pavijan2 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 @ŠaracZar se Čović i Radovanović nisu razišli još neke 2008/09. Ni Raši ne cvetaju ruže od kad se sa Čovićem raskantao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 nisam ispratio...šta bi sa Janis Embidom...? ako već ne možemo toliko da se otvorimo, dajte da zaebemo da ga spominjemo ovde. prepisaće Žoc i zveknuće mu ponudu od koje se prelazi iz NBA u EC uz pratnju tamburaša. već mu jednom to prošlo. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ja msm da ovo nije Pefi u pitanju. Vec neko sasvim drugi 😁 domaci igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Taj na koga mislis je pod masnim ugovorom. Inace bi sad umjesto stranice 188 pisalo 1880. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 "A Uroš Luković u Zadru. Ovo sa prvim centrom je postala prava noćna mora. Nama će prvi centar biti Miletić koliko ja vidim." -Kuper Dva topika,dve strane,dva kluba ali fore koje se podmecu narodu iste.Tamo polupali pola evropskog trzista i jadni ce da igraju sa Mileticem kao starterom a mi satro sa tandemom Kuzmic,Mitrovic.Vazi. Neki bi rekli da su to ti cuveni sateliti klubova. I zato se ovaj topik raspada @Guru Ako se nama stvarno zadesi tandem Kuz,Luka evroliga treba da nas izbaci,ozbiljno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Šarac said: Noko ima vece finansijke prohteve, tj ne zeli da nastupa ove sezone za pare koje je imao kod nas, tj van je nas finansijskih mogucnosti. To je već realnije, ali nemoj onda da nam vređaš IQ sa pričom kako Radonja hoće nešto drugo. Neće ništa drugo, nego je čovek pokazao svoj kvalitet i sad logično hoće to da unovči (ko je rekao Loyd, L.Brown, Beron i ostali). Znači jeste dobar potez vraćanje Noka i pedaliranje Obrajanta. Još bolji bi bio lockovanje Noka na 2g umesto 1+1 pl.option. Da skratimo priču, nemamo pare da platimo kvalitet Noka i zato tražimo svoje šanse u rizičnijim opcijama...ne trpati Radonju u tu priču. Radonja hoće Noka, al Čović nema budzet. Kratko i jasno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 2 minutes ago, Obi-Wan said: To je već realnije, ali nemoj onda da nam vređaš IQ sa pričom kako Radonja hoće nešto drugo. Neće ništa drugo, nego je čovek pokazao svoj kvalitet i sad logično hoće to da unovči (ko je rekao Loyd, L.Brown, Beron i ostali). Znači jeste dobar potez vraćanje Noka i pedaliranje Obrajanta. Još bolji bi bio lockovanje Noka na 2g umesto 1+1 pl.option. Da skratimo priču, nemamo pare da platimo kvalitet Noka i zato tražimo svoje šanse u rizičnijim opcijama...ne trpati Radonju u tu priču. Radonja hoće Noka, al Čović nema budzet. Kratko i jasno. A ima za Kalinica, Jovica, Whitea, dvojku trpaca, Ivanovica? Ok , Covic ne da pare kojih nema da bi naudio jadnog Radonju da stvori mocan tim za top 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 13 hours ago, Kankkunen said: Ovo sam u stvari ja, zvao me Radonja na kafu nakon prijateljskog druženja u Budvu. Kasnije smo skontali da bi to mogli iskoristiti i napraviti fotografiju slabog kvaliteta, te pustiti buvu da je sve dogovoreno sa "Pefijem" kako bi pogurao Jovića da konačno potpiše za nas. Eto vam braćo cele istine. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kum vam se verovatno smeje ako čita ovo. A i treba ložiti zaludnu masu. Ako dođe samo Jović, i pored svih rizika mislim da je to dobar potez. Ako dođe samo Marković, i pored svih benefita mislim da je to loš potez, al uz dobrog SG može da prođe nekako. Ako dođu i Jović i Marković a ostanu rupe na drugim pozcijama, ne znam prosto šta bih rekao, neko bi morao za to da odgovara. Ako dođu i Jović i Marković i pokrijemo proverenim igračima i ostale pozicije, kako se onda tačno razlikujemo od KKP na steroidima? 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Kum vam se verovatno smeje ako čita ovo. A i treba ložiti zaludnu masu. Ako dođe samo Jović, i pored svih rizika mislim da je to dobar potez. Ako dođe samo Marković, i pored svih benefita mislim da je to loš potez, al uz dobrog SG može da prođe nekako. Ako dođu i Jović i Marković a ostanu rupe na drugim pozcijama, ne znam prosto šta bih rekao, neko bi morao za to da odgovara. Ako dođu i Jović i Marković i pokrijemo proverenim igračima i ostale pozicije, kako se onda tačno razlikujemo od KKP na steroidima? Mi se gruvamo domaćim steroidima, a u pozadini svira kosovski ciklus. #nismoisti Edited July 28, 2021 by Liska Manjina 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Valjda je njihov moto " nismo isti". Za nas se zna. Državni bankomat, Rusi, Arapi i para ko pleve. Kod njih bi trebala jedna združena akcija kriminalističke i poreske policije da se otkrije okle pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaSD Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 I RSB potvrdio kumovu zagonetku. To je to izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Jbt 2 godine....Nekako bih razumeo da je na godinu dana....Ovako se samo zakopavamo... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Verujem u sud i skauting Dejana Radonjica, to mi prvo pada na pamet i zato necu da kritikujem bas nista, iako mi cigani uvek ocekujemo bolje, sta god to znacilo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Jović i Marković na pleju...đe onaj Acibadem kad nam najviše treba 8 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Teško je poverovati da smo Pefiju mi ponudili dvogodišnji ugovor. Verovatno je to bio njegov uslov što je i razumljivo. Edited July 28, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kakva nam je ekipa 40 minuta ce se samo cuti: defense defense defense! I onako nema najvernijih zbog Kaline. Sad imamo samo jednu pesmu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 22 minutes ago, Manoly said: Verujem u sud i skauting Dejana Radonjica, to mi prvo pada na pamet i zato necu da kritikujem bas nista, iako mi cigani uvek ocekujemo bolje, sta god to znacilo. Verujem i ja.Samo mi je problem sto je Markovic na 2 sezone jer je igrac u padu i plus povrede. A ako tu bude i Jovic kome je slicna situacija a jos gori sa povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 i proslog leta je gazda najavio "kupujmo domace" pa doslo 9 stranaca, sada sve nadoknadjujemo i dovodimo samo domace, zli stranci ne postoje. pitam se cime je ovaj arom white zasluzio mesto u nasem timu za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Jovic i Markovic je brutalno na pleju, pod uslovom da dovodimo i igraca na poziciji 2 sa poenima u rukama, igraca koji menja ritam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 minute ago, Stefi88 said: Jovic i Markovic je brutalno na pleju, pod uslovom da dovodimo i igraca na poziciji 2 sa poenima u rukama, igraca koji menja ritam... Ne menjaj ritam super je ovako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Markovic je prosle sezone u EC odigrao 20 od 21 utakmice i igrao prosecno 23 minuta. Sezonu pre odigrao je svih 16 utakmica EC, sa prosecnom minutazom od 28 minuta. Sezonu pre u EL u dresu Himkija 27 od 30, prosecno 24 minuta. Sezonu pre u EL, takodje za Himki 33 od 34 utakmice, prosecno 24 minuta. O kojim povredama je to rec? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 18 minutes ago, Dragan Mićić said: Kakva nam je ekipa 40 minuta ce se samo cuti: defense defense defense! A kad mi imamo loptu onda ispaljujemo za 3p ili neki opusteni turnover? Po vec oprobanom receptu koji nam je doneo vec jednu evropsku titulu. Spoiler Veliki trener Petrović skenirao je svakog njihovog igrača i do detalja postavio igru kad rival napada, da ptica nije mogla da proleti. Slušajući ovo, ”vickasti” Dragiša Binić je pitao Ljupka: ”Šefe, a šta da radimo kad mi imamo loptu”? Ljupko je za trenutak zastao i odgovorio: “Predajte je njima!” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ovaj tim ce opasno napasti F8 ove sezone. Nema tog tima kome ce biti lako dati jedan kos u Areni, o 70 da ne pricamo. Steta sto nismo mogli uzeti Dangubica i Blazica i ovog Tobija i to bi bila bas opasna ekipa..kojoj se ne znaju limiti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts