Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imali smo godinama Radanova i Simanića, menjali se treneri ali oni ni kod jednog da prelome i postanu igrači za prvu petorku EL tima ili nešto više. 

Ovi ostali što se od njih nešto očekivalo bilo u Zvezdi ili kad odu negde takodje niko nije napravio nešto vredno pomena. 

Posted
  On 8/23/2021 at 2:18 PM, Inbox said:

1 - koliki su talenti, videce se. Pogotovo Koprivica. Za sada lici na J&J tandem 

2 - imao je DR Rebica i Tejica iii? 

3 - neko je uporedjivao statisticke podatke Lojda i Holinsa. Koliko se secam, bilo je slicno, s' tim da Holins igra bolju odbranu i ima duze ruke. 

Expand  

1.Smajli je odlican, za Koprivicu nemam pojma, nisam video coeka..

2. Rebrona i Tejica...aj ne zajebavaj. Mislim stvarno, ako hoces da te ovde ljudi koji znaju basket shvate za ozbiljno, nemoj ovakvim upisima peckati..

3. Ma nema sta da razmisljas o statistici...uloge su skroz drugacije, nacin cuvanja..milion stvari. Znam Holinsa jos iz Finske lige, al da bude skorer nosilac, iznenadio bih se poprilicno..iz nekog kao drugog plana pa i ok. Znam coeka..al bumo videli..

Posted
  On 8/23/2021 at 3:10 PM, Devil In My Pants said:

3. Ma nema sta da razmisljas o statistici...uloge su skroz drugacije, nacin cuvanja..milion stvari. Znam Holinsa jos iz Finske lige, al da bude skorer nosilac, iznenadio bih se poprilicno..iz nekog kao drugog plana pa i ok. Znam coeka..al bumo videli..

Expand  

Po svoj prilici nećemo ga ni imati već timska igra pa ko ispliva na kojoj utakmici. Ali nešto tipa Lojd ili M-Will nemamo. 

• Like 2
Posted (edited)
  On 8/23/2021 at 3:35 PM, Laki21 said:

Alfa mužjaci bi trebali biti Džoni, Ognjen i Ostin.

Expand  

imaće i dovoljno minuta da to dokažu.

ova spoljna može da skoruje iz svakog segmenta napada...ima tu i visine i skila i iskustva.

ako nađemo tu neke minute i za Kalinu...ima da pršče.

Edited by Wingwalker
Posted

Bivsi urednik monda napisa na tnjiteru da monro nikad nije bio opcija.

Sta znam, meni bi Blek bio dobar ubod.

Ne mnogo skila, ali ce osigurati skok i odbranu reketa.

Posted

Mozda bismo mogli da pojurimo M. Lenarda, obzirom da su mu vrata u NBA za sada zatvorena, zbog gluposti, rekao je neku uvredu dok je strimovao igrice...

Decko je pre godinu dana bio starter u NBA finalu, ima dobar size, a moze da razvuce odbranu sutem za 3. Za nase uslove bombona, sad, pitanje je da li imamo para za njega i da li smo spremni da rizikujemo...

• Like 1
Posted
  On 8/23/2021 at 6:03 PM, Hogar said:

Zech Auguste u Ced.Olimpiji

Expand  

kad smo digli white-a, trebali smo i njega.. jeste da su mu bacanja skandalozna, al tesko da ima neki bolji slobodan dostupan igrac a da je sa el/ec iskustvom..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...