Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Ovi odlasci Lesora kod navijača u početku su i bili simpatični, sad postaje i malo odvratno da se posle svake utakmice ide kod navijača. Fuj. Ovo mi je manje odvratno od onoga što su radili čuveni gardisti, oni još i pesmu snimili. 

Link to comment
Share on other sites

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&dd=30&nav_id=2281646

 

I to napisao Zlatko Bolic, ni manje ni vise. Izgleda i on smatra Legendu manipulatorom, red je da dodje na udar komšijama 😇

 

Eto, odgovoreno je i na to pitanje. Nego, imam ja jedno-  kakav je osecaj kada velika vecina klubova podrzi nesto sto vi smatrate da je za kaznu? Tj, nesto sto najverovatnije jeste za kaznu.

Edited by Alex_Serbia
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Alex_Serbia said:

 

Mislis kao karma? Ako na to mislis, sta znam, ćoki je pokazna vezba da toga nema bas na ovim prostorima.

 

Spokojan mozes biti, pre svega, jer u ABA imate najskuplji i najjaci tim na ovim prostorima u istoriji.

 

Kako nema, iz Dule/Danilovic ere se vratila karma u vidu Covica, cak ga mrzite i daleko vise nego sto smo mi Duleta nekad iako je Dule dosta vise i otvorenije mrzeo Zvezdu no Covic Partizan u ova vremena.

 

13 godina vladavine ako se ne varam bese. Sad mi 13 pa onda mozda vi. Ovo je osma tek...

 

Nemamo najskuplji tim u Aba, a ni najjaci na papiru jer nije najskuplji. Polako, izbaci ce to basketnews i ove sezone, prosle sezone su sredinom Februara za sve evroligaske timove. Tek budzet ukupan nemamo najveci (15 vs 12) tu ide razlika jos veca jer nit smo placali licencu 500k niti ovoliko zaostale plate koliku Partizan batuju. Samo Gordic i Jankovic 420k pre neki dan, masala. Gordic imao 300k plaru a Jankovic 250k, pa kad su za takve igrace tolike plate mozes pretpostaviti koliko kostaju top evroligaska pojacanja ili mladi najtalentovaniji evropski igraci.

 

Ostoja i ne krije da svake sezone ide milion na dugovanja iz proslih, tako je izjavio u nekom intervjuu pocetkom sezone. Samo su bas ove sezone (bas kad je dosao Faku) nas tuzili prvi put od kad igramo Evroligu, tacnije Misko, njihovom sudu evroligaskom, a ne Fibinom batu kao sto su bili ranije slucajevi. I Ostoja i Covic (i svi drugi klubovi u El) su dali tu potvrdu da ce sve biti placeno do pocetka sezone, a evo stizu batovi u sred sezone jos iz sezone 20/21. Ko zna koliko jos ima onda iz 21/22. Znaci i Ostoja je "falsifikstor"? Sustina je da Evroligu ne interesuje Fibin bat (iako u toj potvrdi traze da bude isplaceno do pocetka sezone prema bivsim igracima i trenerima iz prethodne sezone a ocigledno nije) jer su poznati njihovi medju odnosi i da je Evroliga bas nad nama nasla da ostri onu stvar jer u tim ranijim presudama Evrolige drugih klubova za ista dugovanja nikog nisu kaznili registracijom novih igraca ovoliko dugo. Nema tu teorije zavere, samo cinjenice.

 

Zato verujem u sportsku pravdu na terenu kao i prosle godine kad smo imali manji budzet i vise povreda i manje f4 i Nba pojacanja i manje igraca potpisanih na garantovanje visegodisnje ugovore (cak nijednog nismo potpisali na garantovane 2 a Partizan sva pojacanja osim Mura i Kurucsa) da se to nekako vrati u borbama za trofeje. I vratilo se. Volters paf, Kalinic paf, Pefi Markovic paf. Videcemo ove.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Osim sto je covke licno izjavio da ste ipak imali nesto malo veci budzet,nakon sezone. Izletelo mu.

 

Na papiru, kad gledate, možda je Partizan prošle godine dobio nešto manje od Crvene zvezde, pa igrao je Evrokup.

 

https://nova.rs/sport/kosarka/nebojsa-covic-zvezda-odlazak-partizan-pojacanja-evroliga/

 

 

Mozda da gledamo na kamenu, tu bi ispalo da je Partizan dobio vise. Pre nego sto se uhvatis za EL vs EC, ovde govorimo o tome da ste cele sezone drobili o tome da je nas budzet duplo veci. Kad ono, međutim.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Alex_Serbia said:

Osim sto je covke licno izjavio da ste ipak imali nesto malo veci budzet,nakon sezone. Izletelo mu.

 

Na papiru, kad gledate, možda je Partizan prošle godine dobio nešto manje od Crvene zvezde, pa igrao je Evrokup.

 

https://nova.rs/sport/kosarka/nebojsa-covic-zvezda-odlazak-partizan-pojacanja-evroliga/

 

 

Mozda da gledamo na kamenu, tu bi ispalo da je Partizan dobio vise. Pre nego sto se uhvatis za EL vs EC, ovde govorimo o tome da ste cele sezone drobili o tome da je nas budzet duplo veci. Kad ono, međutim.

 

Ja licno nikad nisam drobio da je duplo veci. Samo da je bio veci.

 

Covic nije izjavio da je bio veci budzet niti to pise u tekstu, to si ti sad izmislio. Pise taj deo koji si citirao da je dobio nesto manje (od drzave) sto je i istina. Dobio je nesto manje zvanicnih drzavnih para. Samo Zvezda nije imala nezvanicne drzavne pare i privatno-drzavne sponzore u vidu Globosa, Rominga i drugih.

 

Sto se tice ove sezone ako se vodimo Covicevim i Ostojim izjavama budzet Zvezde je 11-12 miliona a budzet Partizana "3 puta manji od najveceg budzeta" =Realov od 45 miliona=15 miliona. Zanimljivo je da Ostoja nikad nije izjavio koliko je tacno u dinar odnosno euro.

 

S obzirom da je Zvezdin proslosezonski bio 8.5 to mu dodje cak i blizu duplo vise za ovu Partizanovu debitantsku sezonu u El. Fun facts.

 

https://m.basketnews.com/news-159564-euroleague-team-budgets-2021-22-three-dominant-clubs.html

 

Eto ti za proslu Zvezda 5.2 miliona na plate a Partizanov po Ostoji:

 

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ostoja-mijailovic-tvrdi-budzet-partizana-je-oko-6000000-evra/397011

 

"Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6.000.000 evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone"

 

"Oko 6 miliona" i to je izjavio pre nego sto je potpisan Tristan, plus nije racunao tu obestecenje za Madara sto mu ukupno ide na blizu 7 miliona sto je blizu 2 miliona manje od Zvezde za proslu sezonu o cemu sam pisao dosta puta.

 

Ove je veci za oko trecinu "samo".

Edited by Brat od Korneta
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Manu said:
4 hours ago, Barkley#34 said:
Sve bi to bilo lepo da nije ostvario kontrolu (sa dve ruke) korak ranije, na levoj nozi.

Pogledaj ponovo

Više puta gledao. Voleo bih da mogu još da usporim ovaj snimak sa tw ali po ovom što vidim hvata loptu sa obe ruke dok zakoračuje levom pa onda ide korak desnom i dva koraka zaustavljanja.

Link to comment
Share on other sites

Još uvek o tome čiji je golemiji,
ko je veće djubre i koga je manje sramota.

A o porezu ni slovo...?

Dok ne platite porez niste u poziciji da ikom išta zamerate jer ste jedini klub sa takvim beneficijama.
Višegodišnjim neplaćanjem elementarnih obaveza ka državi KKP je firma u prekršaju koja je tehnički van zakona bez ikakvih sankcija sistema.
Nije joj blokiran račun, nije pokrenut postupak za izmirenje dugovanja ili reprogram istih, Žoc tvrdi da nije potpisao ugovor...zemlja Dembelija 1/1.

Toliko o sramoti...kakvi efempejci i igokejci...kome vi pominjete legitimnost?

Da platite porez...a u medjuvremenu da nam svetite vodicu gratis na Djurdjevdan.








  • Like 3
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Sramotno je ovo prozivanje preko društvenih mreža da Nole i KKP plate porez.

Ako neko treba da se oslobodi, to su ove 2 sportske institucije.

Šta država ima od 6 miliona od KKP i 79 miliona od Novaka je sića koliko dobije preko reklama, promocije i sportskih rezultata...

  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Za Novaka se zna da je iz Monaka.
Za Partizan se ne zna odakle je.

pa sa sive strane...

Jer...ništa porez, ništa deo sistema...ništa Liga Srbije.
Samo potpuni nehaj za:
- plaćanje elementarnih obaveza
ka državi...
- podizanje kvaliteta života
- deblje asfaltne trake...
- jeftiniji kraći u malu...

Gistro svoja avlija i glad za bilo kojom formom rekognacije kao ničim izazvani "kouč of di jr ", da se nekako podrži ulaganje u sve dugoročniji projekat "overpaid trophyless duty free WC EL club" na čelu sa trenerom bez ugovora kome je kazna neigranja 4 tekmi u KLS izrečena čisto fore radi...jer ipak legenda.

Jednom jaka sportska priča...
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...