Šarac Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 7 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: igraca za koga je u jednom trenutku bilo upitno da li ce moci da se bavi sportom ne moze da potpise na duze od nekoliko meseci? odbijam da poverujem u to U periodu od decembra kada se vratio pa sve do finalne serije na stub srama bi svako stavio onoga ko je potpisao NOKA na duze od do kraja sezone. I kao po obicaju kada bilo koji nas igrac odigra nesto a on je odigrao samo to finale a sve pre toga je bilo krajnje diskutabilno iz objektivnih razloga, sada drvlje i kamenje kako se nije prepoznao momenat da mu se da visegodisnji ugovor. Mogu da zamislim kuknjavu da smo izgubili finale a da je neko bio prorok i dao mu visegodisnji ugovor sa nama , igracu koji nije potrcao 4 meseca sa jedva dobijenom dozvolom za bavljene sportom. Samo iz razloga sto je nasa lekarska ekipa zazmurila na jedno oko i da broj preskakanja srca bile u na novom dozvoljenom nivou a ne kao u avgustu gde je prag bio dosta veci iz dobro poznatih razloga sa nesrecnim OJOM. Uostalom Kuzmicu je dat visegodisnji ugovor pre nesrece, pa mu je proslog leta ponovo dat visegodisnji a ovde 95 % zna da ne zasluzuje taj ugovor nego imaju laznu nadu da ce ga Radonjic oporaviti. Hoce to, kako da ne. You win some, you loose some. Samo sto mi sve vise vise u toj kocki gubimo . 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 jos bolje sto si uzeo kuzmica kao primer dakle, osoba koja ja kuzmicu dala visegodisnji ugovor, a noku na 6 meseci, bi trebala da se bavi nekim drugim poslom 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Šta vam je ljudi, ako smo mogli da dobijemo bogati Fenerbahce sa Žocom i to sa Tomićem na klupi, dobićemo i očito, u najmanju ruku isto tako bogati Partizan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Neki malo brkaju lončiće. Nije isto pobediti Želimirov Fener i Želimirov partizan. U prvom slučaju je bitno samo šta se pokaže na terenu, a u drugom..pa.. završite po volji. Edited June 25, 2021 by thelosttribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Аух људи, бију тешка м артиљеријом са свих страна. Хоћемо ли некако преживети ово??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Neki malo brkaju lončiće. Nije isto pobediti Želimirov Fener i Želimirov partizan. U prvom slučaju je bitno samo šta se pokaže na terenu, a u drugom..pa.. završite po volji.A i nije isto bogati Fener i prebogati Partizan SNS. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Kad Radonja skocka hard difens tranzišn ofens biće deep purple na Žocovom licu. 23 2 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sto se toliko vas zabrinulo sto je Zoc dosao u KKP? Meni je bas drago. To je samo plus za srpsku kosarku, naravno, ako sve ostane u granicama sporta i nema nikakvih drugih zakulisanih radnji, a iskreno se nadam da ih nece biti i da je vreme gepekovanja i otimacine proslo. Ja nemam nikakav problem s tim da Partizan bude jak sa Zocom i gomilom dobrih igraca. I da mi budemo jaki kako dolikuje, pa ko bude bolji na terenu, ko bude imao vise inspiracije i bolji pristup, neka pobedi. Bezveze mi ove borbe u KLS sa Megom i u ABA sa Bokanom (namerno ne kazem sa KK Buducnost). Tako da ono... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Da l da im ustupimo da igraju EL, malo glupo ovako... 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Možda im zbog Žoca sada priznaju onu EC titulu zbog da prestanu da spominju više tu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 10 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Nadam se da cemo najboljeg trenera u Evropi docekati kako dolikuje, dugotrajnim aplauzima. Nadam se i da ce mu Nesa Ilic pre pocetka utakmice uruciti plaketu "najveci Srbin", ali to su samo moje zelje, razumecu ako se ne ostvare. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Odlazak Lendrija Noka je vec nesto sto nikako nisam zeleo. Mucio nas je cele sezone odsustvom i nekonstantnoscu, odigrao maestralno kad se odlucivalo i...puf, ode. Velika steta, zvucacu apokalipticno, ali tesko nadoknadiva (videti pod pokusaji zamene Noka u prvom delu sezone). 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Jbg, drugovi cigani... Borba mora biti neprestana. Na kraju, mnogo toga poslednjih 20god vise nije samo sport, ajd da navijamo za nasu Zvezdu i pratimo Radonjin skauting, ionako nas ceka dugo, toplo ljeto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Nadam se da predsednik zna da su i navijači Zvezde glasači i da će ovo nivelisati jednim Nemanjom Bjelicom. Edited June 25, 2021 by Dropkick Murphys 5 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Gde su i šta rade Rikardo Marš (jedan od omiljenijih stranaca), Entoni Majls i Džamar Jang? Psiho ovo može da ispegla samo ako nam dovede Kalinu, Belog i Bobija za iste novce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 9 minutes ago, Čvarkov said: Gde su i šta rade Rikardo Marš (jedan od omiljenijih stranaca), Entoni Majls i Džamar Jang? Psiho ovo može da ispegla samo ako nam dovede Kalinu, Belog i Bobija za iste novce. Nisi cuo da Kalina ide preko puta? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ne znam za vas ali ja sam razočaran, više nikada neću da glasam za SNS. Državne pare treba da se dele ravnomerno a ne sve da se potroši na dovođenje Željka u KKP. 5 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Meni je jako glupa prica to da bez jakog Partizana nema jake Zvezde, ili obrnuto. Prvo sto se kosi sa logikom jer je trziste domacih igraca iovako ograniceno a drugo jer za sada winner take it all sto se tice EL koja vuce sve drugo. Titula se pise, zabole me dal je protiv Mege ili Partizana u znojari Pionira u junu. Vidim opet krecu smaranja sa institucija pricom, a zaboravlja se da su imali svega 8 titula prvaka dok nisu krenuli bolje da treniraju i kad je krenula tzv dominacija. Daleko su oni miljama i od nase Uvalin sezone kada smo stvarno bili pusteni niz vodu, bez zavoja i bandaza i kada smo slusali pricu da je pogresna prica da je spas Zvezde spas za srpsku kosarku, kurva umire itd. Tako da sto se mene tice, ne bih imao nista protiv da i mi budemo 13 puta sampioni, niti bih u ovoj situaciji bio gadljiv ni malo. 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 8 minutes ago, Manoly said: Nisi cuo da Kalina ide preko puta? 😄 Sve se nadam da je to neka neslana šala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Igrica došla do kraja, ostala nam finalna "kraljica" purpurni ŽOC, nafilovan SNS parama sa okolnim siledzijama iz Prislonice. Sad ili nikad. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ljudi treba da gledaju malo realno, ne samo crno ili belo. Dolazak Zoca, kome ce se skockati sigurno tim koji ce napasti sam vrh Cipiripija i Aba, tu nema sumnje. Sa druge strane, nakon dolaska dve "bombe" Dzonija i Mitrovica i od vec potpisanih Jovica i Avramovica nema za sada nista. Takoreći zatisje veliko. Kad ono, jos gore, odlazi nam proveren igrac, Noko. Nije to pesimizam, i kukavicluk, to je zdravorszumski pokusaj da se na osnovu informacija stvori neka projekcija. Hronologija dogadjaja od euforije do ovoga nas bas jebucka. Mozda debelo gresim, pa se umesto Noka pojavi neki Greg Monro. Nadam se tako nekom scenariju, u suprotnom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 njoko je setajuca katastrofa. onoliki covek sa ravnim tabanima je acl u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 41 minutes ago, K.Dot said: Ne znam za vas ali ja sam razočaran, više nikada neću da glasam za SNS. Državne pare treba da se dele ravnomerno a ne sve da se potroši na dovođenje Željka u KKP. Ja sam vec svoju SNS clansku karticu isekaotm! 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Nisi cuo da Kalina ide preko puta? [emoji1]...Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts