Jump to content

PDF Politika - kritike, žalbe, predlozi, pohvale, pitanja

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Ali ovo.."pravi se naivan" je baš kulovski obzirom na sve okolnosti. Ispada da se naslađujem banom, a ja pojma nisam imao jer mi je lik nevidljiv.

Ali @Smrtokapa nije bio svjestan okolnosti, niti da ti je perkos na ignoru. Tu info si podijelio nakon njegovog posta.

Što znači da nije imao namjeru da te povrijedi i prozove, već se (nevino) našalio ne znajući ključne informacije. 

Eto, čisto malo drvenoadvokatske perspektive, bez namjere da te antagonizujem.

• Like 1
  • Love 1
Posted

@Mina D. Harker Hvala ti na dobroj nameri. Što se moje perspektive tiče, moj prethodni post upućen Drugu Crnom sadrži tačno onaj odgovor na njegovu molbu za koji mislim da je adekvatan.

@Drug Crni je potpuno slobodan da interpretira moje postove kako on smatra da je ispravno. Kada bude bilo potrebe, svakako će dobiti i odgovor.

• Like 2
Posted

@fancyKontam da smanjite kaznu za Perkosa na 3 dana, jer to je sasvim dovoljna opomena da teranje u PM nije preporucljivo ovde, 14 dana mi je ono bas hevi kazna. Plus smo realno svi ovde na istoj strani protiv ovog zla na vlasti i glupo je da padamo zbog medjusobnih svadja. 

• Like 5
Posted

Mislim da nikad nisam preterano zamerio nekome kada bi me oterao u 3PM ili nešto slično, posebno ne na forumu. Sa druge strane, fancy je u pravu, to nije model ponašanja koji treba da se neguje. Ali 14 dana je baš previše. Z takve stvari čovek se ohladi za dan dva, pa je to sasvim dovoljan period za kaznu.

Posted (edited)
54 minutes ago, Drug Crni said:

Ali ovo.."pravi se naivan" je baš kulovski obzirom na sve okolnosti. Ispada da se naslađujem banom, a ja pojma nisam imao jer mi je lik nevidljiv.

A brate, još je Smrtokapa stavio 😁, ako ništa drugo barem iz toga ti je jasno da se čovek šali. Lepo si juče primetio na spratu niže da ima uvređenih nežnih dušica, nemoj sad i ti 😁*

*For the record, ovaj smajli znači da se šalim:)

Edited by DameTime
nepismena
Posted
27 minutes ago, Mina D. Harker said:

A stvarno, koliko često  rijetko moderacija uvaži primjedbe članstva na banove i napravi kompromis? 😁 

Po mom kratkom iskustvu, nedovoljno često. 😇

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Ali ovo.."pravi se naivan" je baš kulovski obzirom na sve okolnosti. 

Mislim da grešiš ovde, ja sam taj post razumeo kao šalu. 

• Like 2