Jump to content

Kup Radivoja Koraća

Del Piero

Recommended Posts

24 minutes ago, СтелаРоса said:

Vosa odlicna, a sudije vec duze vreme drze Partizanu glavu iznad vode u Covicevom takmicenju

bez nervoze... sutra igrate vaznu utakmicu...

u covicevom takmicenju...

14 minutes ago, Čočo said:

Kako li bi tek bilo da nije Ćokijevo takmičenje. Lele lele. 

mozda ne bi igrala dva povezana pravna lica u polufinalu kupa....

• Ha-ha 1
  • Tuzno 3

40 minutes ago, ScepanScekicSto said:

bez nervoze... sutra igrate vaznu utakmicu...

u covicevom takmicenju...

mozda ne bi igrala dva povezana pravna lica u polufinalu kupa....

Dobro je, skontalo je ceo forum da vas KRK ne zanima, da ste iznad toga, da i Zeljko nipodastava trofej i da ce mozda cak i da istankuje u finalu. 

Aj sad se pomerite da ga osvojimo i nemojte mnogo da se stresirate - ako vas vec to takmicenje ne tangira. 

Edited by Markoss
  • Like 20

Istankovace tako sto ce da navije Trlk/Crlk + jos par njih na 5,6 K obrtaja ... ne tangira njega to.

Ako dobije nekako, najdrazi trofer ...  ako ne, coktanje i zveketanje kljucevima

• Like 12

14 minutes ago, Losmi17 said:

Tesko, na kkp temi maltene koncenzus.

Pa sta i da kazu, kad je jasno da je njihov value stranaca koji su cutovani daleko veci od Zvezdinog, a da su sa egal snagama pre dve nedelje izgubili na svom terenu. Zna to i Obradovic, zato i spusta loptu. 

Naravno, moze se desiti i da dobije Partizan, pogotovo jer je kroz istoriju xy puta bila situacija da to sto su underdogsi igracima bude dodatan motiv u derbiju, pa iskidaju.

Ali price da je trofej nebitan u godinama kada ih em ne osvajaju, em nisu favoriti, mi je lejm. Kao ona streberska fora kad neko uci gajbi, pa u skoli prica da se nije spremio za kontroli - cisto za svaki slucaj, jer ako dobije 5 - genije, ako dobije 1 - jbg, nije ni ucio.

I to je Zeljkov modus, pa su mu danas Karlik i Tajrik igrali 25 minuta, sutra ce 30, a u subotu 35. 

Edited by Markoss
  • Like 9

27 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

I pustite nas da zaseravamo ceo forum danima zato što trojica forumaša ne gotivi Kup. 

Što je najsmešnije, pisali bi isto i da smo svi listom istakli da nam je kup najvažniji. Da im ne propadne fora.

• Like 1

Gotivim kup. Čak su prvi koraci praćenja i vezivanja za KK Zvezdu (paradoksalno, ne za FK, a omiljeni igrač umesto Žigića i Pantelića - Vuk Radivojević...) kada sam vođen na onaj u Novom Sadu sa nekih 7, 8 godina. Tada smo u surovoj dominaciji Partizana mogli da čapnemo po neki kup, tako da je meni u to vreme to bio spektakl.

Ništa se nije izgubilo ni selidbom u Niš, šta više, stvorena je tradicija i sasvim mi je kul što je događaj drugačijeg tipa u odnosu na sezonu i plej-ofove - traje kao produženi vikend, svi na jednom mestu...

Dalje, prva borba za trofej posle 8, 9 meseci, naravno da se žažele ljudi. Prilika za manje timove da se uguraju čak i do trofeja, kao Mega onomad. A ako ne uspeju, tu je večiti derbi kada pršti u finalu. Hala pola pola, nadglašavanje, fajt i tenzije na terenu, specifičan intenzitet i na tribini i na terenu, a opet, ne sećam se nekih većih incidenata...

I naravno, trofej je trofej. Ako ne osvojimo, pogodiće me, ali pregrmeće se, a ako osvojimo, super - slaviće se, dok se ne približi Žalgiris...

• Like 1

"Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da radim sa ovako mladim igračima i moj komentar pre nego što analiziram utakmicu je da smo druga najmlađa ekipa u Evroligi i jedna od najmlađih u Evropi."

Lol, nista nije milije Zelimiru nego da izgusla bar jednom mesecno bajku o mladosti rostera u kome se nalazi tacno jedan mlad igrac - Bosnjakovic, koji je u el od pocetka sezone skupio 35 minuta za 26 kola.

Nosioci igre (C. Jones, T. Jones, Brown, Lundberg, Davies, Bonga) u proseku imaju 28.7 godina. Decurlija, nema sta... I to ako Bongi verujemo na rec :default_coffee:

• Like 4
  • Thanks 1

8 hours ago, fradler said:

Lol, nista nije milije Zelimiru nego da izgusla bar jednom mesecno bajku o mladosti rostera u kome se nalazi tacno jedan mlad igrac - Bosnjakovic, koji je u el od pocetka sezone skupio 35 minuta za 26 kola.

Nosioci igre (C. Jones, T. Jones, Brown, Lundberg, Davies, Bonga) u proseku imaju 28.7 godina. Decurlija, nema sta... I to ako Bongi verujemo na rec :default_coffee:

druze, opsednut si zeljkom, sta radi, kako vodi utakmicu, sta izjavi, sta precuti, kakva mu je gestikulacija...

opusti se, prati svoj tim, imate prednost u h2) i sta sve ne, tako da probaj malo da olabavis

• Ha-ha 1