Chaos Is Me Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Meni deluje da se cela liga raspada, jedino Lakersi idu lagano utabanom stazom bez nekih potresa, rutinski. Lebronu ni covid mrtvi ne može ništa. Kako samo obasipa Davisa izjavama ljubavi, lisac je to. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 (edited) Poceo je Lebron i Steph trojke/proslave da cepa. Uziva coek u kosarci, djeluje mi da je ove sezone totalno bez pritiska Edited January 13, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Boga mi kako vidim nameracio se LeBron opasno na jos jednu MVP nagradu. Inace zalosno je na sta Rocketsi lice. Sinoc ko da ih je neko puskom istjerao na teren. Nepostojeca zelja za bilo kakvim iskupljenjem nakon blowouta u nedjelju. Ona Hardenova izjava pa Wallov komentar na istu poslije tekme su vrhunac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 22 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne bih da se vraćam na tu temu, evo sinoć bi dobro Heatu došlo neko milionsko telo umesto Udonisa, upravnika klupskog bazena i teretane. rotacija od 9 igrača je za slabiće, thibs fura isključivo rotaciju od 8 igrača, sprema igrače za kovid-pošast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 20 minutes ago, Drakaris said: LeBron igra i protiv malih i velikih timova. Covek jos nije propustio utakmicu u ovoj sezoni, a ove godine puni 37. godina i vuce tim ka prvom mestu zapada. Jos jedna stavka koja ce biti bitna za GOAT-a. dobiće plaketu na kojoj piše "igrao je i protiv malih i protiv velikih timova" samo da ti javim da je đordano sa 39 & 40 odigrao sve 82 utakmice u proseku 37min za 20pts, 6 skokova, 3.8 ast, 1ipo stl - tako da i njemu treba da napraviš plaketu ( : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Just now, đubrivo. said: dobiće plaketu na kojoj piše "igrao je i protiv malih i protiv velikih timova" samo da ti javim da je đordano sa 39 & 40 odigrao sve 82 utakmice u proseku 37min za 20pts, 6 skokova, 3.8 ast, 1ipo stl - tako da i njemu treba da napraviš plaketu ( : Đe mu je bio tim na tabeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Just now, Drakaris said: Đe mu je bio tim na tabeli? Touche. Inace,4 now....mvp lige Jokic,Bron close second pa 20 mjesta niko... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Đe mu je bio tim na tabeli? isto gde i lebronu kad je imao samo ingrama, lonza, kuzmu, josh harta, ronda i ostale. jedino što je lebron tada bio mladić za mikelea 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Kako se računa staž sa više godina neigranja? U ovom slučaju, MJ je ladio tri godine pre nego što se vratio za 2001/2002. Nije ne znam kako interesantno pričati o takvim detaljima, ali nije ni nebitno ako se već priča o tome ko je kad bio star, a ko mlad igrač, ko je kako u kojim godinama igrao, konstantnosti itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 14 minutes ago, Marko said: Kako se računa staž sa više godina neigranja? U ovom slučaju, MJ je ladio tri godine pre nego što se vratio za 2001/2002. Nije ne znam kako interesantno pričati o takvim detaljima, ali nije ni nebitno ako se već priča o tome ko je kad bio star, a ko mlad igrač, ko je kako u kojim godinama igrao, konstantnosti itd mogao je još 5-6 godina da sačeka, pa da igra i 40min u 45oj ( : naravno, dosta toga je važno osim što je potpuno smešno istovarivati takve argumente u korist lebrona. to veštačko loženje je jedino što me nervira. možemo da skupimo smešne video iz te sezone kada je lebron igrao trae young odbranu, th izlazio na parket penzionerski. nemam ni ja volju da ozbiljno diskutujem na temu, nego mi je ovo kao kad naletim na neke vučić botove, teško mi je da prećutim goatness postove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Namešta se sudbina lepo Lebronu. Cheat code u prelaznom roku, a u sezonu ostali timovi ušli kao sa aftera, Hjuston se raspada, Klej se povredio, Bruklin će da implodira sam u sebe, Janis se nedovoljno pojačao, Denver sjebao prelazni rok, Klipersima ostao Wayoff P. Denveru predviđam sudbinu ovogodišnjeg Portlanda, jedna pobeda u prvoj rundi i kući, nakon finala Zapada. Jokić igra nikad bolje, ali ostali su kese, od pojačanja doveli Kampaca i na kraju će završiti kao Oklahoma u teškom rebuildu kad Jokić ode u nekog ozbiljnog kontendera. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 hjuston = plitak potok lebron = kiborg odlican ubod medzika 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 stvarno, gde li je medjik iskopao tog lebronza? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 magic doveo jamesa i posle dao otkaz cisto da i drugima da sansu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Namešta se sudbina lepo Lebronu. Cheat code u prelaznom roku, a u sezonu ostali timovi ušli kao sa aftera, Hjuston se raspada, Klej se povredio, Bruklin će da implodira sam u sebe, Janis se nedovoljno pojačao, Denver sjebao prelazni rok, Klipersima ostao Wayoff P. Denveru predviđam sudbinu ovogodišnjeg Portlanda, jedna pobeda u prvoj rundi i kući, nakon finala Zapada. Jokić igra nikad bolje, ali ostali su kese, od pojačanja doveli Kampaca i na kraju će završiti kao Oklahoma u teškom rebuildu kad Jokić ode u nekog ozbiljnog kontendera. Namesta se i Youngu, Doncicu,Durantu,Eembidu,Celticsima....bumo videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 "I love this city. I literally have done everything that I can," Harden said after the Rockets' 117-100 loss. "I mean, this situation is crazy. It's something that I don't think can be fixed." https://www.google.com/amp/s/www.espn.com/nba/story/_/id/30702503/all-star-james-harden-says-houston-rockets-just-not-good-enough%3fplatform=amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 LeBron ove sezone ima jaču konkurenciju, nego Đordan u bilo kojoj. Tu su ipak Durent/Irving i Kavaj/Džordž. Jedva čekam da Bron u finalu pokosi ravnozemljaša i zmiju. Uskoro će i taj jun/jul. 1 hour ago, AgroLaki said: Denveru predviđam sudbinu ovogodišnjeg Portlanda, jedna pobeda u prvoj rundi i kući, nakon finala Zapada. Jokić igra nikad bolje, ali ostali su kese, od pojačanja doveli Kampaca i na kraju će završiti kao Oklahoma u teškom rebuildu kad Jokić ode u nekog ozbiljnog kontendera. Ja ne mislim da će negde Jokić ići, mislim da neće nigde imati dobru komunikaciju kao sa Džamalom koji je ipak prošle sezone postao i ozbiljan baja, a ima tek 23. godine, samo mu je nebo granica. Lilard je sa 23. godine igrao ruki sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Irving nece igrati potencijalno finale, ima tad neki osamnaesti. Iliti dvajesprvi. Edited January 13, 2021 by Malkolm Brogdon 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 @Miki28 Zaspao sam pre nego sto su tekme pocele, tako da sam sad na pauzi odgledao samo quick highlights, i deluje mi da smo ih jos jednom rutinski usrali uz maestralnu partiju Kinga, bas se zabavlja i uziva ove sezone... Ustedeli smo enerdzi i ovde i sad bi bio red da dobijemo OKC na b2b i ostanemo 100% na gostovanjima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 igraci milwaukeeja za tri do sada: connaughton 52% nwora 50% middleton 49% divincenzo 46% dj wilson 44% portis 44% forbes 40% augustin 37% holiday 36% 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Harden u nikad boljoj formi, čini mi se da se ekipama i ne isplati da ga uzimaju za ovu sezonu, jer nisam siguran da li će imati dovoljno vremena da se vrati na kolosek. S obzirom da taj plej of nije baš tako daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Sta jel on to zatrudneo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) @delgado Ma, moje dosadasnje skromne prognoze nista nisu ucinile, pa reko mozda ce drsko kurobecanje da pomogne. Ne vredi. Mislim da ni najveci pesimisti nisu mogli da predvide Rakete kao ovoliko razbijenu bandu. Pride Wall jos igra iznad svih ocekivanja! A ni Sajlas se ocigledno ne snalazi za sada. Koliko je do njega, a koliko do Harden ni na nebu ni na zemlji, ne znam. Mislim pre da je ovo drugo, jer Harden kad hoce je u stanju sam da vuce EC igrace u pobede, kao sto je to radio pre 2 sezone (kada su cp3, gordon, kapela itd bili out). I tada je dosao od 14tog do 4tog mesta za 3 nedelje, dobivsi sam mnogo contendera. On se skroz iskljucio iz svega na terenu, iako je to i na njegovu stetu (gubi trade value i licne statse). Makar su mi ocekivanja korigovana na vreme. 1 hour ago, stefan81888 said: "I love this city. I literally have done everything that I can," Harden said after the Rockets' 117-100 loss. "I mean, this situation is crazy. It's something that I don't think can be fixed." https://www.google.com/amp/s/www.espn.com/nba/story/_/id/30702503/all-star-james-harden-says-houston-rockets-just-not-good-enough%3fplatform=amp A pre 3 dana je izjavio, "i believe we can do something special". Doduse i jesu uradili nesto posebno, od top 5 west tima na papiru su u praksi postali rasulo koje ce cudo izvuci da ne budu 15ti. Edited January 13, 2021 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts