Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 7/14/2021 at 6:30 PM, Devil In My Pants said:

Mene i dalje impresioniraju ljudi koji misle da Nesha Ilic vise sns od Nebojshe iz Zeleznika.

Ovo je politicka igra sa kojom je Nebojsha od Zeleznika odavno upoznat.

Klasicno botovanje i smaranje od Nebojshe sa svojim satelitima. Imacemo dobar i konkurentan tim za borbu za F8...

Expand  

ajde sad da se uozbiljimo..

ako uzmemo da su na postojeci sastav ostali loyd, walden i nnoko to bi bio 30% jaci tim nego prosle sezone, ali to bi i dalje bio tim koji bi max, tj u najboljem slucaju dobacio do mesta broj 12..

e sad i sam znas koja je verovatnoca da umesto loyda, waldena i nnoka dodje boji igrac u odnosu na njih?

tako da mani se tih miki maus prica o top8..

Edited by n4l1m
  • Like 1
Posted
  On 7/14/2021 at 9:48 PM, n4l1m said:

ajde sad da se uozbiljimo..

ako uzmemo da su na postojeci sastav ostali loyd, walden i nnoko to bi bio 30% jaci tim nego prosle sezone, ali to bi i dalje bio tim koji bi max, tj u najboljem slucaju dobacio do mesta broj 12..

e sad i sam znas koja je verovatnoca da umesto loyda, waldena i nnoka dodje boji igrac u odnosu na njih?

tako da mani se tih miki maus prica o top8..

Expand  

Kosarka je timski sport. Noko je bio neupotrebljiv, lis trener, korona, a Volden je totalno overate igrac. 

Ko je igrao za nas u F8 sezoni od stranaca...uz tribine, dobrog trenera i ratnicki tim, pa sve je moguce, skupo cemo prodati kozu bar.

Sacekajmo da se kompletira roster, toliko bar mogu ovdasnji kosarkaski strucnjaci..

Posted

Lorenza možemo da nabavimo u prirodnoj veličini samo printanog na 3D šrampaču, a i to neće da nam izadje jeftino. Waldenu želim da se što pre oporavi i vrati u formu...ozbiljno smo ga izraubovali. Nnoku hvala što je i ovoliko strpljenja imao za nas jer je pokazao želju, čak i uz taj uslov povećanja cifre. Nadam se da je Grejndžer šala...jer smo već probali 4-5 komada iz te vreće. Možda se ipak okrenuti domaćoj bazi i videti sa Rakoćlem i Jestratijevićem koliko im treba da se dovedu u red. Čujem i Neša na treningu povremeno hitne trojke 8-10...u espadrilama i spodvrnuti rukavi.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

• Like 1
Posted (edited)

Hermanson sa Jovicem -> malo guzva ali super sto da ne, imaju obveznici para puno…

Hermanson bez Jovica -> nije dobro nikako

Edited by bosMan_jr
Posted
  On 7/15/2021 at 7:54 AM, Chaos Is Me said:

Poslednji put kad je bio "buenos dias" došao nam je španski rekreativac atletskih predispozicija jednog poštanskog službenika. 

Expand  

A ja sam morao da se samaram pred ogledalom da bih poverovao da to sve nije kosmar vec istina i realnost.

Cekaj je kum pozdravlja po nacionalnosti igraca ili po zemlji u kojoj je igrao zadnju sezonu?

Posted
  On 7/15/2021 at 7:54 AM, Chaos Is Me said:

Poslednji put kad je bio "buenos dias" došao nam je španski rekreativac atletskih predispozicija jednog poštanskog službenika. 

Expand  

Ali je bio dobar čovek. Ljudski kvaliteti pre svega.

On 7/15/2021 at 8:06 AM, Hugo Punch said:

A ja sam morao da se samaram pred ogledalom da bih poverovao da to sve nije kosmar vec istina i realnost.

Cekaj je kum pozdravlja po nacionalnosti igraca ili po zemlji u kojoj je igrao zadnju sezonu?

Expand  

Buenos dias, može biti i neki Meksikanac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...