Eddard Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 I ja imam ćelavog, bivšeg tamnokosog, visokog i tankog , pa neću se hvalim [emoji846]Jesu to četvorica ili ali in one [emoji16]? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 51 minutes ago, Kronostime said: Nego, dok cekamo urosheve Tales from the Banjica forest i Johnnijeve ispovesti iz GSB sistema (ceka se makica kao dokaz) - jebe li ko sta ovija dana? Izvin`te dame na recniku - nemam talenta za crtanje, A jbg sad, može to i suptilnije da se pita: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 1 hour ago, Eddard said: Pa jbg, imam i ja rasnu plavušu, nego nisam hteo da se hvalim 😎😁 Nisam imala prituzbu na to sto sam mala garava ali nisam isla ni u UAE, da vidim koliko kamila.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Hoću jednu malu garavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 45 minutes ago, Kronostime said: Eh, kad unutrasnji dzukac nece u kucicu - a gde je vodite? Park, suma, dzbun...? Oh pa znaš ono Queen bed, tuš pre, tuš posle, klima na 21 stepen, od afrodizijaka deca na sportskim/učeničkim aktivnostima. Kad sam bio u JNA poručnik vojne policije bio iz Gračaca mi sme vraćamo iz grada, ono 21:30 valjda a on svakog ponaosob pita: "balavac, jesi drnd`o štogod?" I svakom ko hoće ispriča priču kako je u našim godinama "drnd`o u željezničkom šinjelu u prtini u Gračacu" Hajd sad ti ne vizualizuj akciju u f`cking Gračacu tad ni pojma nisam imao gde Gračac, znao sam da je neka Lika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 39 minutes ago, urosg3 said: Oh pa znaš ono Queen bed, tuš pre, tuš posle, klima na 21 stepen, od afrodizijaka deca na sportskim/učeničkim aktivnostima.Kad sam bio u JNA poručnik vojne policije bio iz Gračaca mi sme vraćamo iz grada, ono 21:30 valjda a on svakog ponaosob pita: "balavac, jesi drnd`o štogod?" I svakom ko hoće ispriča priču kako je u našim godinama "drnd`o u željezničkom šinjelu u prtini u Gračacu" Hajd sad ti ne vizualizuj akciju u f`cking Gračacu tad ni pojma nisam imao gde Gračac, znao sam da je neka Lika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 2 hours ago, Eddard said: Pa jbg, imam i ja rasnu plavušu, nego nisam hteo da se hvalim 😎😁 Svaka čast majstore, samo pazi da ti žena ne sazna za nju 😁 A dok si još u banji, drži se one fudbalske "bod na strani kao tri kod kuće" 😎 Sad, što sam ja na gostovanju ko Radnički Niš... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 4 minutes ago, Stiletto said: Svaka čast majstore, samo pazi da ti žena ne sazna za nju 😁 A dok si još u banji, drži se one fudbalske "bod na strani kao tri kod kuće" 😎 Sad, što sam ja na gostovanju ko Radnički Niš... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Vi ste svi neozbiljni. Ja mislio da vas podučim, a vi ko pačići ga, ga, ga![emoji14] Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 More, @mrd-e, ne uči oca kako se prave deca 😀 Izvin'te ako mašim temu, stigao litar tastovače od 10 godina, pišem sutra-prekosutra nešto ozbiljno, čim dođem sebi 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 On 4/10/2021 at 7:30 PM, Antizemljaš koji lebdi said: Treba pozvati Brdzu na ovu temu da objasni neke stvari. Guest star: Brdzina tetka. Vise seksa bilo na KKCZ temi kad je Brdza pisao o tetki nego na ovoj seks temi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 1 hour ago, Clash said: Vise seksa bilo na KKCZ temi kad je Brdza pisao o tetki nego na ovoj seks temi. Brdza iskren covek...Kao i ti 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 On 4/10/2021 at 12:17 AM, stray_cat said: Odlična tema. @Clash je u pravu, bitne su smernice. Ako smem ja (iako mi žena nije plavuša): s koliko ste u istom trenutku bili u krevetu (dok je bio seks)? Krevet je relativno ograničena površina, ako je baš to pitanje, 1+2, 2+1, 2+2. Za više nema mesta. Ako baš ne moraju ta ograničenja, pre nekoliko godina sam bio na sjajnoj žurci® gde je bilo prisutno 17 parova (iznajmljena ogromna vikendica u šumi). 6 hours ago, ControlFreak said: How about krevet, king size madrac! Ja sam prefinjena, volim udobno i čisto. Ali ako te džbun uzbudjuje, ko sam ja da ti branim 😁 Krevet je Car. Mogu i dvosedi trosedi fotelje itd. Dabogda crko seks u kolima (kičmu slomio (ima li veće patnje od seksa u Kecu recimo?)) po raznim livadama pašnjacima strnjikama. I ja sam prefinjen 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 24 minutes ago, Laki21 said: Krevet je relativno ograničena površina, ako je baš to pitanje, 1+2, 2+1, 2+2. Za više nema mesta. Ako baš ne moraju ta ograničenja, pre nekoliko godina sam bio na sjajnoj žurci® gde je bilo prisutno 17 parova (iznajmljena ogromna vikendica u šumi). Krevet je Car. Mogu i dvosedi trosedi fotelje itd. Dabogda crko seks u kolima (kičmu slomio (ima li veće patnje od seksa u Kecu recimo?)) po raznim livadama pašnjacima strnjikama. I ja sam prefinjen 🙂 Idi bre Jugo, fica, peglica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 (edited) 11 hours ago, JohnnyDragon said: Na kojim javnim mestima ste imali odnose? Ja recimo Ušće (wc), Autobus GSP, konkretno 65, i napolju ne moram da navodim, a i zgrada kod Ušća sa onom reklamom Radenska, na poslednjem spratu... A gore fazon nema nikoga.... U po radnje deda neko otvara vrata, ja ništa nisam stigao da uradim, msm da dignem farmerke, kaže Šta radite to??! Ja onako sad već uhvaćen reko ' Jeb.m.... Šta da mu kažem.. Nije dovoljno informacija, da stavimo Google Maps koordinate? 2 hours ago, Laki21 said: Ako baš ne moraju ta ograničenja, pre nekoliko godina sam bio na sjajnoj žurci® gde je bilo prisutno 17 parova (iznajmljena ogromna vikendica u šumi). U jebo te, pa koliki je to krevet bio ... Edited April 12, 2021 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 3 hours ago, Laki21 said: Dabogda crko seks u kolima (kičmu slomio (ima li veće patnje od seksa u Kecu recimo?)) po raznim livadama pašnjacima strnjikama. I ja sam prefinjen 🙂 Kec, jugo, fica, peglica....very sexy Ali strnjika, zavrsis u urgentnoj....ajde gimnastika ovih vozila, ali slama gde joj nije mesto...brrrrr 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Moja žena je uvek govorila, na pomen seksa na plaži - ma beži bre, da mi uđe pesak u .... sve da sažulja 😀. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 16 minutes ago, Eddard said: Moja žena je uvek govorila, na pomen seksa na plaži - ma beži bre, da mi uđe pesak u .... sve da sažulja 😀. e nije loše uopšte, strateški namešten peškir i to je to. Nasuprot opštem mišljenju u plićaku/vodi nije nikakav fun, iz tehničkih razloga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 3 hours ago, urosg3 said: e nije loše uopšte, strateški namešten peškir i to je to. Nasuprot opštem mišljenju u plićaku/vodi nije nikakav fun, iz tehničkih razloga Ima rešenje i za to. Spoiler Staviš joj ga dok ste napolju, pa onda uđete u vodu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 7 minutes ago, stray_cat said: Ima rešenje i za to. Hide contents Staviš joj ga dok ste napolju, pa onda uđete u vodu. A ako se pojave mehurici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Aj malo perverzije: Spoiler Spoiler Meni seks mnogo sladak kad je devojka/žena prehlađena i kašlje. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Sex na plaži, ljeto - u večernjim satima uz lagani povjetarac sa mora. 😍 Peškir obavezno i naravno pješčana a ne šljunčana plaža. Imao sam jednom takav sex, ispostavilo se na jednu večer i usred odnosa došla je neka omladina da pije. Ali što je započeto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Ju, na'pako, sta je ovo ovde?? 😮 😮 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 3 minutes ago, Sunshine State said: Ju, na'pako, sta je ovo ovde?? 😮 😮 Sremačko je selo malo, okolo ravnica... 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Necu vise nista da znam, kad su i na plazi poceli da te prekidaju. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts