Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Alioski posle meča da se zahvali sudiji. Ono je bio crveni kao kuća, bez obzira što ga je promašio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Bezveze primise Makedonci oba gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Opet lopta iza leđa. Moralo je jednom ovo da se desi. Imali su Makedonci veliku šansu da preokrenu, ali tako je kada se ne iskoriste prilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Brat Arnaut se za 10 minuta popickao sa protivnicima i svojim igracima 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Šta je sa Arnautovićem, ode u neki psycho mode. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Neko ga je iznervirao žestoko. 1 minute ago, drgnk said: Šta je sa Arnautovićem, ode u neki psycho mode. 🤣 Malo da se ispriča sa bivsim zemljacima na maternjem jeziku. Nostalgija je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Arnautovitsch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Mene jako nervira ovaj komentator. Boja glasa mu je odvratna, a ima obicaj da kretenski produzi zadnje slovo svake reci. On topic, kvota da Holandija veceras ne pobedi (X2 na Ukrajinu) je 2.17. Po meni poklon, turih na tiket, pa sta bude. Spoiler 4 - 0 za Holandeze u najavi Edited June 13, 2021 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Neiskustvo igranja u jakom ritmu je dovela do poraza Makedonije. Sudija ih nije "ispošovtovao" da svira male faulove kojim bi umrtvili igru i dobili ukrali dosta vremena. Austrijanci stisli do daske i očekivano došlo do grešaka u odbrani Makedonije. Onaj Kostadinov pušta lagano protivnika da centrira +štoperi kasne. Nedostaje im i jedan dobar špic onaj Trajkovski samo smeta. Ipak igrali su pošteno bez kočnice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Upravo tako. Neiskustvo, tanak fond igrača i fizički značajno spremniji protivnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kvalitet nikakav ali ja sam uživao uz ovu tekmu. Definitivno ću pogledati i zadnjih pola sata na YT koje sam propustio zbog tenisa. Prštalo je u duelima kao da se igra neki derbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Dosta 'sumnjiva' zadnja linija Holandije. U odsustvu De Lighta desnog stopera igra neiskusni 19-o godisnji Tibmber koji ima samo 2 nastupa u prijateljskim utakmicama za reprezentaciju. Levi bek je van Aanholt koji cak ni u Palace-u nije bio standardan, a mislim da je greska i to sto Stekelenburg brani pre Krula. Nema ni delic napadacke potentnosti iz ranijih godina ova postava i nisam optimista po pitanju rezultata na ovom prvenstvu, ali grupa mora da se prodje sa prve pozicije bez pogovora. Memphis mora da pokida u ovoj utakmici da bi se dobila. Ajmo Oranje! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Ukrajina zna da bude neugodna jer je to praktično Dinamo Kijev, odnosno 2-3 generacije njihovih igrača pojačani sa par drugih. Holanđani dobro pevaju himnu, baš da vidimo kako će da zvuči na polupraznom stadionu. Edited June 13, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 E ovaj meč obećava za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Sudi Brih. Očekujem da odjebe svaku signalizaciju iz VAR sobe. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Nizozemcima se otvara do polufinala ako prođu grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Da li postoji VAR na ovom šampionatu? Ovo je bilo po meni za penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Just now, Don Juan said: Da li postoji VAR na ovom šampionatu? Ovo je bilo po meni za penal. Postoji, ali postoji i Brih. 🤣 🤣 🤣 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, drgnk said: Postoji, ali postoji i Brih. 🤣 🤣 🤣 Vraćao sam tri puta i siguran sam da nije ni taknuo loptu. Možda je ugao bio loš, ali gotovo sam siguran da je bio penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Dosta dobra Holandija. Kidišu ozbiljno na loptu, brzi su, fino kombinuju na malom prostoru. Morali su da vode na poluvremenu. Damfris se baš obrukao sa onim udarcem glavom. Ukrajina teško izlazi sa svoje polovine, ali u par navrata su pokazali da umiju da igraju. Nekoliko dobrih kombinacija preko desne strane, ali Jarmolenko je zakazao u realizaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 (edited) 1 hour ago, MrTripleDouble said: Dosta 'sumnjiva' zadnja linija Holandije. U odsustvu De Lighta desnog stopera igra neiskusni 19-o godisnji Tibmber koji ima samo 2 nastupa u prijateljskim utakmicama za reprezentaciju. Levi bek je van Aanholt koji cak ni u Palace-u nije bio standardan, a mislim da je greska i to sto Stekelenburg brani pre Krula. Nema ni delic napadacke potentnosti iz ranijih godina ova postava i nisam optimista po pitanju rezultata na ovom prvenstvu, ali grupa mora da se prodje sa prve pozicije bez pogovora. Memphis mora da pokida u ovoj utakmici da bi se dobila. Treba ga pustiti kao startera jer je buducnost holandskog fudbala i ne bi trebalo rezultati puno da ispastaju. Znas koliko mozes da ocekujes od Akea i Blinda. Rekao bih da Wijndal vuce neku sitnu povredu, pa zato igra van Aanholt. Igrao je otprilike koliko i Timber u prijateljskim i bilo je za ocekivati da ce obojica veceras biti startera. Sto se tice golmana, otvorilo se mesto zato sto je Cislessen imao sezonu za zaborav i bio je nedavno pozitivan na koronu i otpao je sa spiska u kojem je bio uvrsten za EURO. Lik presao u Valensiju kako bi branio redovno i bio prvi golman reprezentacije i tako se stvari poklope da je od novembra postao irelevantan. Imace Holandjani u buducnosti veoma zajebanu ekipu i ocekujem jedno polufinale 2024 ili 2026. Cak i sada tamo gde su slabi, dolaze igraci koji imaju potencijal da igraju na vrhunskom nivou. Ajax ponovo izbacuje vrhunske igrace, a svoj doprinos daju i PSV, AZ Alkmaar i Feyenord ali postoji tu jasna razlika u klasi izmedju njih i Ajaksovih klinaca. Jedine slabe tacke ostace golman i delimicno defanzivni vezni. Ima par zanimljivih igraca i u21 reprezentaciji koje bi trebalo od septembra prekomandovati u A tim. Pre svega golmana Bijlowa. Zivo me interesuju kako ce se razvijati Malen i Boadu. Edit: Mada kada bolje razmislim, Dumfries ce biti siguran starter i narednih godinu dana tako da kapiram da ce Rensch da igra i dalje za u21. Edit2: Evo ga konacno. Edited June 13, 2021 by Ta'veren 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 hour ago, Bugl Khan said: Nizozemcima se otvara do polufinala ako prođu grupu Po mojoj predikciji na zvanicnom sajtu u 1/8 idu na Nemce koji zavrsavaju kao najbolja treceplasirana ekipa. Samo da ih zaobidje da kombinacija i imaju otvoren put do 1/2. 6 minutes ago, Ta'veren said: Treba ga pustiti kao startera jer je buducnost holandskog fudbala i ne bi trebalo rezultati puno da ispastaju. Znas koliko mozes da ocekujes od Akea i Blinda. Rekao bih da Wijndal vuce neku sitnu povredu, pa zato igra van Aanholt. Igrao je otprilike koliko i Timber u prijateljskim i bilo je za ocekivati da ce obojica veceras biti startera. Sto se tice golmana, otvorilo se mesto zato sto je Cislessen imao sezonu za zaborav i bio je nedavno pozitivan na koronu i otpao je sa spiska u kojem je bio uvrsten za EURO. Lik presao u Valensiju kako bi branio redovno i bio prvi golman reprezentacije i tako se stvari poklope da je od novembra postao irelevantan. Imace Holandjani u buducnosti veoma zajebanu ekipu i ocekujem jedno polufinale 2024 ili 2026. Cak i sada tamo gde su slabi, dolaze igraci koji imaju potencijal da igraju na vrhunskom nivou. Ajax ponovo izbacuje vrhunske igrace, a svoj doprinos daju i PSV, AZ Alkmaar i Feyenord ali postoji tu jasna razlika u klasi izmedju njih i Ajaksovih klinaca. Jedine slabe tacke ostace golman i delimicno defanzivni vezni. Ima par zanimljivih igraca i u21 reprezentaciji koje bi trebalo od septembra prekomandovati u A tim. Pre svega Bijlowa i Renscha. Zivo me interesuju kako ce se razvijati Malen i Boadu. Kad bolje razmislim, van Annholt verovatno startuje zbog bolje defanzive. Videlo se u prvom poluvremenu po toj strani koliko im je Yarmolenko pravio probleme i mislim da je bas zbog njega dobio prednost ispred Wijndala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Au čoveče.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Lijevi bek Ukrajine je veliki krivac za oba gola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kako ono nije bio ofsjad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts