Kronostime Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 13 minutes ago, n4l1m said: nestace prvi talas, al onda pocinje drugi pa sto uzeste tolike igrace iz fmp, kad ste gadljivi na igranje fmp-a u abi.. vise je igraca iz fmpa-a zavrsili u partizanu nego u zvezdi, al ko o cemu, kurva o postenju.. Bice i da su ti igraci zeleli da napreduju igracki i da se bolje prodaju kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Kuper odlazi u Vuhan... Malo kasnije viđen i Tito... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Ostoja opet blefira 😄 https://www.tvarenasport.com/vesti/kosarka/aba-liga/pocetak-aba-zvanicno-odlozen-partizan-do-ponedeljka-odblokirava-ligu-2020-07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 6 hours ago, Obi-Wan said: Ostoja opet blefira 😄 https://www.tvarenasport.com/vesti/kosarka/aba-liga/pocetak-aba-zvanicno-odlozen-partizan-do-ponedeljka-odblokirava-ligu-2020-07 Pazi, ukoliko Ostoja ne odblokira ligu, Nebojsa će da pusti mnogo jaku kisu da ne kažem nevreme. 😂😂😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Jel on bese potpisao/najavljen za Megu za sezonu 20/21? Misko radi punom parom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Jeste, potpisao je za Megu. Mega je sprdnja od kluba, cista menadzerska ergela. Bas me zanima sta ce smisliti za Simonovica. Cisto sumnjam da ce ostati u Megi, a jos vise sumnjam da ce biti vracen C. Olimpiji. Edited July 24, 2020 by Leonard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Mega je sve samo ne sprdnja od kluba. Dosta mladih tamo dobije poštenu sansu da igraju na visokom nivou u jednoj od jačih evropskih liga. Edit, odlična odskocna daska za KkP, CZ, EK, El, ili Nba. Edited July 24, 2020 by propolis 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 24, 2020 Author Share Posted July 24, 2020 45 minutes ago, Leonard said: Bas me zanima sta ce smisliti za Simonovica. Cisto sumnjam da ce ostati u Megi, a jos vise sumnjam da ce biti vracen C. Olimpiji. Ubeđen sam da sam negde pročitao vest da je produžio ugovor sa Cedevitom, da ide na draft i ako ga ne uzme odmah neki NBA klub vraća se kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) 8 minutes ago, propolis said: Mega je sve samo ne sprdnja od kluba. Dosta mladih tamo dobije poštenu sansu da igraju na visokom nivou u jednoj od jačih evropskih liga. Edit, odlična odskocna daska za KkP, CZ, EK, El, ili Nba. Sprdnja u takmicarskom smislu. Nije bzv propisano da menadzeri ne mogu biti vlasnici klubova. Drugi je par cipela sto je kod nas sve normalno i sto se zatvaraju oci pred jasnim krsenjem pravila. Edited July 24, 2020 by Leonard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ja sam ubedjen da ide neki scenario kao za Bitadzea. Draft pa u nekog Evroligaša da se čelični za NBA (neki Bajern bi bio idealan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Simonović nije ni blizu talenat kao Bitadze. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 52 minutes ago, Leonard said: Sprdnja u takmicarskom smislu. Nije bzv propisano da menadzeri ne mogu biti vlasnici klubova. Drugi je par cipela sto je kod nas sve normalno i sto se zatvaraju oci pred jasnim krsenjem pravila. Ja pričam za prvi par cipela, uopšte nije sprdnja od kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Novinar Sportanda iz Slovenije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Strasna je Olimpija, opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Krka pravi zoo vrt, već imaju medveda i vrapca... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Jos vesti iz Slovenije Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ipak se nije vratio u Cibonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Cedevita pitanje da li je bolja od Primorske iz prosle sezone. Taj sastav je sasvim zadovoljavajuc za ekipe koje iz prikrajka vrebaju sansu da iznenade, ali ne i za ekipu kojoj su ambicije osvajanje lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Ja vise ni ne verujem da im je to cilj. On nece ni u 4 sa ovim rosterom, pre ce Mornar u 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) 18 hours ago, Azazelkg said: Krka pravi zoo vrt, već imaju medveda i vrapca... I Jarca. A i Kos je na slovenačkom vrsta ptice. Edited July 25, 2020 by steva cenejac 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 7 hours ago, steva cenejac said: I Jarca. A i Kos je na slovenačkom vrsta ptice. Kos je i na srpskom vrsta ptice. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Ode i Marjanovic iz Mege... https://www.bcmegabasket.net/2020/07/26/andrija-marjanovic-presao-iz-mege-u-slobodu-iz-uzica/?fbclid=IwAR0fTqP_3UMN4U_B5gWZb2lP9hc6QmTGBrPsPn8XYcoKL35YMyS85c-5lV0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Tog Marjanovica su bagerom gurali, al dzabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Ko je taj Marjanović? Pored Bobija znam samo još Ninoslava 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts