alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 (edited) Fučovič ode s krompirićem Rubljov se baš okomio na reket, baca ga par puta u par minuta ali ga još nije slomio posle 2 set lopte nije ni čudo. Edited May 12, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Karatsev na putu da pošalje Medu nazad u Moskvu. Nego, kako će to da se odrazi na listu?Jel može Nadal do drugog mesta pre RG-a? A ŽMK - ne izgleda ni malo kraljevski kada je na šljaci - izgleda da će putem svoje starije sestre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Kako mi je krivo što ne čujem šta sve priča Medvedev, ovaj komentator prenese tek ponešto Šta je ovo radio sa cvećem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 (edited) Eh da, - napred Care ... Tooo Care ... Nemam pojma @alcesta, ja pratim TC jedan a tamo su prešli na ŽMK. Edited May 12, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 12, 2021 Author Share Posted May 12, 2021 I ode Medvedev, ali je siguran no.2 na RGu, bice zanimljiv zreb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Za Nole fanoce lose-lose situacija... Ili u polovinu sa Nadalom, ili Nadal sa Medom u polovinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 12, 2021 Author Share Posted May 12, 2021 Bice i poprilicno bitno gde ce Zverev i Cicipas, oni isto menjaju zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Ja nisam ni znala da Serena igra ovde, navikla sam da je nema na većini turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 33 minutes ago, Andrej said: Karatsev na putu da pošalje Medu nazad u Moskvu. Nego, kako će to da se odrazi na listu?Jel može Nadal do drugog mesta pre RG-a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Učinilo mi se da Podoroska viče "ajde" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 (edited) ove godine nema velike pompe oko Gauff, mozda to i utice da sasvim solidne rezultate postize (manji pritisak). Doduse, ocekujem da ce na Wimbldonu ponovo da bude histerija niko da konstatuje da je Osaka ispala: a i Zvonareva izbacila Kvitovu Edited May 12, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 ZMK vratila brejk, jos uvek je u mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Osaka je bila očajna ono malo što sam gledala. Žao mi je zbog Kvitove ali drago mi je što je i Vera konačno opet napravila nešto u singlu posle povratka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Shvedova juce zabelezila prvu wta pobedu nakon cetiri godine. (odsustvovala zbog trudnoce,a onda i povrede) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 i ode Serena... sad da vidimo hoce li igrati jos koji turnir pred RG i uopste kakve su joj ambicije na RG: ide li na titulu ili ce da otalja (onda ne vidim koji je smisao ucestvovanja). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Ja mislim da je njoj stalo do hvatanja zaleta za Vimbldon. Treba joj meceva,da uhvati ritam,a cilj je titula u Sveengleskom klubu. Nema ona sta rezultatski da trazi u Parizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Da li je neko gledao Soribes Tormo? Koliko ta zena ima neprirodan pokret pri servisu, ja svako malo ocekujem da i ruka odleti za lopticom Muguruza se izvuce, a po kretanju rezultata sam se bas ponadao da ce biti zaustavljena na startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 30 minutes ago, Romantik said: Da li je neko gledao Soribes Tormo? Koliko ta zena ima neprirodan pokret pri servisu, ja svako malo ocekujem da i ruka odleti za lopticom To je točno ali meni u oči, bolje rečeno uši, više upada njeno dernjanje na terenu, nekad zaista para uši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 2 hours ago, wwww said: Šta kažeš wwww? 324 nedelje. Jer će Medvedev da pocepa na RGu https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=05&dd=12&nav_id=1856423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Simona izgleda izvrnula nogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 (edited) 12 minutes ago, wwww said: Simona izgleda izvrnula nogu I to pošto je dobila prvi set 6:1 Neće Siner imati mnogo vajde od ovakve igre, previše je to neujednačeno, koliko god da je Rafa još u onoj fazi gde daje drugima šanse. A evo i Ćiske, čula da se na forumu brinu šta je s njom Edited May 12, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 izgleda list: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts