Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uvek se on u ovoj fazi turnira muči sa nekim... još malo da Novak izdivlja, pa će ovaj talijan da broji ukupno osvojene gemove do kraja meča na prstima jedne ruke... :smiley2:

Posted

I na sve ovo jos stize i vest da je selektor poklekao u drugom kolu kvalifikacija za turnir u Notingemu .................. pa crni Vico, nekada si zario i palio po travnatim terenima Britanije 😂  ...................... elem, ja sam na poslu i malo sam iskljucio strim za pracenje Novakovog meca ............... cucemo se za jedno sat vremena, ili kada mali bude popustio ili kada sve bude otislo u pm ..........................

Posted
Just now, wwww said:

Diego se posle 1:5 u 1. setu totalno vratio i sad unistava Strufa.

Posle onakvog kraja 1.seta, bilo je jasno da ce Struf da se raspadne.

Posted
2 minutes ago, Martin Mystere said:

Italijan šalje gromove a Novak ponovo balonke po sred terena... Od starta je izašao bez poverenja u svoje udarce.

Ne mogu da gledam, ali pokušavao je zadnjih nedelja da ubaci te balone u repertoar i na drugim mečevima, a s druge strane sam ima dosta problema kad ih dobije od protivnika.

Posted

Ne mogu vise da se nacudim s ovim sizofrenim cepanjima. Kao da je na pocetku karijere.

Te sunce te vetar...

Da je Nadal s druge strane mreze, skupio bi 5 gemova ukupno.

Bolje za njega da ne dodje do Nadala

Posted
26 minutes ago, wwww said:

Diego se posle 1:5 u 1. setu totalno vratio i sad unistava Strufa.

i sad raspad Svarcmana...

Posted
Ne mogu da gledam, ali pokušavao je zadnjih nedelja da ubaci te balone u repertoar i na drugim mečevima, a s druge strane sam ima dosta problema kad ih dobije od protivnika.
Musetijeve lopte idu tik pored linije, Novakove uglavnom po metar ipo i više od linije, mahom po sredini.

Kao da nema herca da bar malo krene da rizikuje, a sa takvom njegovom igrom i ovakvom igrom protivnika to se uvek, ali uvek završi loše. I sada će ukoliko nešto drastično ne promeni...
Posted (edited)
1 minute ago, CheshireCat said:

Mek, svestan si svojih moći i radiš to namerno!

Radi samo ako stvarno mislim to sto napisem, ne mogu protiv sebe jbg.

Al ne znam sta se cimate, dobija ovo svakako, turnir ne osvaja svakako. Meni bi bilo potpuno svejedno kad ce da ispadne. Cak i bolje da ne dodje do Nadala zbog tog dragocenog H2H-a Djokovicevim navijacima.

Edited by McLeod
Posted
Just now, CheshireCat said:

Ne, to pali samo kad je on 100% iskren.

Dakle, da je mislio da Muzeti ima sansu, a da je napisao bice laganih 3:0 za Djokovica, ne bi se ovo desavalo :classic_biggrin:

Posted
1 minute ago, CheshireCat said:

RG je njegov pripremni turnir za WImbldon.

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Radi samo ako stvarno mislim to sto napisem, ne mogu protiv sebe jbg.

Al ne znam sta se cimate, dobija ovo svakako, turnir ne osvaja svakako. Meni bi bilo potpuno svejedno kad ce da ispadne. Cak i bolje da ne dodje do Nadala zbog tog dragocenog H2H-a Djokovicevim navijacima.

Cestitke Talijanu na prolazu dalje.

Posted
10 minutes ago, Drakaris said:

I Nadala bi dobro namucio, kako ne vidis kakve udarce daje.

Ma daj, urnisao bi mu nadal bh sa fhom.

Ima potencijala klinjo, al kad imas patuljka s druge strane koga boli leva pertla...