Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted

Naleteo sam na ovo pa da se sacuva od eventualnog zaborava 😄 

1835283_4050-marina-lopicic-3-copy_ls.jp

Ala je uklopio outfit, a highlight su pretesne lone 😄 

Sve me nekako asocira na gazda Topuzica iz 2 sata kvalitetnog TV programa

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Posted (edited)

mene je i kao ciganina sramota što sam ovo video...:ajme:

predlažem da potpišemo memorandum:

da mi ne kačimo Ostoju trendsetera jer ovo je baš ''tu mač''

a komšiluk zauzvrat da prestane da nam se plezi...bar u EL duelima.

Evropa majkumu...tamo to sramota.

Edited by Wingwalker
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Meni je sako vrh realno, a vi mislite šta hoćete. 😁

Ma nije problem sako, nego ume li to Ostoja da iznese.

Posted

Posle osvajanja izvrsnog 7. mesta u nikad jačoj Aba ligi pre 2 sezone,jedan neimenovani košarkaški klub je dobio najveći budzet u istoriji kluba i regiona a i medju najvećim u Evropi.

Poučeni iskustvom Prisloničkog Hudinija sa tupeom,uprava u FK je sa puno ambicija ušla u sezonu sa jasnim ciljem.

I šta vidimo sad na ekranu našeg malog tv prijemnika?

IMG-20220731-234138.jpg

Slučajnost?😏

Ne bih rekao...

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 9
Posted

Vi ste ga dobili kad ste ispali iz lige i ptišli pod led.

Nova firma, clean sheet, otpisano 15-16 miliona duga, ili se to ne računa u budžet? 🙄

Ne bih ja ovo potezao na vašem mjestu.

• Like 3
Posted

Posto se ta prica proteze vec neko vreme, konacno je utvrdjeno ko je i kako doveo trenera FK Partizan... 

EKSKLUZIVNO: Evo ko je doveo trenera Partizanu (FOTO)

Spoiler

Sada vise nema sumnje, komsije apsolutno ste bili u pravu. 

image.png.cc2fb0fbfc50e92afa8a7e4623ab31c7.png

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Vi ste ga dobili kad ste ispali iz lige i ptišli pod led.

Nova firma, clean sheet, otpisano 15-16 miliona duga, ili se to ne računa u budžet? 🙄

Ne bih ja ovo potezao na vašem mjestu.

Da zaokružimo na 25?

• Thanks 1
Posted
On 7/30/2022 at 11:24 PM, Jakob Aman said:

92. Istanbul, ciji je tad bio projekat? To vas najvise boli, znam.

Ostalih osam puta me i ne zanima. Da mu se oduzme da je najveci i najtrofejniji, to ne moze niko.

Што се тиче болова за '92. боли нас једино испод препона. Трофеји у кошарци у фудбалу што се тиче поређења ниђе везе и то зна свако ко хоће да зна. По Европи када сам причао са људима мора да налетиш баш на кошаркашког фана па да неко зна за бивше ведете у кошарци.

Ушке је ипак превише неупоредив са кошаркашким трофејима гдје је и дан данас могуће све. Спортове попут ватерпола са мањим буџетом да не помињем гдје смо ми чим смо научили пливати, затворили мало већи буџет и одмах евро титула. Дакле, пустите демагогију са осталим трофејима.

Што се тиче Жоцових трофеја не може му то нико одузети, званично најтрофејнији кошаркашки тренер у Европи и капа доле. Ипак, времена се мијењају па је прошле године Радоња са њим обрисао патос у сезони када је Жоц имао бољи  и скупљи тим од противника. Чак и да није требао је он бити превага а кошарка вам је била група грађана. Има среће што има конкецију са Вучићем (директну) па се наставља са испуњавањем жеља и када је кромир у витринама, иначе би и ова сезона унапријед била кромпируша. Тако да моће да се потруди да се врати на старе стазе славе.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 4
  • WOW 1
Posted

Kada se već znalo da je ovakva situacija (a znalo se), ljudski bi bilo uštedeti građanima ove zemlje 2,7 miliona za wild card, prepustiti mesto i probati dodati još jedan EC u vitrine, ove godine je jako slaba konkurencija tamo.

Posted
3 hours ago, Константин said:

Што се тиче болова за '92. боли нас једино испод препона. Трофеји у кошарци у фудбалу што се тиче поређења ниђе везе и то зна свако ко хоће да зна. По Европи када сам причао са људима мора да налетиш баш на кошаркашког фана па да неко зна за бивше ведете у кошарци.

Ушке је ипак превише неупоредив са кошаркашким трофејима гдје је и дан данас могуће све. Спортове попут ватерпола са мањим буџетом да не помињем гдје смо ми чим смо научили пливати, затворили мало већи буџет и одмах евро титула. Дакле, пустите демагогију са осталим трофејима.

Што се тиче Жоцових трофеја не може му то нико одузети, званично најтрофејнији кошаркашки тренер у Европи и капа доле. Ипак, времена се мијењају па је прошле године Радоња са њим обрисао патос у сезони када је Жоц имао бољи  и скупљи тим од противника. Чак и да није требао је он бити превага а кошарка вам је била група грађана. Има среће што има конкецију са Вучићем (директну) па се наставља са испуњавањем жеља и када је кромир у витринама, иначе би и ова сезона унапријед била кромпируша. Тако да моће да се потруди да се врати на старе стазе славе.

nepomazebog

Posted

Evo sada ce Ostoja da preko pizdoustog i satelita mu ,obezbedi i Fk ,otera dosadasnje vedete Vucelu i Vazuru i postavi neka nova kvalitetna i sposobna resenja koja ce od drzave sledece godine da izmuzu bar 25-30 mil ne bi li bili konkurentni Tsc i Novom Pazaru !

Prodaj Ostoja zemljiste pa pomozi Fk !

• Love 1
Posted
2 minutes ago, VoodooDerina said:

Kada se već znalo da je ovakva situacija (a znalo se), ljudski bi bilo uštedeti građanima ove zemlje 2,7 miliona za wild card, prepustiti mesto i probati dodati još jedan EC u vitrine, ove godine je jako slaba konkurencija tamo.

3 meleona, preneli Sarac i Fender.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, VoodooDerina said:

Voleo bi ti to ali nema vise EC batice. Proslo vreme.

Posted
3 hours ago, VoodooDerina said:

Jel ne igra Bursa?

Posted

Postoje ljudi koji veruju da su ih oteli vanzemaljci. Postoje i ljudi koji veruju u cudoviste iz Loch Nesa, Jetija i Bigfuta. Ima i lokalnih pijandura koje veruju u Savu Savanovica ili drekavce. Ali do juce nisam verovao da postoje i ljudi koji STVARNO veruju da je Branko Nordeus dao komsijama pare za ovo rasipanje i zajebanciju. Jedan poznanik, ostrasceni navijac kluba iz komsiluka mi juce, sablaznutom, izdeklamova kako je Zvezda Vucicev klub, a eto oni se u Partizanu svim silama bore protiv zlog drzavnog kluba milionima koje im je dao Branko Nordeus. Gledam ga u oci i vidim da on to stvarno veruje sto prica...
Mislio sam, komsije, da je i kod vas to na nivou vica. Je l neko (sem Kupera, on se ne racuna) veruje u tu pricu, zapravo?

• Ha-ha 2
Posted (edited)
23 minutes ago, Cooper said:

Neko je verovao i da je FMP Zvezda...

Nije Fmp bio Zvezda nikada, vec Zvezda Fmp otprilike 3 godine, dok je Fmp tad bio nesto trece(dal si ikada-mene voljela-kao tebe ja), i to formalno samo dok je bio zalozen grb(koji je sve vreme bio na dresu) a onda se i zvanicno vratilo 2014/2015 pa se tako i svaka pobeda i sve sto je uradjeno u tom periodu vraceno Zvezdi.

Ta prica je bajata vec vise od 7 godina, a jedno 95% navijaca Partizana i dalje misli da je Zvezda Fmp i jedno 99,9% ako ne i 100% su ubedjeni da je to prevara i ako o uppr ne znaju nista niti su procitli ijedan zakon i dokument.

Edited by 1945
  • Like 1
  • WOW 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...