Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Trse Niksi nejač Bostana. Ne radi mi LP nešto da vidim šta se zbiva u Dc-u, deluje kao ludnica.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

OK, ugasio sam stream na 15 razlike za NYK, vidim sad da je 5 razlike. Mcl bi mi pozavideo, uini izuini.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ala ce da prsti Majami- Milvoki, bas mi je tuzno ko god da ispadne, kako se Milvoki sjebao porazom od Spursa, sad bi slali Bruklin na Majami plus ih cekali odmorniji u polufinalu..

Posted

kakav finis u san antoniu, spursi na +1, moore pogadja za 3, craig faulira tre jonesa koji pogadja prvo, masi drugo posle kojeg bates-diop iz odbojke pogadja i sledeci napad opet moore za tri resava.

• Like 2
Posted
Kada cemo nauciti da je 15 razlike u recentnom NBA jedno NISTA
Jes it video sastav Bostona? I nekako se vratiše.

P. S. Stef je lud šta radi. Milina gledati.

Posted

Pored toga sto je Stef ubacio u najvisu brzinu, GS igra opasnu odbranu.
Oni su maltene odmah nakon povrede Kleja i onih par groznih poraza na samom startu autotamtski otpisani, ali mogu vrlo lako neki veliki skalp da skinu.

Nego Denvercani, da li porazom definitivno izbegavamo Lejkerse? Da znam da li da navijam sat za 2. poluvreme. 😄

Posted

Denver bas kako treba. Bez odbrane. Jedino sto se somborska mrcina trudi da nabije statistiku

2 hours ago, Oštricom brijača said:

Pored toga sto je Stef ubacio u najvisu brzinu, GS igra opasnu odbranu.
Oni su maltene odmah nakon povrede Kleja i onih par groznih poraza na samom startu autotamtski otpisani, ali mogu vrlo lako neki veliki skalp da skinu.

Nego Denvercani, da li porazom definitivno izbegavamo Lejkerse? Da znam da li da navijam sat za 2. poluvreme. 😄

Porazom Denvera Lejkersi i GSW igraju za Playoff

Posted

Rukovodstvo Denvera naslo je solomonsko resenje. jokic je ostavljen da igra i poentira, 

ali su ostali igraci ukapirali klupske poruke o visem cilju i cuvanju snage,

te odigravaju prikladno situaciji, za -15,20.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...