Shonewizard Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Nemojte da padate braćo ArizonciSent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 1 minute ago, Ta'veren said: Herel je pretrcao teren kako ne bi bilo koskanja izmedju Pejna i Karusa, ali je nespretno ispalo. Nije imao losu nameru. Ma krenuo da vice bitch ass white boy pa se u poslednjem trenutku setio da je Karuzo iz njegovog tima 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Armani solidan u playoff debiju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Paul očigledno igra kao da je ranjen. Booker za sad nosi Sunse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 1 minute ago, Del Piero said: Armani solidan u playoff debiju. da, nije los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Userava se Ejton u Davisa. Mocni Lejkersi doveli 3 C ove sezone i opet im Davis igra. Bravo majstori 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 @drperce Dovoljno je da otvoris tu draft klasu, mozda ima 1-2 aktivan igrac i to fazon Macej Lampe u nekom fenjerasu u Spaniji i mozda Delfino igra rekreativno u Boliviji. Ako se pazljivije pogleda verovatno ima i nekoliko ljudi koji vise nisu medju zivima i ti pricas o oporavku od prilicno zajebane povrede coveka koji treba da nosi ekipu do titule kao prva violina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2021 Author Share Posted May 23, 2021 Odlicni i Booker i Ayton za razliku od Lebrona i AD. Sisasto odigrano od svih osim Karuza. @bodo @stoudemire cestitke, vidimo se u utorak, ide se po brejk. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) 5 minutes ago, Miki28 said: Odlicni i Booker i Ayton za razliku od Lebrona i AD. Sisasto odigrano od svih osim Karuza. @bodo @stoudemire cestitke, vidimo se u utorak, ide se po brejk. Bit će teška serija ali ovo smo zasluženo dobili Edited May 23, 2021 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Odlicna utakmica, prava prvenstvena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Kakav posao je odradio Ejton Odličan Finiks.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2021 Author Share Posted May 23, 2021 1 minute ago, bodo said: Bit će teška serija Pa ako ovako Lejkersi odigraju onda hoce. Ipak vjerujem da je ovo ispitivanje snaga i da ce mnogo ostrije uci u game 2. Sve mi jasno bilo kad je ostavio Drummonda u igri na pola 3/4. Vec sam pisao, ovo je serija za Mark Gasola Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Čestitke Fenicanima I njihovoj armiji na forumu. Booker odličan. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Ma i prosli plej of protiv Portlanda se lose krenulo, govorilo se kako kralj pada, pa je sledilo unistavanje u game 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 7 minutes ago, LordOfTerror said: @drperce Dovoljno je da otvoris tu draft klasu, mozda ima 1-2 aktivan igrac i to fazon Macej Lampe u nekom fenjerasu u Spaniji i mozda Delfino igra rekreativno u Boliviji. Ako se pazljivije pogleda verovatno ima i nekoliko ljudi koji vise nisu medju zivima i ti pricas o oporavku od prilicno zajebane povrede coveka koji treba da nosi ekipu do titule kao prva violina... Prilicno zajebane 😂 A i corav na jedno oko. Kad krene covek da ga opisuje kao Lilika Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 nisu me nesto ubedili da ce moci da ishendluju fakerse do kraja, no bumo vidli.. ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Just now, Miki28 said: Pa ako ovako Lejkersi odigraju onda hoce. Ipak vjerujem da je ovo ispitivanje snaga i da ce mnogo ostrije uci u game 2. Sve mi jasno bilo kad je ostavio Drummonda u igri na pola 3/4. Vec sam pisao, ovo je serija za Mark Gasola AD je podbacio tu nema spora , Bron čak i nije bio tako loš ali sem Carusa niste imali podršku. Cak i sa rovitim Paulom i totalno neupotrebljivim Paynom smo vas sveli na samo 90 koševa. Kudos to Suns. Idemo dalje do novih mečeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Katastrofalna kosarka, Lakersi sa ovakom energijom sumnjam da bi Washington mogli da dobiju. Ayton je urnisao Davisa koji izgleda kao je jednom nogom u grobu. Booker je isto bio na svom nivou ostali ucesnici totalno nedostojni ovakve manifestacije... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Just now, n4l1m said: nisu me nesto ubedili da ce moci da ishendluju fakerse do kraja, no bumo vidli.. ☕ Sa povredjenim Polom, cisto sumnjam da mogu Ejton i Buker ovako svaku tekmu brutalno da odigraju. Jedino da Karuzo ostane drugi najbolji igrac Lejkersa u ovom plej ofu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 4 minutes ago, mr clutch said: Čestitke Fenicanima I njihovoj armiji na forumu. Booker odličan. i booker i ayton su razvalili kao da imaju 30 playoff tekmi u rukama. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Samo mi nije jasno sta su videli ljudi koji ocekuju da Lakersi ovo okrenu? Izgledaju katastrofalno zadnjih mesec dana i to im forma ide u pogresnom smeru. Ako nista Finiks ce uvek moci da igra odlicnu odbranu cak i Paul ostane na ovakom nivou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 10 minutes ago, Miki28 said: Pa ako ovako Lejkersi odigraju onda hoce. Ipak vjerujem da je ovo ispitivanje snaga i da ce mnogo ostrije uci u game 2. Sve mi jasno bilo kad je ostavio Drummonda u igri na pola 3/4. Vec sam pisao, ovo je serija za Mark Gasola Spremaš li se za tihovanje? Buker je odigrao kao da ima 100 PO tekmi, kako je iznuđivao faul kad je trebalo, asistirao, poentirao on će ovako i svaku narednu. Upitni si cp3 i Ejton AD mi je misterija, LBJ očigledno nije što je bio, lako ga zaustavljaju i 1-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Blago vama navijačima Sunsa kad imate sve igrače zdrave. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 1 minute ago, LordOfTerror said: Samo mi nije jasno sta su videli ljudi koji ocekuju da Lakersi ovo okrenu? Izgledaju katastrofalno zadnjih mesec dana i to im forma ide u pogresnom smeru. Ako nista Finiks ce uvek moci da igra odlicnu odbranu cak i Paul ostane na ovakom nivou... Tesko da ce AD da odigra opet ovako jadno i sut citave ekipe je bio manje vise jadan.. Finiks su ih docekali spremni, uzbudjeni i najvaznije, skroz odmorni, poslednje 3 utakmice u RS nisu igrali najvazniji igraci. Lejkersi su igrali plej in, imali su manje odmora, dok su se igraci Finiksa veceras posteno rastrcali u odbrani. Finiks je bacio veceras na sto sve sto je imao i oni nemaju brzinu vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts