delgado Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Hvala za sve, Alexe! Stvarno sjajan momak, ogroman borac i doprineo je svih ovih sezona koliko je mogao, trud i borbenost i pozitivan stav su uvek bili tu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ugasi mi Karnišovas momentalno sav hajpić koji sam stidljivo skupio 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 I dalje cekamo da vidimo sta ce biti sa Vesom Metjuzom, da li ce nam stici Melo, gde ce Deni... A ja bih ipak da spavam pa da se budim ujutru u 7 za USA-SPain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 5 minutes ago, Profesor said: Bas dobar posao Denvera. Ostaje da vidimo ko ce na 5 za minimalac i nakon toga mogu da pocnu da se bave pozicijama 1 i 2. Pa to je već rešeno, oba Grina će po potrebi da igraju centra. To smo isto videli i u plej ofu, bez obzira što su imali Mek Gija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, delgado said: I dalje cekamo da vidimo sta ce biti sa Vesom Metjuzom, da li ce nam stici Melo, gde ce Deni... A ja bih ipak da spavam pa da se budim ujutru u 7 za USA-SPain Bolje, da ti ne razbiju san kad pokupe nekog Ntilikinu😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 cek marjanovic dobio 7 miliona? wtf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 8 minutes ago, Drakaris said: Pa to je već rešeno, oba Grina će po potrebi da igraju centra. To smo isto videli i u plej ofu, bez obzira što su imali Mek Gija. A kome ce minimalac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Gee u Finixu 5m/1y dobar posao, dobise i backup C za Ajtona Novi ugovori i novi cap, sve je ovo normalno Jos nisam otisao da spavam, neki nocni fudbalski tiketic mi je aktivan pa kao 😄 ako nista budicu se u pola8 na drugo poluvreme Amera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Pih delgado podseti me na utakmicu koju ne mogu da gledam 😏 Jebem ti kapitalizam... Nego eto, da iskoristim priliku pošto čekamo novu sezonu (ja joj se prilično radujem) i zahvalim se svima na topiku, dosta ste me lepo prihvatili kad sam se pridružila. Ovde sam ipak najaktivnija. 😌 Raspravljamo koješta i ja znam dosta agresivno da uletim u rasprave, ali ljudi smo na kraju krajeva. Valjda će sezona biti dobra posle ovih FA čuda i rasipanja para. 💸 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Ne bi ni ja trebalo da gledam, ali ajde kao izdrzacu valjda (mozda se ni ne probudim), ipak su to moji... Cojo ostao u Detroitu 10/2 Ajmo Badisha 😄 Tajs u Hjustonu 36/4 Wsh cisti prostor za Schrodera 😛 Edited August 3, 2021 by delgado 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 4 minutes ago, Profesor said: A kome ce minimalac? Kako to misliš kome će minimalac. Kažem da im trenutno centar nije potreban, već bekovi. Koga će dovesti za minimalac, ostaje da se vidi. Za Karuza je bilo očekivano, igraće Čikago beton odbranu uz trpanja Lavina i Vučevića, ovo je mnogo bolja ekipa od prošle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 @DameTIme Srecan Cody Zeller ! Cikago ima dovoljno da se bori za plejof 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Dame getting help... Nisu morali ni ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Zeler će doneti sreću Portlandu Ode Bulok u Dalas za 30/3. Za ova 3 sata su trenutno najveći trejdovi Lonzo Bol i Lauri, lol slabo, slabo Edited August 3, 2021 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 11 minutes ago, Drakaris said: Kako to misliš kome će minimalac. Kažem da im trenutno centar nije potreban, već bekovi. Koga će dovesti za minimalac, ostaje da se vidi. Za Karuza je bilo očekivano, igraće Čikago beton odbranu uz trpanja Lavina i Vučevića, ovo je mnogo bolja ekipa od prošle sezone. Slazem se nego bila je prica da ce minimalac da potrose na rezervnog centra. Sta oni uopste mogu da urade spolja? Tesko da ce se odreci Morisa u nekom trejdu. Ne vidim sta mogu da ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Umesto da gleda da uvali CJ-a negde, Olshey dovodi Kodija jbn Zelera... 🤦 @Drakaris ustaćemo mi iz pepela! 🌹Samo da Dame prvo izbaci prljave Špance sa OI... valjda nije čuo za ovaj potpis. Edited August 3, 2021 by DameTIme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 5 minutes ago, Profesor said: Slazem se nego bila je prica da ce minimalac da potrose na rezervnog centra. Sta oni uopste mogu da urade spolja? Tesko da ce se odreci Morisa u nekom trejdu. Ne vidim sta mogu da ponude. Možda će nekog centra da i dovedu, jer je sezona predugačka, uvek se neko povredi. Složiću se da su za razliku od prethodnih godina baš loši spolja i očekujem tu produžetke Riversa i Dozira uz igrače koji već imaju ugovor (Moris, Barton, Kampaco). Ostaje im samo da iguraju nekako sezonu do povratka Džamala. Ne verujem da će praviti ikakve trejdove da bi doveli boljeg pleja. Baksi su debelo oslabljeni, izdao ih je Taker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 kaze leroux da ovo sa carusom moze biti trejd i moze dati lakersima neki tpe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Kent Bazemore u Lejkersima 1 godina ugovor. Edited August 3, 2021 by Maverick88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Samo kamenjare dovlačimo Ako su mislili da dovode ove igrače, onda nije trebao Vestbruk ni da dolazi. Odmah Badi, nov ugovor Šrederu i to bi bila opet ok ekipa, plus bismo zadržali KCP-a... Ovo je cirkus ako ne dovučemo dobrog šutera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Auuu kako se dele pare, ovo je prebolesno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 @threepwood, šta misliš o ovom PoVu? moram da priznam da je meni zanimljiv /nevezano za nyk kontekst/ I see Ball as an upgrade to the Reggie Bullock role on the team, meaning a “3-and-D” wing who isn’t the primary ball handler/playmaker, but has definitive plus passing, plus shooting, and overall basketball IQ. Basically, the guard form of Joe Ingles. sa lavineom to zapravo dobija jednu zanimljivu dimenziju, gde su obojica interchangeable po pozicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 Top posao radi Pelinka👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Lonzo / Lavine / Vuč, zanimljivo jezgro za ispadanje u play inu / prvoj rundi PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Lonzo / Lavine / Vuč, zanimljivo jezgro za ispadanje u play inu / prvoj rundi PO. verovatno za nijansu zanimljivije od rose / fournier / barrett / randle / mitch lob mislim, to je taj neki rang, borba za 6-8 mesto i ispadanje u 5-6 u prvom kolu kao best case. što nije problem. problem je što će tako da bude sad 3+ godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts