreba.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Mc upravo pogurao Holandjane u finale :18:

 

Meni su Holandjani pored Italijana pokazali najbolji fudbal. E sad da imaju greske imaju, ali bar zele da igraju fudbal za razliku od ostalih jakih ekipa tipa FRA, POR, ENG. Francuzi su poslednji put igrali lep fudbal sa onom generacijom 1998./2000. Mada ono i fudbal se previse promenio za to vreme. Oni su presnazni ali su se jednostavno adaptirali na ovaj destruktivan fudbal koji se danas igra. Vrhunski spoj destrukcije i napada kada treba. Spanija i Portugal su takodje snazni i ne mogu da kazem da igraju destruktivno ali dave, dave ko sto zmija davi zabu i na kraju nekako na jedvite jade prevagne rezultat na njihovu korist. Belgija zna da igra fudbal, imala je lepe akcije kod golova, ali van toga dave i igraju takodje destruktivno u odnosu kakav potencijal napred imaju. Englezi jure jure, pa ako krenes da se juris sa njima onda ces tesko izaci na kraj sa tim, mada opet i to je vise zanimljivije nego ovo sto igraju FRA, POR i BEL.  

 

Stil Belgije me takodje podseca na igru Manchester Cityja. Jaki su, ali ubitacni za neutralno gledanje u 80% utakmica. 

 

Jedina ekipa za koju mogu da kazem da danas igra lep fudbal u vecini svojih utakmica, a u isto vreme da spada u taj krem je Bayern M. i Hrvatska. Hrvati imaju taj smek nekakav kakve su imale ekipe pre 20 godina, a opet su se prilagodili modernom fudbalu, ali na taj nacin da ne odstupaju previse od tog svog stila. 

 

edit: ovo destruktivan fudbal u stvari mi je previse nekako lose, ispasce da mislim da se danas igra nekvalitetan fudbal, sto nije tako... bolje da nazovem to izuzetno organizovan destruktivan fudbal :classic_biggrin:

Edited by dzoneee
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...