McLeod Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Pa realno, ko ce bolje strogi karantin da sprovede nego zatvorski cuvari xexe Doduse, kako stoje stvari, desio se Prison Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 A evo I Thiema u Novakovoj polovini.Nece im on dva puta izbaciti Nadala sa AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Edited February 5, 2021 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Olga protiv Petre Martic, Nina protiv Begu, Danka Kovinic protiv Barti. Siner protiv Sapovalova na startu, auuu. Edited February 5, 2021 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Djokovic R1 Chardy R2 Tiafoe R3 Fritz R4 Raonic/Wawrinka QF Zverev SF Thiem F Nadal/Medvedev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Novak ima i protiv Raonic/Vavrinka u 1/8 finala, ne svidja mi se. Nadal ima mnogo bolji zreb do polufinala. Sto se tice Tima, bolje i Tim, nego Medvedev. Pogotovo sada kada dolazi na turnir nakon uspesnog zavrsetka prethodne sezone, kao da niste ispratili Pariz i WTF kako je Meda rusio sve pred sobom. Ja kazem da on ima realne sanse da bude na prvom mestu ove godine. Edited February 5, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Morgadov tvit bio pogresan . Naizgled tezak put, ali idemo korak po korak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Rafa: R1: Djere R2: kvalifikanti Troicki ili Mmoh R3: neko od kvalifikanta Safiullin-a, Ivashke, Evans ili Norri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Kakvo čudo da Nadal ima najlakši mogući žreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ma bice ovde dosta iznenadjenja, veoma lako se moze desiti i da Zverev/Tim ispadnu ranije. Evo Tim igra u prvom kolu protiv lisice Kukuskina i u trecem kolu protiv Humberta/Kirjosa koji nece biti nimalo laki protivnici. U 1/8 finala, Dimitrov/Busta/Nisikori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Just now, Drakaris said: Ma bice ovde dosta iznenadjenja, veoma lako se moze desiti i da Zverev/Tim ispadnu ranije. Evo Tim igra u prvom kolu protiv lisice Kukuskina i u trecem kolu protiv Humberta/Kirjosa koji nece biti nimalo laki protivnici. U 1/8 finala, Dimitrov/Busta/Nisikori. Kirios je kao fol povredjen, opet je pravio gluposti (psovanje, razbio reket pa izbacio s stadiona - dobio kazneni poen). Humber je valjda odmah ispao na ovom turniru za zagrevanje, ne deluje mi da je u formi. Zverev evo u SF ATP Cupa, sto znaci da ce malo da se umori do potencijalnog QF s Novakom (igra sasvim solidno za sada). Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 ako rafi srbi na pocetku ne dodju glave, niki nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Sapovalov-Siner bas zanimljiv par za 1r, steta sto necu gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ne treba gledati dalje od Wawrinke. Treba to prvo proci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Medvedev bi morao da počisti Novaka u 3 ili ev. u 4 seta a sa time da mu je on veča opasnost od Tima u bo5 se ne mogu složiti A obojica baš nisu mogla. Edited February 5, 2021 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ukoliko su problemi sa ledjima zaista ozbiljniji,ja se ne bih zacudio da Nadal ispadne i pre same zavrsnice..doduse,nisam se udubljivao u zreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Igram neki fantasy, od pocetka sam odlucila da imam Sinnera i Shapa u timu i onda izadje ovaj zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ako se nekim čudom Nadal povuče pre početka turnira, jel na njegovo mesto upada LL, ili će biti neke permutacije među nosiocima? Ja baš nisam ljubitelj ovih priča kako Novaku uvek zapadne najteži žreb, ali disproporcija njegovog i Nadalovog ovde je više nego evidenta. Nadal da je sam birao ne znam da li bi sebi ovoliko očistio put do polufinala. Uhvatio sam par ženskih mečeva u jutarnjim satima ove sedmice i ono što sam video od Muguruze me baš plaši, deluje mi kao da je prvi favorit, iako reč favorit i WTA baš i ne idu zajedno, dok Halep neće daleko, opet ima neku povredu, tražila je i neki pojas da joj donese fizioterapeut tokom prvog seta jutros, rekao bih leđa, al možda su i stomačni mišići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Ja mislim da ako se povuce pre pocetka turnira, onda dolazi do permutacije medju nosiocima, a ukoliko pocne jedan mec, onda upada LL na njegovo mesto. A sto se tice Muguruze, ona je u donjem delu zreba koji je primetno jaci od gornjeg, tako da ko zna sta ce sve da se desi Edited February 5, 2021 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mislim da je ovo jedno 47 Slam pred kojem je Nadal kao nesto povredjen. Ma kakva povreda, nije mu nista. Covek sasvim pravilno resio da ne vredi da se trosi previse na ATP kupu, pa kao eto "povrede" niotkuda. Doduse, sa obzirom na to kakvu poljanu ima na AO tamo do QF, moze komotno da igra ovog vikenda na full-u, i da bude potpuno svez I odmoran za drugu nedelju i najvaznije meceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Vi stvarno mislite da ce debeli da prodje Raonica? Pa njihovi mecevi su uvek ista prica, pre ce da dobije Djokovica i Federera u dublu nego Raonica. Kako sam se smorio sto Siner i Sapovalov igraju u prvom kolu... I da, ne vidim zasto analizirate Nadalov zreb, ionako ce neko da ga nasutira pre finala. Edited February 5, 2021 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ja sam oduvek pricao da Vavrinka ima visok teniski IQ, a onda pogledas njegov mec protiv Raonica i jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 A kako znate da će uopšte i Raonić dotle stići? Ko zna kako će žreb da izgleda u drugoj nedelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Još uvek nismo stoposto sigurni ni da će turnir da se održi. Par pozitivnih testova, kreće panika, vox populi vrši pritisak na vlasti koje zabranjuju održavanje turnira. Igrače smeštaju u karantin. One koji prežive deportuju brodom iz Australije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts