NMX Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Novak sutra od 8 uveče sa Beretinijem. Uz publiku (valjda može do 11). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Inace, Zidansek dobial 1. set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Deluje mi kao da Zverev moze danas da kiksne, Fokina ima iznenadjujuce veoma dobru sezonu na sljaci, gde je uglavnom ispadao od najboljih tenisera. Ono sto se daje primetiti da on polako sve vise postaje konstantniji na GS turnirima. US Open finale, na AO je naleteo na Novaka u QF, pa mu se moze oprostiti i sada ima lepu sansu da se dokopa polufinala. Ne bi me cudilo da uskoro postane i sampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 jel ovu slovenku trenirao onaj trener ( nazalost bolestan od carcinoma) sto je poceo saradnju sa olgom pre bolesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Badosa bila bolja od Zidansek na samom pocetku, ali se onda stegla i Zidansekv sad skroz preokrenula mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) U medjuvremenu Badosa dobila 2 set. Edited June 8, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Vesnina i Karatsev u SF miksa. Edited June 8, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 45 minutes ago, vanjabarsa said: jel ovu slovenku trenirao onaj trener ( nazalost bolestan od carcinoma) sto je poceo saradnju sa olgom pre bolesti ? Ne. Njen trener je bio Zoran Kranjc od malena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ozmo je valjda imao neki intervju s njom sad skoro, ima na sajtu SK, ali nisam citala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Badosa sad bacila reket, bas onako agresivno, komentator kaze da je mislio da je bilo u pravcu linijskog, ali se na srecu nista nije desilo. I nije dobila CV (za bacanje reketa). Cisto da se pribelezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) kakav tenis igraju Badosa i Zidansek! Kakva borba! I Slovenka ide dalje! Nova Mima Jausovec? Edited June 8, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) e hebi ga, ja sam navijao za beogradsku pobednicu ........................ Edited June 8, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 obe su bile odlicne, ne bi mi bilo zao ni da je Badosa prosla (posebno posle onih problema koje je imala u Australiji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 pretpostavljam da je i ovo relevantna informacija... Medjedovic igra svoj mec (TB 1. seta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Ocekivao sam pobedu Badose, ali od sredine prvog seta se bas stisla i tek se vratila kada je bila priterana uza zid. U dobroj je formi, ovo je generalno odlican rezultat, ali i propustena velika sansa. Zidansek je povremeno igrala kao u transu, one spasene BL kod 6-6 su neverovatne, ali mislimda ce je naredna protivnica dobiti na njenu nekonstantnost. Pavljecenova je ovde najiskusnija, ima i nekoliko dobrih RG iza sebe, i nikada nije bila bliza finalu (nisam siguran ni da je uspela ikada da udje u polufinale GS), ali silini porazi u 1/4 finalima govore dosta i o tome kako igra kada je pritisak veci. Ribakina je odlicna bila protiv Serene, ako odigra na tom nivou tipujem na nju. Edited June 8, 2021 by Milutinov Tata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Brkic i Cacic izgubili QF od PHH i Maua. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ribakina do prvog seta u TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Baš mi žao Badose, ko zna kad će opet imati ovakvu priliku... u stvari svaka od njih osim Ige. 5 hours ago, de Havilland Mosquito said: Koliko sam shvatio, ovaj lik je Federerov fan, ali u par navrata je vrlo objektivno i korektno analizirao mečeve, bar ono što sam ja gledao... npr, finale W 2019. Pogledaću kasnije svakako. Jeste, budu mu baš dobre analize, posebno kad gostuje Stiv Flink, mada Flink ume da pretera s analizom svakog poena bukvalno, to mi je već malo previše Edited June 8, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Devojke resile da igraju maratonske meceve danas, nikako da docekam pocetak meca Zvereva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Devojke resile da igraju maratonske meceve danas, nikako da docekam pocetak meca Zvereva.Oni ne bi poceli pre 16.30, cak i da su zene bile ekstremno brze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Vesnina i Karatsev u finalu miksa. Edited June 8, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Međedović se polako odjavljuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 4 hours ago, de Havilland Mosquito said: Dobro....pošto ste generalno smorili ko skupština, i niko neće da se prebaci na neku drugu temu, a moderatore očigledno boli neka stvar da se bakću...čitamo se tamo negde kad krene Wimbledon, valjda će do tada ova jebena tema da ode ad acta. Moderatori rade a da se ne lazemo vecina uziva u ovome, posto se ponavlja 365. put Pocisticu temu kad se malo odmorim, ali smatrajte da ste zavrsili, kakva god da je argumnetacija u pitanju, jednostavno ste dosadni preko svake mere koliko god da ste u pravu. Vazi bukvalno za sve koji su nasli za shodno da cepaju dlaku. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Da vidimo koja ce prva popustiti u zavrsnici. Ribakina ja bas pripretila sa 2 vezana poena kod 40-0, ali se dosta jeftino izvuce Ruskinja. Edit: Ribakina opet zapretila, ali se Pavljucenkova lako izvukla. Edited June 8, 2021 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts