Kronostime Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Prikladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Tiho kod Sarape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 (edited) Mislim da neki nisu ni znali do sad da postoji i zenska aba liga. Edited March 14, 2020 by Sector 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 1 hour ago, Sector said: Mislim da neki nisu ni znali do sad da postoji i zenska aba liga. sta nisu znali. igrali je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Prvi čovek Mornara pregovara o preuzimanju Borca i Cibone https://nova.rs/kosarka/pavicevic-borac-cibona-vlasnistvo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Djoko Ma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Amerikanci krenuli da napuštaju ABA klubove, za sada su potvrdili: Gibs iz Primorske, žena mu je trudna Alen iz Zadra Malorry iz N. Pazara Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 A kako ce da odu u USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 45 minutes ago, krzna said: A kako ce da odu u USA? Preko kontinenta koji se ne zove Evropa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Cini mi se da preko Turske idu letovi jos uvek. Mada pitaanje do kada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Bursac ide u Igokeu. Pauzirao celu sezonu, cekao ne znam kakav angazman, precenjivao se i onda na kraju otisao u klub u koji je mogao da ode i na pocetku sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 5 hours ago, krzna said: A kako ce da odu u USA? AviJonom ... Mada postoji varijanta i brodom, ali je mnogo duže putovanje 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Negde sam video da AS i dalje leti za NY redovno? Zabrana je samo za EU valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 On 3/15/2020 at 2:17 PM, Markoss said: Bursac ide u Igokeu. Pauzirao celu sezonu, cekao ne znam kakav angazman, precenjivao se i onda na kraju otisao u klub u koji je mogao da ode i na pocetku sezone. Nisam siguran da je birao, koliko se sećam bio je povredjen krajem prošle sezone i mozda je to uticalo na angažman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Ne postoji nikakva logika da ako se sezona ne nastavi bude dodeljen trofej bilo kome. Jednostavno, PO je vrlo važna stvar i niko nije mogao da računa sa ovim, niti je to moglo da se predvidi ili spreči, u suprotnom, sve ekipe bi se ponašale bitno drugačije i fokus stavile na regularnu sezonu, što nema nikakvog smisla. Ono što vidim kao rešenje je da sledeće sezone ekipe krenu sa poenima koji bi se preneli iz ove, npr. KKP kreće od nule, a sve ostale ekipe iz proporcionalnog minusa u odnosu na KKP. Što se tiče EL, ne vidim mogućnost da se izbegne neki kvalifikacioni turnir, ukoliko se ova sezona ne okonča. Isti princip kao gore primeniti i na evroligu, Efes na nuli, ostali iz nekog minusa, uključujući i novajlije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 ABA je u dosta boljoj poziciji u odnosu na druge lige jer je ostalo jos samo jedno kolo i plej of gdje jedan tim moze odigrati maksimalno 8 meceva. Nema razloga da se zuri, npr. ACB ce tek 24. Aprila odlucivati oko nekih konkretnijih poteza. U najgorem slucaju moze neki F4 da se organizuje gdje bi KKP bio domacin. Uglavnom sranje je kako god da okrenes. I da se sezona nastavi timovi ce biti bez utakmica oko 2 mjeseca i to u nekom best case scanariju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 + je vecina stranih igrača otputovala kući. Nažalost, bojim se da će ABA rukovodstvo doneti odluku kojom će svi klubovi biti zadovoljni. Btw, ekipa Budućnost nije prestala sa treninzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Gomila timova ne trenira/neće trenirati. Pitam se na šta će tek igrači ličiti kad se jednom ovo završi. Sve mi je nerealnije da će se ova sezona uopšte završiti (proglasiće se da nema šampiona, crva nije ni bilo - ne samo u ABA nego u raznim ligama), nego da će morati da se prave kreativna rešenja za početak iduće (npr. ovo što Kejos predlaže), kad god to bilo. Ali, tek je o tome rano pričati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 (edited) ako bi se klubovi vratili u neki normalan rezim rada do kraja aprila npr, mozda bi plej of aba lige mogao da se odigra krajem maja i pocetkom juna. pod uslovom da ekipe ostanu na okupu, da ne bude zarazenih i slicno. bilo bi dobro da se odigra ako ikako moze, u suprotnom nece nikako moci da odluce sta i kako ako bi morali da donesu odluku za zelenim stolom. Edited March 17, 2020 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Suviše je to optimistično razmišljanje. To bi značilo da bi se pandemija smirila u naredih dvadesetak dana, što je nerealno, jer se u mnogim zemljama tek razbuktava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 pa da, znam. samo kazem da bi timovi trebalo da budu u ful pogonu najkasnije krajem aprila da bi krajem maja, pocetkom juna nesto moglo da se odigra. a realno male su sanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Neki optimistican scenario imho bi bio da se krajem maja okupe ekipe i onda u junu odigra to sto moze: 1 kolo i F4 ABA 1/4 finale pa F4 EC Jedino za EL ne vidim scenario da se odigra jos 6 kola i onda 1/4 finale pa F4, tu onda mozda F8 da padne. To je onda u najgorem slucaju desetak utakmica po ekipi. Ali kazem jos jednom, i to je bas optimisticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 (edited) jedino da produze sezonu na jul mesec, sto mozda i nije nemoguce. doduse tu je onda problem sa ugovorima, igraci ih imaju zakljucno sa junom. Edited March 17, 2020 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Meni se ne svidja chaosov predlog jer mi deluje kao da su time dve sezone dosta sjebane, bolje samo jedna da bude 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts