Hogar Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Imali smo godinama Radanova i Simanića, menjali se treneri ali oni ni kod jednog da prelome i postanu igrači za prvu petorku EL tima ili nešto više. Ovi ostali što se od njih nešto očekivalo bilo u Zvezdi ili kad odu negde takodje niko nije napravio nešto vredno pomena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 11 minutes ago, Losmi17 said: Vec 2, 3 godine ne radimo to. Mozda i vise. Oskudacija... prosle godine smo bili na Zlatiboru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 10 minutes ago, Losmi17 said: Vec 2, 3 godine ne radimo to. Mozda i vise. Oskudacija... Prosle godine Kopaonik pod Obradovicem. Secem se da smo sa Dejom bili na Zlatiboru, ne znam kojih sve godina... Dakle oskudacija je sada nastala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Onda my bad. Nesto mi u glavi da nismo isli na 'visinske' vec par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 dosta cudna situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 50 minutes ago, Inbox said: 1 - koliki su talenti, videce se. Pogotovo Koprivica. Za sada lici na J&J tandem 2 - imao je DR Rebica i Tejica iii? 3 - neko je uporedjivao statisticke podatke Lojda i Holinsa. Koliko se secam, bilo je slicno, s' tim da Holins igra bolju odbranu i ima duze ruke. 1.Smajli je odlican, za Koprivicu nemam pojma, nisam video coeka.. 2. Rebrona i Tejica...aj ne zajebavaj. Mislim stvarno, ako hoces da te ovde ljudi koji znaju basket shvate za ozbiljno, nemoj ovakvim upisima peckati.. 3. Ma nema sta da razmisljas o statistici...uloge su skroz drugacije, nacin cuvanja..milion stvari. Znam Holinsa jos iz Finske lige, al da bude skorer nosilac, iznenadio bih se poprilicno..iz nekog kao drugog plana pa i ok. Znam coeka..al bumo videli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Dobar dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 2 minutes ago, Devil In My Pants said: 3. Ma nema sta da razmisljas o statistici...uloge su skroz drugacije, nacin cuvanja..milion stvari. Znam Holinsa jos iz Finske lige, al da bude skorer nosilac, iznenadio bih se poprilicno..iz nekog kao drugog plana pa i ok. Znam coeka..al bumo videli.. Po svoj prilici nećemo ga ni imati već timska igra pa ko ispliva na kojoj utakmici. Ali nešto tipa Lojd ili M-Will nemamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Alfa mužjaci bi trebali biti Džoni, Ognjen i Ostin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 6 minutes ago, Laki21 said: Alfa mužjaci bi trebali biti Džoni, Ognjen i Ostin. Kako definisati Kalinu u tom slučaju? Predator? 8 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Svi smo izgleda u stanju šoka i dalje zbog Kalininog potpisa, pa svako malo zaboravljamo da je u rosteru. 😅 16 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 12 minutes ago, pavijan2 said: Kako definisati Kalinu u tom slučaju? Predator? Ladno sam ga zaboravio 👀 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 21 minutes ago, Laki21 said: Ladno sam ga zaboravio 👀 Da je Fica pa da razumem..Ali Kalina.... Razocarao si me kao covek Laki. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Da je Fica pa da razumem..Ali Kalina.... Razocarao si me kao covek i kao komunista Malo sam ti prepravio. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Kalina i Dragovic... Kakvi carevi...Dokaz da moze jos ponekad da se sanja 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Sutra je utorak, ako ne dodje centar zabrinucu se. Posljednji put kad smo dugo cekali pravo rjesenje, dobili smo energy kinga. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (edited) 1 hour ago, Laki21 said: Alfa mužjaci bi trebali biti Džoni, Ognjen i Ostin. imaće i dovoljno minuta da to dokažu. ova spoljna može da skoruje iz svakog segmenta napada...ima tu i visine i skila i iskustva. ako nađemo tu neke minute i za Kalinu...ima da pršče. Edited August 23, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 19 minutes ago, Sector said: Sutra je utorak, ako ne dodje centar zabrinucu se. Posljednji put kad smo dugo cekali pravo rjesenje, dobili smo energy kinga. Centar se NIKAD ne dovodi utorkom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 31 minutes ago, Kankkunen said: Malo sam ti prepravio. hahahahaha na to sam i mislio al ima ovde publike kojima smeta ta rec pa nisam hteo. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Bivsi urednik monda napisa na tnjiteru da monro nikad nije bio opcija. Sta znam, meni bi Blek bio dobar ubod. Ne mnogo skila, ali ce osigurati skok i odbranu reketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 25 minutes ago, pavijan2 said: Centar se NIKAD ne dovodi utorkom! Osim ako nije (Tuta) Bugarin 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 9 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Osim ako nije (Tuta) Bugarin 😉 Od Glučkova nema ni jednog Tute koji bi bio za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Zech Auguste u Ced.Olimpiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Mozda bismo mogli da pojurimo M. Lenarda, obzirom da su mu vrata u NBA za sada zatvorena, zbog gluposti, rekao je neku uvredu dok je strimovao igrice... Decko je pre godinu dana bio starter u NBA finalu, ima dobar size, a moze da razvuce odbranu sutem za 3. Za nase uslove bombona, sad, pitanje je da li imamo para za njega i da li smo spremni da rizikujemo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 21 minutes ago, Hogar said: Zech Auguste u Ced.Olimpiji kad smo digli white-a, trebali smo i njega.. jeste da su mu bacanja skandalozna, al tesko da ima neki bolji slobodan dostupan igrac a da je sa el/ec iskustvom.. ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts