Shunsuke Nakamura Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Igra li Janis večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 16 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Igra li Janis večeras? Igra, sto ne bi igrao? Ja da znam samo Jeff Green je out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 minute ago, Miki28 said: Igra, sto ne bi igrao? Ja da znam samo Jeff Green je out Na flashscore piše da je out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 flashscore? proveri na teletextu 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Nekad su se i vesti citale na teletekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Informer verovatno ima pouzdaniji injury report od flashscora. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Gde se stavlja prognoza za drugu rundu? Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 9 hours ago, Kosta said: Kavhi se pojavio na 6.tekmi plejofa. Dobar prosjek 😄 Nije ni u top 10 igraca lige trenutno. Srecom po njega, ovaj Dalas je preslab za njegove fejk kraljeve. Ti ovako stalno trolujes ili sta? Kavaj je bukvalno imao jednu osrednju utakmicu od ovih 6 do sada. Sve ostale vrlo dobar u najmanju ruku. Uz Jokica bukvalno jedini igrac koga bih izabrao da mi bude vodeci igrac ekipe, barem trenutno. Sinoc isto kao Jokara, nista u prvih cetvrtinu i po, potom preuzeo stvari i izdominirao. 1 hour ago, gggggggg said: flashscore? proveri na teletextu hahaha Bukvalno jedino gore od toga bi bilo da uzme jutrosnji Zurnal. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Kosta trola ili uopšte ne gleda seriju. Prva i peta utakmica su bile prosječne za Kawhi-a uzimajući u obzir statse iz regularne sezone, u preostale četiri utakmice je bio brutalan. Čovjek ima u 6 utakmica prosjek od 32.8 poena po meču uz TS% od 72% i PER od 31.8!!! Da je Lebron odigrao nešto slično ove sezone u očima obožavalaca zapečatio bi GOAT status za sva vremena. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 3 hours ago, Betolingar Misdongard said: Na flashscore piše da je out. Piše da je out brat mu Thanasis. #pravdazaflashscore 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Prilicno zaustavljen Luka sinoc, nije bas tako lako pravio prednost 1 na 1 osim na kraju kada je Batumu mogao da nanese trajne posledice svojim driblingom. U prvih nekoliko minuta meca je tri puta pokusavao da isforsira faul na sutu, treci put su mu i dali nakon smesnog kontakta. Bas smara sa time. Kawhi ga je sinoc primarno cuvao, ali manje vise je dovoljno da neko prodje tu pored, ne mora ni blok da se postavi i ovi odmah preuzimaju. Nije mi jasno zasto se to tako olako radi, onda zapravo nije ni bitno ko koga cuva. U zavrsnici su se malo vise trudili da ne preuzmu ili su udvajali Luku ako je ostajao sa Jacksonom, ali niko nista nije mogao da pogodi iz Mavsa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 hour ago, Ječmendo said: Kosta trola ili uopšte ne gleda seriju. Prva i peta utakmica su bile prosječne za Kawhi-a uzimajući u obzir statse iz regularne sezone, u preostale četiri utakmice je bio brutalan. Čovjek ima u 6 utakmica prosjek od 32.8 poena po meču uz TS% od 72% i PER od 31.8!!! Da je Lebron odigrao nešto slično ove sezone u očima obožavalaca zapečatio bi GOAT status za sva vremena. Niti trolam niti ne gledam seriju. Kavhi ima odlicne statse, ali sta to vrijedi kad njegova legija olstarova ima 3:3 protiv mnogo slabijeg protivnika. **bes takvog igraca, da takvu statistiku ima Westbrook, pljuvali bi ga mjesec dana. Ovo je prva utakmica u ovoj seriji da se Kavhi zaista pojavio i rijesio tekmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 8 minutes ago, Kosta said: Niti trolam niti ne gledam seriju. Kavhi ima odlicne statse, ali sta to vrijedi kad njegova legija olstarova ima 3:3 protiv mnogo slabijeg protivnika. Govoris ovo kao da protiv Lejkersa igraju, a ne Dalasa sa Lukom i Poriznigisom. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Auuuu nemoguce da ne trolujes? Decko je maltene sam samcat dobio 2/3 partije i jos par odigrao kao MJ i nadje se neko da jede ono sto se ne jede? Jos ga poredi sa RW... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Niti trolam niti ne gledam seriju. Kavhi ima odlicne statse, ali sta to vrijedi kad njegova legija olstarova ima 3:3 protiv mnogo slabijeg protivnika. **bes takvog igraca, da takvu statistiku ima Westbrook, pljuvali bi ga mjesec dana. Ovo je prva utakmica u ovoj seriji da se Kavhi zaista pojavio i rijesio tekmu.Westbrook može samo da sanja ovakvu efikasnost.Mada ni meni ovako na oko nije djelovalo da Kawhi igra ovako kvalitetnu seriju iz ugla individualne statistike.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Je l zna neko gde mogu da se prijavim za eutanaziju ? 2 3 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 3 hours ago, delgado said: Je l zna neko gde mogu da se prijavim za eutanaziju ? Ti bi sad da Lebron nakon 35-te svage sezone osvoji Nba. Dolaze drugi, mlađi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 ne daj se Delgi, saljem ti pozitivnu energiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Sixers - Hawks: 4-3 Nets - Bucks: 4-3 Suns - Nuggets : 2-4 Edited June 5, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 hour ago, Krava kaze mu said: ne daj se Delgi, saljem ti pozitivnu energiju Pošalji mu 200 evra, to će biti dovoljno pozitivno. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 5 hours ago, delgado said: Je l zna neko gde mogu da se prijavim za eutanaziju ? Ajde ne ocajavaj. Konj ce ponovo da juri, mislim da je ove godine stigao mnogo los kontigent hemije iz Kuvajta, korona i sve to 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Jel moguce ovo?!?!?!?! Toliko sam cekao ovu seriju i Harden izadnje posle 20 sekundi sa povredom izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 KD [emoji23]Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 tesko sranje od po,oosvaja ko bude zdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Ne bih se zacudio da svaki PO ubuduce bude ovakav sa povredama. Kad lade jaje celu regularnu sezonu i igraju egzibiciono cim krene borba kost u kost ode sve u pm... Edited June 5, 2021 by LordOfTerror 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts