Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Crni Bombarder said:

Navijamo za Tima znaci?

Sve ja razumem, Novak, polufinale, sve....ali brate, ja za ovo (ne ovog nego ovo) ne mogu da navijam pa ne znam šta da je. Bruka za tenis

• Like 3
Posted
1 minute ago, NMX said:

Sve ja razumem, Novak, polufinale, sve....ali brate, ja za ovo (ne ovog nego ovo) ne mogu da navijam pa ne znam šta da je. Bruka za tenis

Bravo.Za Kirijosa ne bih navijao ni da igra moj najveci neprijatelj.Toliko. :D

Posted

Sve 5,razumem stvarno..samo ja opet mislim da je bolje da mu se skloni Tim iz zreba..o Dicku..zna se sta mislim..

Just now, 12Laki said:

Za Kirijosa ne bih navijao ni da igra moj najveci neprijatelj.

Sector sa foruma? :classic_tongue::lol_2:

Posted

Malo je falilo da se Kirijos vrati u set, ali ipak 2:2.

A ja sam ubedjena da je Timu puno pomoglo to sto su ih stavili u ovaj termin, jer su sad sporiji uslovi, dovoljno da Tim dobije vise vremena.

Posted

Gledam Kiriosa i Tima, prebacio na Nola kad je bio TB i ne mogu a da ne pomislim po hiljaditi put kako ovi iz big3 imaju brzinu više koju ovi ostali jednostavno nemaju. Nije sad kao da su oni bezgrešni pa je pale kao da su roboti ali onako, fokus na 1000 i nema glupih grešaka (osim ako ne igraju između sebe 😄

Posted

Ja u najmanju ruku ne volim Federera. Kada bi Federer igrao protiv Kirjosa, ja bih vristao od emocija prema Federeru.

Da, Kirjos je toliko govno.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Jbg, Nik bi u NBA recimo bio regularan igrac, bez bilo kakvog cudnog ponasanja, jer je to tamo jednostavno normalno.

Tenis je malo drugacija prica, zbog toga toliko odskace. Ne dovodim u pitanje da je saban, ali mi ne smeta toliko.

• Thanks 1
Posted

Aman Novače, ne mora u svakom setu TB :frusty: ne bi stvarno morao još jedan servis za set da upropasti. 

Doduše to je potpuno nezanimljiv meč prema ovom drugom.

Posted (edited)
4 minutes ago, alcesta said:

Aman Novače, ne mora u svakom setu TB :frusty: ne bi stvarno morao još jedan servis za set da upropasti.

tenor.gif

Edited by We lose every week
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Stvar kucnog vaspitanja je navijati za igraca koji igra protiv Kirgiosa, makar to mozda bude pravilo Noletu probleme. Nevaspitano, bezobrazno, obesno stvorenje...

• Like 2