Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

18 minutes ago, Шеф стручног штаба said:

Као да су им ове године сметали Виртус и Валенсија...

Ne verujem da bi im se desila ponovo neka Bursa, shvatali bi mnogo ozbiljnije te utakmice. Svakako, sta bi bilo kad bi bilo..

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, fillam said:

 

I nikakve zasluge za ovaj podatak ispod. Sto se kaze, cista sportska prica.

 

287103167_5045676435530374_6429308800952

Pa nemamo ni mi nista u rukometu, odbojci, vaterpolu poslednjih godina.

 

Partizan je osvajao sve u svim sportovima 2008-2012, dok u ovoj nasoj dominaciji i Vucicevoj eri posto se cilja na to za 10 godina imamo 6 titula u kosarci i jos 6 u fudbalu. U ostalim sportovima sem jedne godine vaterpola ne mogu da se setim nicega drugog, mozda neku u odbojci.

 

Ove godine,

U fudbalu ste dobili var, Stanoja, imali prednost na jesen, drzava platila deblokadu racuna da mogu da se dovode pojacanja(+uefi pre par godina da mozete da igrate Evropu a nama nisu 2014.) sami izgubili. Crtalo vam se.

 

U kosaraci, dobili Zeljka, 2f4 pojacanja, 2Nba, drugog najboljeg strelca ACB lige koga ste platili vise nego sto mu mi prvo nudili, zatim Lesoru ponudili vise nego sto smo mu mi prvi nudili, plus nekoliko ozbiljnih mladih skupih prospekata. Imali Radonjica prekoputa kome finale igraju Lazic, Lazarevic, Kuzmic, Stefan Markovic, Dobric na poziciji 2, Vajt... Crtalo vam se.

 

Crtalo se, i sve sami krivi.

Edited by 1945
  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Sector said:

Komšije zavidim vam sad. 

 

Sjećam se kad je Zvezda prvi put zaigrala EL, eh ti leptirići u stomaku. :classic_love:

 

Secas se Divca u crveno - belom dresu?

 

@1945 kamo lepe srece da su malo i u fudbalu i kosarci promesali karte kao u vaterpolu, mozda bi Radnicki iz Kragujevca imao koji kup ili titulu na svom kontu ili Vojvodina/Radnicki Nis u fudbalu.

 

Zanimljivo kako ne smeta praksa da u trecem i cetvrtom najvecem fudbalskom klubu vedri i oblaci SPS (sto znaci i odustajanje od nekih rezultatskih ambicija), ali je zato problem prisustvo Vucelica u Partizanu. Da li je to problem jer bi pojedini navijaci Partizana hteli nekog svog Terzica (i nekog Vucelica u CZ) ili je problem moralne prirode, "nije posteno" sto Vucela radi protiv kluba, a u korist Crvene zvezde?

 

Ako je ovo drugo u pitanju, pa nije posteno ni sto je SPS uzurpirao treci i cetvrti najveci klub u zemlji, ali koga to briga, sto kaze predsednik gradjane Srbije u 91% interesuje samo da vide svoj klub ispred onog drugog, borba za pravedniji svet je ovde samo sredstvo za ispunjenje tog cilja.  

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

 

 

FB-IMG-1655390481207.jpg   Ponosan sam na svoje saradnike i sve u klubu koji su vredno radili da bismo ostvarili cilj = platili x sumu za ulazak u el. Lepi dani su pred nama = kupi sve što poželi.

Zaebo je i gazdu. [emoji854]

 

 

 

 Baš je nepismen kao i saradnici koje pominje u zahvalnici jer sa ovim saopštenjem nisu umeli bolje da se nameste na penal. Čemu ova dramatizacija...brate mili, preostalo jedno EL prazno mesto, popuniš formulare i daš saradnicima da pošalju i onda: "hvala svima na vrednom radu da se ostvari cilj"... i da razumem da im je i ta administracija predstavljala napor, ali na šta si ti mukice PONOSAN?

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

KKP prošle sezone jeste kao 7. igrao EC ali samo iz razloga što su neki odbili da igraju ECA takmičenja i otišli kod FIBA, a drugi nisu želeli 2 utakmice nedeljno kao Mega npr.

Tako da je dobro što je KKP prihvatio poziv kao tek 7, kako liga ne bi izgubila jednog učesnika.

To mesto u EC smo čuvali za vas.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Cooper said:

KKP prošle sezone jeste kao 7. igrao EC ali samo iz razloga što su neki odbili da igraju ECA takmičenja i otišli kod FIBA, a drugi nisu želeli 2 utakmice nedeljno kao Mega npr.

Tako da je dobro što je KKP prihvatio poziv kao tek 7, kako liga ne bi izgubila jednog učesnika.

To mesto u EC smo čuvali za vas.

Cek cek a kad Zvezda ide umesto druge ekipe kao prva sledeca po rezultatu onda se to naziva ne zasluzeno,kradja,zeleni stol itd. 

Licemerstvo,dvostruki arsini,obraz djon??? Nista a ,ok.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Cooper said:

.1478f3dad68a3fae13842c791476d834.jpg741abe7206893f9df5c41038f6aa9c71.jpg

Zna se kako se pozdravljaju evropski šampioni!

 

 

5 hours ago, Cooper said:

 

maxresdefault.jpg

Veliki intelektualni razgovori se vode tu.

 

3 hours ago, Cooper said:

Ako sam dobro pohvatao, oni su bili redom 14., 14., 17., i prošle sezone opet 14.

 

Realno, Željko ima težak zadatak da to nadmaši.

 

A i prosek od 20ak poraza je izazov za sebe.

hahahaha

2 hours ago, Dropkick Murphys said:

I ja sam malo istraživao procenat pobeda komšija u EL u ovom veku:

 

Partizan 01/02 - 6 pobeda, 8 poraza - 42.9%,

Partizan 02/03 - 4 pobede, 10 poraza - 28.6%

Partizan 03/04 - 6 pobeda, 8 poraza - 42.9%,

Partizan 04/05 - Atelje 212 - 14.3%,

Partizan 05/06 - Atelje 212 -14.3%, 

Partizan 06/07 - 8 pobeda, 12 poraza - 40% (konačno uspeo da prođe grupu),

Partizan 07/08 - 11 pobeda, 12 poraza - 47.8%,

Partizan 08/09 - 9 pobeda, 10 poraza 47.4%, 

Partizan 09/10 - 11 pobeda, 11 poraza (F4 sa 50% pobeda, treba i to umeti),

Partizan 10/11 - 6 pobeda, 10 poraza - 37.5%,

Partizan 11/12 - 4 pobede, 6 poraza - 40%,

Partizan 12/13 - 2 pobede, 8 poraza 20%,

Partizan 13/14 - 7 pobeda, 17 poraza - 29.2%.

 

1 F4, 2 play offa, 3 puta u top 16 i 7 puta ćorak.

 Sve u svemu, 3 godine dobre košarke, ostalo suvi prosek ili blagi užas.

 

Zvezda po tom starom sistemu u 3 godine: 1 nije poršla grupu, 1 top 16 i 1 play off. Šteta što nam promeniše sistem kad su videli da smo u naletu.

Partizan ima F4 i jednu loptu od finala.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, fillam said:

 

I nikakve zasluge za ovaj podatak ispod. Sto se kaze, cista sportska prica.

 

287103167_5045676435530374_6429308800952

Ko je kriv FKP sto je nakon 8 uzastopnih sezona u kojima je igrao kvalifikacije za LS i silnih milionskih transfera propao kao zeton posle jedne sezone bez titule? Ili ko je kriv KKP sto je 10+ godina igrao Evroligu i raspao se nakon jedne trojke Nolana Smita? Nikakvi sistemi nisu postojali u ovim klubovima i sve je kao sto vidimo bilo klimavo. Ali tada navijacima ovog kluba nista nije smetalo, a stetocine koje su vodile klubove su radili sta su hteli jer bitno je bilo samo biti prvi u ligi bez konkurencije. Kao normalno stanje se podrazumevalo da Zvezdini klubovi na dresovima nemaju sponzore i da jedino sto pise je pomoc sms na 2344. E onda kad se Zvezda stabilizovala odjednom je pocelo sve da smeta, jer kako pobogu neko sme da se drzne da osvoji titulu pored zive kosarkaske institucije ili najbolje skole fudbala u evropi. 

  • Like 2
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...