Haggard Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 52 minutes ago, Šarac said: Kalina je ili bio pijan kada je dosao kod nas ali oko njega ce se sve vrteti u smislu da se nece stedeti na obe strane terena. White he vise nego dobar. Luka je bio isto dobar,bolji id Kuzmica u smislu poena. Kyz nihe bio los samo se manje ucinkovit bio 😀. Holins se nihe ispucavao ali fa hednostavno nihe isao sut za tri. Deda igrao playa sa Uskokovicem , mnogo izgubljenih (10 zajedno njih dvojica u zbiru Simon nije ulazio ali je bio na klupi. Cvrsto se igralo, klinci usli isto. Fmp he smanjio tazliku ba kraju nekim vezanim trojkama inace bi bilo preko 10 razlike. Za prvu nista se vise nije moglo ni ocekivati ako se zna da tri igraca sa po 20 prohektovanih minuta nisu ni igrali. Jos je rano za bilo kakve zakljucke,pogotovo kada je DR u pitanju. Ali hrkljus nam be gine.🤣 Ni ja nikad neću naučiti da kucam na smart telefonu. I meni stalno uleće "h" umesto "j" i "b" umesto "n". I najkraću poruku kad kucam moram da ispravljam bar poneku reč. A na onim starim cigla telefonima kucao sam bez gledanja i bez greške. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kazu da nas bas nije htelo, gomilu smo stativa pogodili, neka vratice se kad bude bilo bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 hours ago, Kankkunen said: Dobili smi FMP 69-64 Evo Đavolko vas pozdravio i poslao statistiku. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Da sam Covic Filip napisao bih saopstenje zbog ovakvog odnosa u slobodnim bacanjima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kako se dojmio Izundu onima koji su gledali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Hollins 0/6 za tri poena. Videcemo kako ce to izgledati na pravim pripremnim turnirima i sa tri bitna igraca na spoljnim pozicijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 hour ago, Laki21 said: Evo Đavolko vas pozdravio i poslao statistiku. Kakva statistika Uskokovića, posebno se ‘dojme’ TO, a ni +/- mu nije loš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 13 minutes ago, Ridji said: Kakva statistika Uskokovića, posebno se ‘dojme’ TO, a ni +/- mu nije loš Nije hteo da zapinje protiv bivseg kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Da nastavim i ja seriju, Kapiten nastavlja u EL ritmu, opet je jedini igrac sa minus indeksom. Bice to dobro kad krene sezona, bice opet Kalemegdan u junu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 7 hours ago, Kankkunen said: Kakav sad centar, nema od toga ništa do proleća ... tek kad olista ako je drvo, procvetace. 6 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Isti smo i po kucanju a i po visini. Ja namerno grešim pri kucanju da ispadne da sam visok. 7 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 White momacki otvorio sezonu😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Kalina 10-8-6, takvog igrača nismo imali još od Kaline. 8 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Marcos Knight (Monaco) slobodan. Samo kažem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 4 minutes ago, Veteran said: Marcos Knight (Monaco) slobodan. Samo kažem Može. Taman nam fali swingmena. Imamo samo 6 komada 😄 Edited September 1, 2021 by L' Imperatore 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 utisci sa RSB Quote Elem. Igrali smo faktički bez bekova i to se itekako odrazilo na organizaciju igre. Glavni kreator nam je bio Kalinić, što dovoljno govori. Viđali smo više petorki sa četiri ili čak pet krilnih igrača, obzirom da je Deda krpio na kecu a Mitar igrao (samo) na pet (kako će očigledno biti i tokom sezone). Uskok - mučio se sve vreme bez pomoći u prenosu i organizaciji. U drugom delu su mu par lopti uzeli iz ruku u vrlo kratkom periodu. Vrlo neubedljiv. DeDa - bez obzira na statistiku, loše se snašao, takođe bez pomoći drugog bolhendlera u petorci. Holins - jasno je na prvi pogled da je to igrač koji će napadački doprinos davati igrajući prvenstveno bez lopte. Vidi se da je vrsan defanzivac i atleta. Inače ga Radonja hvali. Lazić - kao da se stesao i odlično sve to izgleda. U svom top izdanju. Lazarević - fenomenalno izgleda a imao je i finu minutažu i kad se "lomilo" bio u petorci sa Kalinom i Lazom. Ta varijanta je zaista beton. Neću se iznenaditi ako bude imao neku ulogicu ove sezone. Kalinić - brutalan igrač. Simonović - nije ulazio i realno nema ulogu. Vajt - pobrao najviše aplauza i ostavio najbolji utisak na publiku. Agresivan na oba kraja terena, ima veliku slobodu da šutne kada je u prilici, a posebno u tranziciji. Očigledno da će biti među nosiocima igre. Mitrović - bio sasvim solidan i verujem da će imati svoje role na petici. Kuz - iako ga baš hvale mi nismo uspeli da vidimo neku promenu u odnosu na proleće. Prebrzo se doduše igralo i bez ikakve organizacije u pozicionom napadu. Gušić, Popović - očigledno su tu samo zbog treninga. Just now, Obi-Wan said: Lazarević - fenomenalno izgleda a imao je i finu minutažu i kad se "lomilo" bio u petorci sa Kalinom i Lazom. Ta varijanta je zaista beton. Ovo je ona postava za čuvanje rezultata, koš nas ne interesuje, al volimo da bijemo u odbrani 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Meni je najjači ovaj line: " Prebrzo se igralo" Konačni rezultat: 69-64 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Pa prebrzo za Kuzmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 lazic, lazarevic, kalina, cvrsce nego bedem crnogorske rukometne reprezentacije iz vremena djurkovica i djukanovica. steta sto nemamo izmene odbrana - napad u kosarci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Kako smo stigli od: ,,Leptejebo potpiso Kalina,, do ,,Luka uleći, Kuz nam propo...''? Ra: ,, ...vidi Luka, ti ćeš biti centralna figura ovog tima...'' Luka: ,,...hvala šefe, znači biću opet kapiten?" Ra: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 25 minutes ago, bosMan_jr said: Pa prebrzo za Kuzmica Moracemo da snizimo rezulate na ispod 60 poena, i ima da plodi Kuz😀 24 minutes ago, Haggard said: lazic, lazarevic, kalina, cvrsce nego bedem crnogorske rukometne reprezentacije iz vremena djurkovica i djukanovica. steta sto nemamo izmene odbrana - napad u kosarci Nadam se da pamtis brutalni beton trio Senjanin Maglajlija, Djuro Kapa i Stevo Nikocevic😀Vise puta nisu odgovarali za krivicno delo-pokusaj ubistva sa predumisljajem🤣 Edited September 1, 2021 by Gudura 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ovo je trening utakmica na početku priprema. Igrali smo bez Voltersa, Ivanovića i Dobrića a prvi centar još nije došao. Nije baš za izvlačenje nekih konačnih zaključaka kako ćemo izgledati. Inače Seltik sa RSB kaže da je u junu bilo dogovoreno sa Tarčevskim ali se Mesina odlučio da ga zadrži. Takodje da je Grejndžer bio blizu dolaska pa se onda doveo Volters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 31 minutes ago, Obi-Wan said: Lazarević - fenomenalno izgleda a imao je i finu minutažu i kad se "lomilo" bio u petorci sa Kalinom i Lazom. Ta varijanta je zaista beton. Fina minutaza, jedva preko 5 minuta Mada ono jes', koliko ce da ima tolikom sezone i ovo je fino za njega. Quote Lazić - kao da se stesao i odlično sve to izgleda. U svom top izdanju. Sta li bi bilo da ne izgleda sve to odlicno. Mislim nije Laza neko ko puni statistiku visokim indeksima, ali na indeks 2 da izgleda odlicno... Naravno pretpostavlja se da je standardno dobra odbrana kad ga trenira Radonjic, medjutim ovoliko hvaljenje i top izdanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 31 minutes ago, L' Imperatore said: Meni je najjači ovaj line: " Prebrzo se igralo" Konačni rezultat: 69-64 Doživljaj brzine je jako individualna stvar 😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) Ja mislim da ce Kuz dobiti Silbovanje ubrzo. A mozda ne mislim, al se nadam. Edited September 1, 2021 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts