StiviKivi Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Meni se lično Pefi uopšte ne bi dopao kao pojačanje u ovom trenutku. On ne bi igrao kod nas za manje od 400,450 hiljade a mislim da za te novce možemo nekog boljeg da nađemo. Makar bio neki klinac sa koledža za 250,300 soma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Radonjic je u fazonu da Noko nije njegov cup of tea, tako da nije do para ili bilo cega, vec . Za Jovica sam cuo preksinoc, kad i za Kalinica. Kao i da jurimo nekog beka, naravno ime sam zaboravio, ali igrao je u NBA i ove sezone, bio visok pik pre par godina, al nije se nesto snasao tamo. Edited July 16, 2021 by Markoss 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Da nije D'Angelo Russell? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Deluje mi neverovatno da Noko nije Radonjin tip, meni deluje doslovno nacrtan... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 6 minutes ago, Markoss said: Radonjic je u fazonu da Noko nije njegov cup of tea, tako da nije do para ili bilo cega, vec . Za Jovica sam cuo preksinoc, kad i za Kalinica. Kao i da jurimo nekog beka, naravno ime sam zaboravio, ali igrao je u NBA i ove sezone, bio visok pik pre par godina, al nije se nesto snasao tamo. Ne smeš da zaboravljaš ono što jenajbitnije za forumsku populaciju, ime pojačanja se pamti zanavek!😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 8 minutes ago, Markoss said: Kao i da jurimo nekog beka, naravno ime sam zaboravio, ali igrao je u NBA i ove sezone, bio visok pik pre par godina, al nije se nesto snasao tamo. Evo da probam da ti osvezim secanje sa par imena koje se uklapaju u ovaj profil: Terrance Ferguson, Zhaire Smith, Jerome Robinson, Romeo Langford 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 14 minutes ago, Markoss said: Radonjic je u fazonu da Noko nije njegov cup of tea, tako da nije do para ili bilo cega, vec . Za Jovica sam cuo preksinoc, kad i za Kalinica. Kao i da jurimo nekog beka, naravno ime sam zaboravio, ali igrao je u NBA i ove sezone, bio visok pik pre par godina, al nije se nesto snasao tamo. Ja sam sve ovo znao onda kad je Radonja potpisao.😁🔪 Kakav je ovde defitizam bio....kao da bi EL igrali sa omladincima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 10 minutes ago, Markoss said: Radonjic je u fazonu da Noko nije njegov cup of tea, tako da nije do para ili bilo cega, vec . Za Jovica sam cuo preksinoc, kad i za Kalinica. Kao i da jurimo nekog beka, naravno ime sam zaboravio, ali igrao je u NBA i ove sezone, bio visok pik pre par godina, al nije se nesto snasao tamo. Frank Ntilikina, uini daje lovu za transfer. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kum žoržo Posted July 16, 2021 Popular Post Share Posted July 16, 2021 Добар дан. 42 18 2 13 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 6 minutes ago, Laki21 said: Deluje mi neverovatno da Noko nije Radonjin tip, meni deluje doslovno nacrtan... Ovo sam malopre procitao na RSB, da ga Radonja ne zeli previse. I meni deluje cudno, covek je atleta, dobar defanzivac...ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Verujem da ce i naredna pojacanja biti kvalitetna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, kum žoržo said: Добар дан. Čim je ћерилица, znamo kolko je sati 🙂 P.S. 14:49. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Slab low post..a otera Rita..😂😂 posveceno ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Dobrodoslica Jovicu. Valjda ce ga posluziti zdravlje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Mozda na poziciji 5 za te novce koje trazi NNoko ima bolju opciju po njemu. Ili, ce se dovesti malo jeftiniji centar koji vrti pik i igra odbranu a vise novca za beka... Edited July 16, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Za minut 10 reakcija na Kumov post 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Predragdjape said: Ili, ce se dovesti malo jeftiniji centar koji vrti pik i igra odbranu a vise novca za beka... znajuci radonju, trazice se centar teskas koji ima neku post igru 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: znajuci radonju, trazice se centar teskas koji ima neku post igru Monro? Kum je pozeleo dobar dan. Mirise mi na Gudurica. 😄 Ili je sada Jovic na redu 😄 Edited July 16, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, Green23 said: Za minut 10 reakcija na Kumov post 😄 Ima najbolji PER indeks na forumu. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 kum je najavio jovica ako je noko bivsi onda nam fale 2 beka i centar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 8 minutes ago, Devil In My Pants said: Ja sam sve ovo znao onda kad je Radonja potpisao.😁🔪 Kakav je ovde defitizam bio....kao da bi EL igrali sa omladincima.. Radonjicu ti li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 3 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: znajuci radonju, trazice se centar teskas koji ima neku post igru Sofo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: kum je najavio jovica ako je noko bivsi onda nam fale 2 beka i centar Ako je Jovic zavrsen, pre ce biti da ce doci 1 bek kome ce Ivanovic i Dobric ispomagati na 2 i jedan centar.. Moje neko misljenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 7 minutes ago, Hugo Punch said: Ovo sam malopre procitao na RSB, da ga Radonja ne zeli previse. I meni deluje cudno, covek je atleta, dobar defanzivac...ne znam. Meni je baš izgledalo da su Radonja i Noko kliknuli. Mislim da je RSB priča izlazna strategija, jer očito nisu mogli da ga zadrže. U jednom trenutku su pisali i kako Dobrić ima "brojne nedostatke", kad je valjda postojala opasnost da zapali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 14 minutes ago, Manu said: Evo da probam da ti osvezim secanje sa par imena koje se uklapaju u ovaj profil: Terrance Ferguson, Zhaire Smith, Jerome Robinson, Romeo Langford ja sam na džeroma pomislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts