Miskooo Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Nisi cekirao kvadratice.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Jesam i opet mi dravot iskocio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Jesam i opet mi dravot iskocio. Tt zeza u brwseru de ok. [emoji14]Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Nije telo da mi embeduje yt video na memes temi: Forumaši vs pravilnik po GG-u i Eddardu: A ovdje bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 On 5/15/2019 at 8:30 AM, Vjekoslav said: na starom boardu postojao je media tag, pa si tako mogao npr. staviti mp3 file (koji si ranije okacio na neki server) u flash player u postu. https://forum.b92.net/topic/75609-balkanski-lonac-migracije-kroz-istoriju/page-10#entry6195512 i to je meni bilo bas simpa. medjutim, ovdje toga nema. pokusao sam ovako: [media]http://k007.kiwi6.com/hotlink/nzetoivie3/cika_Milutin_Dragicevic_iz_Panceva_radio_emisija_Fantom_Slobode_autor_Svetlana_Lukic_1994._-_1._d.mp3[/media] i ovako <iframe width="100%" scrolling="no" height="96" frameborder="no" src="http://kiwi6.com/tracks/widget/nzetoivie3"></iframe> i ovako <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://kiwi6.com/swf/audio-player.swf?audioUrl=http://k007.kiwi6.com/hotlink/nzetoivie3/cika_Milutin_Dragicevic_iz_Panceva_radio_emisija_Fantom_Slobode_autor_Svetlana_Lukic_1994._-_1._d.mp3" id="audioplayer" height="27" width="400" allowscriptaccess="always"> <param name="movie" value="http://kiwi6.com/swf/audio-player.swf?audioUrl=http://k007.kiwi6.com/hotlink/nzetoivie3/cika_Milutin_Dragicevic_iz_Panceva_radio_emisija_Fantom_Slobode_autor_Svetlana_Lukic_1994._-_1._d.mp3" /><param name="FlashVars" value="" /> <param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="wmode" value="transparent" /></object> <div style="font:10px Arial,sans-serif;color:#aaa">Hosted by <a style="color:#999" href="http://kiwi6.com">Kiwi6 file hosting</a>. <a style="color:#999" href="http://kiwi6.com/file/nzetoivie3">Download mp3</a> - <a href="http://kiwi6.com">Free Music Hosting</a>.</div> medjutim ne fercera. On 5/17/2019 at 2:31 PM, Vjekoslav said: neko rjesenje? ideja barem? ... palo mi na pamet da audio fajlove stavim u video, pa preko YouTubea ovdje. poprilicno komplicirano. ... dakle fercera sa SoundCloud opcijom. medjutim, Get more upload time You have 11m left. Try Pro for more upload minutes and advanced features. za ono sto sam naumio, a to su uglavnom snimke (pra)starih radio emisija koje bi kacio na Interreg topic, 3h je premalo (ukupnog) prostora. tako da bi za nesto vise trebalo coltati minimum 7 eura mjesecno, jbg. ne dam, ionako mi lova curi na sve strane. al za neke druge opcije, tipa muzickih audio fajlova, 3h je u biti sasvim dovoljno. jos ako su to (amaterske) snimke samih forumasa (glazbenika), superiska. pa eto, ko hoce, sad zna da je moguce integrirati audio file u post na ovom boardu. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Probaj sajt clyp.itUploaduješ media fajl, uzmeš odatle link i postaviš ga gde hoćeš... Radi ko sat [emoji106]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 19 minutes ago, fancy said: ... Radi li tako i sa fotkama? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 1 hour ago, fancy said: Probaj sajt clyp.it Uploaduješ media fajl, uzmeš odatle link i postaviš ga gde hoćeš... Radi ko sat hvala drugar evogac, za probu https://clyp.it/3rewrz4k ? ne prikazuje mi player u postu, samo obicni link. a tebi? smisao je da player bude integriran u post, kao ovdje. ... kako god, sad sam provjerio ovo je duplo vise od SoundClouda. medjutim, opet za dvije, maksimalno tri radio emisije. hmmm... (evo resenja!) takvih 20 sajtova, svaki po nekoliko sati, i vise mi ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Radi li tako i sa fotkama? ... Ja koristim imgur.com I to iz browsera... Uploadujem sliku pa uzmem direct link I ovde ga pejstujem između img taga ... Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 ... ne prikazuje mi player u postu, samo obicni link. a tebi? smisao je da player bude integriran u post,.. ovo je duplo vise od SoundClouda. medjutim, opet za dvije, maksimalno tri radio emisije. ... Jbg nisam znao za ograničenje :(Al bre što ne uradiš preko YouTube-a? Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 mislis da sibnem audio fajlove u video klip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 To. Pretvoriš mp3 u mkv ili mp4 i digneš na jućub... [emoji106] Ja sam to radio sa AVS programom, audio traka plus slika 16:9 i export u video format po želji... Trebalo bi to da radi i FormatFactory. Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 dobar je Format Factory za spajanje i konverziju mp3 fajlova, medjutim, za napraviti youtube video od audia (+ fotka), bez ogranicenja duzine / velicine: https://www.wikihow.com/Create-a-YouTube-Video-With-an-Image-and-Audio-File ja sam odabrao opciju broj 4. jednostavno / brzo. i radi! ... hvala jos jednom Fancyju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Cool, bitno je da radi, kad budem za kompjuterom isprobaću taj VirtualDub [emoji106]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ja ne mogu da obrisem smajli iz posta kad ga editujem ili kad je quotovan post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 2 hours ago, Del Piero said: Ja ne mogu da obrisem smajli iz posta kad ga editujem ili kad je quotovan post. Pritisni prstom na poziciju na ekranu gde je smajli i onda delete dugme. Obrisace ga ko od sale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Jel mogu da se dodaju opcije za share na viber, whatsapp ili barem copy to clipboard? Kada pokušam sa telefona da podelim link obeleži tekst ali mi ne nudi opcije za copy, paste, sellect all,... kao obično tako da bi lalše bilo da samo stisnem taster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Probaj tapatalk. Šeruješ ceo post bez problema. Ako te slučajno to zanima, pritisni na post da ga selektuješ i gore desno na 3 tačke u TT imaš Share, pa onda ide standardno... Gde 'oćeš. Edit: ako hoćeš ovako iz browsera, kopiraj link pa pejstuj... Share je opcija telefona, ovo što si slikao je generički samo za Web social destinacije... Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 2 hours ago, Knipex said: Jel mogu da se dodaju opcije za share na viber, whatsapp ili barem copy to clipboard? Kada pokušam sa telefona da podelim link obeleži tekst ali mi ne nudi opcije za copy, paste, sellect all,... kao obično tako da bi lalše bilo da samo stisnem taster. What`s written on Forum - stays on Forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 39 minutes ago, fancy said: Probaj tapatalk. Šeruješ ceo post bez problema. Ako te slučajno to zanima, pritisni na post da ga selektuješ i gore desno na 3 tačke u TT imaš Share, pa onda ide standardno... Gde 'oćeš. Edit: ako hoćeš ovako iz browsera, kopiraj link pa pejstuj... Share je opcija telefona, ovo što si slikao je generički samo za Web social destinacije... Sent from my SM-N950F using... Da pojasnim, koristim opera browser i na telefonu i na desktopu kući. Kad hoću da šerujem ceo post nije problem ali kad hoću da šerujem link od posta preko telefona na npr. viber ne mogu a video sam da ima share na neke druge platforme pa sam pitao da li može da se ubaci. Tapatalk ne koristim i nisam rad da prelazim na tu opciju. Snašao sam se ja juče, udario sam share na mail pa sam odatle, pre slanja, iskopirao link. Ipak bilo bi lakše ovo što sam pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) 10 minutes ago, Knipex said: Da pojasnim, koristim opera browser i na telefonu i na desktopu kući. Kad hoću da šerujem ceo post nije problem ali kad hoću da šerujem link od posta preko telefona na npr. viber ne mogu a video sam da ima share na neke druge platforme pa sam pitao da li može da se ubaci. Tapatalk ne koristim i nisam rad da prelazim na tu opciju. Snašao sam se ja juče, udario sam share na mail pa sam odatle, pre slanja, iskopirao link. Ipak bilo bi lakše ovo što sam pitao. Sheruj link na forum, pa nek` se registruje, uplati donaciju, casti picem domoroce, izvede moderaciju i administraciju na ice, pice i sisice.. Ni kod babe nema dzabe. Edited July 28, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Ajme covek hoce da pomogne, a oni ga share. pupupu da ne cuje zlo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Delaney Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Zamolio bih review bana @Jonnhy Clash-a . Na onoj temi o Kini,pogotovo sekciji o psecem mesu moglo je da pljusti nekoliko banova .... stradao jedan covek . Mozda ne spada u grupu " najkvalitetnijih " forumasa,ali mi se cini preterana kazna ( pa makar mu ne bio prvi prekrsaj ) . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) Mozda moderacija u nekim slucajevim moze da izda novu kaznenu meru: ogranicenje broja postova na dan. Mogucnosti su neogranicene: 7 dana pet postova dnevno, 30 dana 10 postova dnevno Take your pick. Nekako je blaze nego MOP i humanije. edit: Ustvari poenta je da moderaciji fali alata da konkretno sankcionise svaki tip prekrsaja, i da ne grupise flejmovanje, trolovanje, stalkovanje u istu kaznenu grupu, nego da za svaki tip prekrsaja ima najefikasniju politiku, koja ce teziti istom cilju: izvuci najbolje iz svakoga i povecavati kvalitet diskusije (broj cinjenica, informacija i fora per 100 words) Edited July 28, 2019 by Kido from Junkovac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 1 hour ago, Kido from Junkovac said: Mozda moderacija u nekim slucajevim moze da izda novu kaznenu meru: ogranicenje broja postova na dan. Mogucnosti su neogranicene: 7 dana pet postova dnevno, 30 dana 10 postova dnevno Take your pick. Nekako je blaze nego MOP i humanije. edit: Ustvari poenta je da moderaciji fali alata da konkretno sankcionise svaki tip prekrsaja, i da ne grupise flejmovanje, trolovanje, stalkovanje u istu kaznenu grupu, nego da za svaki tip prekrsaja ima najefikasniju politiku, koja ce teziti istom cilju: izvuci najbolje iz svakoga i povecavati kvalitet diskusije (broj cinjenica, informacija i fora per 100 words) Da li se racunaju postovi koje 4umas sakrije, ili ukupan broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts